????????????????????????????????????
Πολλά μέσα κάλυψαν την μεγαλειώδη εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους υπερασπιστές των Θερμοπυλών που διοργάνωσε η Χρυσή  Αυγή,  έτσι μετά το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού strar με απευθείας σύνδεση παρακαλώ, το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας και την ανταπόκριση του παγκοσμίου φήμης Russia Today το πολύ καλά ενημερωμένο unpolitical.gr παρουσιάζει με πλήρες φωτορεπορτάζ την εκδήλωση.Σας παραθέτουμε το άρθρο του Στέφανου Αλυσανδράτου με τίτλο: «Στην τελετή μνήμης για τον Λεωνίδα, γιατί δεν παραβρέθηκαν τα υπόλοιπα «δεξιά» ή «πατριωτικά» κόμματα; Ποιοι θέλουν να θυμούνται και ποιοι θέλουν να ξεχάσουμε την υπέρτατη θυσία;»
Προς άπαντα τα… «δεξιά και πατριωτικά κινήματα»: Όταν αφήνετε τον χώρο στην Χρυσή Αυγή, να είναι το μόνο κόμμα που ανελλιπώς εδώ και χρόνια, τιμά την Θυσία του Λεωνίδα, ή την μνήμη των Ιμίων, μην απορείτε και μην παραπονιέστε μετά που κερδίζει ψήφους στην νεολαία.
Γιατί στην νεολαία κερδίζει τους περισσότερους των ψήφων της. 
Και από την νεολαία έρχεται πάντοτε η Νίκη. Να το θυμάστε… 
Η καλοκαιρινή ραστώνη τέλειωσε, ώρα να μαζευτείτε αλλιώς σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Τουλάχιστον, μην αναρωτιέστε γιατί το Χόλιγουντ έπαιξε τις σημαίες και τα λάβαρα της Χρυσής Αυγής σε μεγάλη κινηματογραφική ταινία και δεν έπαιξε τα δικά σας, της ΝΔ, των ΑΝΕΛ, των νεότευκτων κομμάτων που έχουν προκύψει τελευταία, ή ακόμη και του Σύριζα… 
Και αυτό πατριωτικό κόμμα δεν θεωρεί τον εαυτό του; Για πατριωτική υποχρέωση δεν μας μιλούσαν, όταν ήταν να πληρώσουμε πέρυσι τον ΕΝΦΙΑ και τους άλλους φόρους;
Δηλαδή, είναι πατριωτικό να πληρώνω φόρους που θα διαγράφονταν και δεν είναι πατριωτικό να θυμάμαι την θυσία του Λεωνίδα και των 300, που έπεσαν για να ζήσουμε σε μια Ευρώπη ελευθερίας, κυριαρχίας, πολιτισμού, αντί να ζήσουμε σκλάβοι των Περσών; 
Για σκεφτείτε το λίγο κάποιοι, γιατί σα να χάσατε εντελώς το νόημα του Πατριωτισμού και εκεί αφήσατε να παίζει μπάλα – και μάλιστα μονότερμα – η Χρυσή Αυγή.
Στα της εκδήλωσης, όλα κύλησαν ομαλά αν και ο κόσμος πολύς, ξεχώρισε ο σκληρός λόγος ενάντια στο σύστημα αλλά αυτό που μας κάνει εντύπωση κοιτάζοντας και τις φωτογραφίες είναι η πειθαρχία του κόσμου που παρακολουθεί με προσήλωση και η καθαριότητα του χώρου τόσο πριν όσο και μετά. Και αυτό πρέπει να καταμετρηθεί στα συν.
Όπως διαβάζουμε στην κεντρική ιστοσελίδα του κόμματος που πανηγυρίζουν την σημερινή εκδήλωση – και μεταξύ μας, καλά κάνουν – πρώτος μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Ηλίας Κασιδιάρης, στην συνέχεια μίλησε ο κ. Θ. Κωνσταντίνου από το Ίδρυμα Αιγίς, η Βουλευτής Β’ Αθήνας κ. Ε. Ζαρούλια, ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Χρήστος Παππάς, και φυσικά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος στο λόγο του – μεταξύ άλλων – ανάφερε όντως πως η εκδήλωση δεν είναι πολιτική ή κομματική αλλά μια εκδήλωση τιμής και μνήμης. 
Πάντως, εμείς κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, δεν είδαμε άλλα κόμματα να συμμετέχουν. Ή αδιαφορούν ή οι Χρυσαυγίτες δεν ενημέρωσαν σχετικά τα… τελευταία 30 και χρόνια. 
Ελπίζουμε, στο μέλλον, να καταφέρουν να μας διαψεύσουν και να διοργανώσουν μια παρόμοια εκδήλωση και εμείς, εάν και εφόσον, να είστε σίγουροι πως θα την παρουσιάσουμε και μάλιστα με μεγάλη μας χαρά. 
https://ethnikismos.net/