Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕ ΠΟΙΑ Ε.Ε. ΖΟΥΜΕ ;


Το οικοδόμημα της Ένωσης δεν είναι τυχαίο. 
Έχει συγκεκριμένη κατασκευαστική δομή και στόχους. 
Στηρίζεται σε τρεις θεμελιώδεις πυλώνες. 
Ο πρώτος αφορά όλες τις μορφές εμπορίου κι οικονομίας, ο δεύτερος τις βασικές αρχές για τα δικαιώματα κι ο τρίτος την ασφάλεια και ευνομία.
Ρίχνοντας απλά μια ματιά στο σχεδιάγραμμα των τριών πυλώνων, γίνεται εύκολα κατανοητό ποιες είναι οι προτεραιότητες της Ε.Ε.

Στον πρώτο πυλώνα, που κυρίως ασχολείται με οικονομικά, υπάρχουν είκοσι τρεις (23) προβλέψεις-ενέργειες-διαδικασίες. Στον δεύτερο πυλώνα, που ασχολείται με τα βασικά δικαιώματα, υπάρχουν μόνον επτά (7) και μόλις με το ζόρι αναφέρεται μία φορά η Δημοκρατία. Στον τρίτο πυλώνα, θεμελίωσης της Ε.Ε. υπάρχουν επτά (7) διαδικασίες-ενέργειες σχετικές με την αστυνόμευση και τη διατήρηση της τάξης.
Ακόμη και με μια γρήγορη λοιπόν ματιά, καταλαβαίνει κανείς τις προτεραιότητες.
 Από ένα σύνολο τριάντα επτά θεμελιωδών διαδικασιών για τον σχηματισμό της Ένωσης, μόλις μία αφορά τη Δημοκρατία και τη μερίδα του λέοντος παίρνει η διασφάλιση εσόδων και κερδών.
Δικαίως λοιπόν οι Εθνικιστές φωνάζουμε ότι δεν μας εκφράζει αυτή η Ένωση Τραπεζών και συμφερόντων αλλά η Ένωση των Αδελφών Ευρωπαϊκών Εθνών.
Στα Διευθυντήρια της Ε.Ε. τα οποία λειτουργούν σαν Υπουργεία και αντιστοίχως οι Επίτροποι σαν Υπουργοί, δεν υπάρχει ούτε ένα που να έχει στην αρμοδιότητά του την επιστασία των Δημοκρατικών διαδικασιών στα κράτη-μέλη.
Αναλυτικότερα, οι 27 Επίτροποι, έχουν στη δικαιοδοσία τους, κάθε οικονομική δραστηριότητα, Εμπόριο, Αγροτική πολιτική, Αλιεία, Φόρους, Ανταγωνιστικότητα, κλπ.
Έχουν υπευθυνότητες για την ομαλή ενσωμάτωση του Ισλαμισμού, για την διαφύλαξη των ΛΟΑΤ κοινοτήτων και για τον Αντισημιτισμό (E.U. FUNDAMENTAL RIGHTS AGENCY-FRA)  αλλά όχι τον έλεγχο των κρατών-μελών για Δημοκρατικές διαδικασίες.
Ο μόνος Επίτροπος που έχει κάποια σχέση είναι εκείνος των Εσωτερικών Υποθέσεων (Home Affairs) ο οποίος είναι υπεύθυνος την διασφάλιση της Ε.Ε. ως «χώρο ελευθερίας» (area of freedom). Μια διατύπωση όμως που απέχει πολύ από την διασφάλιση της Δημοκρατίας, μια που είναι εντελώς γενική. Δεν ορίζεται τι είναι «χώρος» ούτε τι είναι «ελευθερία». Ενώ η Δημοκρατία είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και μετρήσιμο. Π.χ. κατά το Ελληνικό Σύνταγμα, η παρακώλυση της λειτουργίας της Βουλής, είναι αναστολή της Δημοκρατίας και διώκεται ως Προδοσία.
Κι αυτή η έκφραση “χώρος ελευθερίας” πόσο άστοχη μπορεί να είναι συγκρινόμενη με τα πραγματικά προβλήματα; Για ποιον “χώρο ελευθερίας” μιλάμε,  όταν σήμερα, όλα τα Ευρωπαϊκά Κράτη, παραπονιούνται για την εγκληματικότητα από την ασύδοτη  λαθρομετανάστευση, ένα πρόβλημα που σε συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που μαστίζει αυτή τη στιγμή τα Ευρωπαϊκά Έθνη, τείνει να μετατρέψει τις χώρες της Ευρώπης σε “χώρους”.
‘Ή μήπως τελικά η έκφραση “χώρος ελευθερίας” δεν είναι άστοχη... Μήπως βλέπουμε ένα οργανωμένο σχέδιο, από εκείνα τα οικονομικά συμφέροντα που αναφέραμε και παραπάνω και που η Ε.Ε. είναι τόσο πρόθυμη να εξυπηρετήσει, μια προσπάθεια να εξαφανίσουν την Εθνική ταυτότητα των Ευρωπαίων;
Κάτι τέτοιο σίγουρα θα εξηγούσε πολλά. Θα εξηγούσε γιατί τα οικονομικά συμφέροντα χτυπούν αλύπητα την οικονομία της Ελλάδος που είναι η κύρια πύλη εισόδου των λαθρομεταναστών. Θα εξηγούσε γιατί η νομοθεσία της Ε.Ε. επιβάλει στην Ελλάδα να κρατάει στο έδαφός της εκατομμύρια ξένους, οι οποίοι απομυζούν κρατικούς πόρους την ίδια στιγμή που επιβάλει στο Ελληνικό κράτος να σταματήσει να παρέχει υπηρεσίες στους Έλληνες πολίτες. Και σίγουρα θα εξηγούσε, γιατί η προστάτιδα των Ελευθεριών και της Δημοκρατίας Ε.Ε. δεν ακούει, δεν βλέπει και δεν μιλάει για τις κατάφωρες αντιδημοκρατικές ενέργειες των Ελληνικών κυβερνήσεων.
Αν όλα αυτά που αναφέρω, είναι έτσι, τότε τι μένει; Αν είναι εναντίον της Δημοκρατίας και υπέρ των business η Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε τι θα κάνουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα; Θα το κλείσουμε το “μαγαζί”, επειδή ο αντίπαλος είναι τόσο ισχυρός; Θα σκύψουμε λίγο βαθύτερα τη ραγιάδικη μέση του Κράτους μας και θα πούμε αφερίμ εφέντη ;
Όχι βέβαια. Θα εργασθούμε άοκνα, για να ξυπνήσουμε το Λαό και να αποβάλλουμε από τη κοινωνία μας τη ξενοδουλία. 
Θα αγωνιστούμε για τον Λαϊκό Εθνικισμό, την  μόνη άμεση κι αληθινή δημοκρατία.
Όσο πιο ισχυρός είναι ο αντίπαλος, τόσο περισσότερο θα πεισμώσουμε.
Όσο πιο σκληρή είναι η πολιτική των τοκογλύφων, τόσο περισσότερο θα κοντράρουμε.
Θα ανασκουμπωθούμε λοιπόν και θα δείξουμε ότι “του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει”.
Θα περιχαρακώσουμε το κόμμα των Εθνικιστών και θα απαιτήσουμε την αθώωση όσων με τίμημα την ελευθερία τους, σήκωσαν το ανάστημα και τη φωνή τους στον δυνάστη.
Θα πυκνώσουμε τις γραμμές της Χρυσής Αυγής και θα βροντοφωνάξουμε προς όλους τους μηχανορράφους  ότι “ η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”. Θα πάρουμε δύναμη από τη καθοδήγηση του Αρχηγού μας και “δεν θα υποστείλουμε ποτέ τις σημαίες”.

http://myrmithonas.blogspot.gr/?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...