Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους μαχητές και την μεγάλη Νίκη του Εθνικού Στρατού στον Γράμμο - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους μαχητές και την μεγάλη Νίκη του Εθνικού Στρατού στον Γράμμο - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Κυριακή σήμερα 28/08/2016 Χρυσαυγίτισσες και Χρυσαυγίτες βρέθηκαν στην Βούρμπιανη Κονίτσης μετά από 67 χρόνια, για την τέλεση του καθιερωμένου αρχιερατικού μνημόσυνου υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Εθνικιστών αγωνιστών ηρώων, που έπεσαν υπέρ Πατρίδος, στην νικηφόρο μάχη του Γράμμου, ηρωικώς μαχόμενοι κατά των κουμμουνιστοσυμμοριτών και των συνεργατών τους αλβανοτσάμηδων, εαμοβουλγάρων και πάσης φύσεως κακοποιών στοιχείων των Βαλκανίων.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές του Κινήματος Χρήστος Παππάς και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο ευρωβουλευτής Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Επιτήδειος, η πρώην βουλευτής Λάρισας Δέσποινα Σβερώνη και οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ηπείρου με την Ελληνική Αυγή Κωνσταντίνος Αναγνώστου και Σπυρίδων Μπαρτζώκας. 
Μετά την τέλεση της Θείας λειτουργίας χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ανδρέα, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ψυχών των Αγωνιστών Ηρώων, ομιλίες για το γεγονός και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο.
Για τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή στεφάνι κατέθεσε ο συναγωνιστής Βουλευτής Χρήστος Παππάς, μετά από τρία χρόνια απουσίας του από την Ήπειρο, λόγω της παράνομης προφυλακίσεώς του και των απαράδεκτων μέτρων, εις βάρος του ιδίου και της ηγεσίας μας από τις συστημικές ανθελληνικές κυβερνήσεις.
Ακολούθησε ολιγόλεπτη ομιλία από τον Ηπειρώτη βουλευτή μας και η σεμνή τελετή έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.
Κατάθεση στεφάνου
 
H γιγαντομαχία του Γράμμου είναι ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της Ηπείρου που σημάδεψαν την Ιστορία της Πατρίδος μας.
Η συμμετοχή μας στην επιμνημόσυνη δέηση και τις εκδηλώσεις αποτελεί προσκύνημα στο βωμό της θυσίας και είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης στους αθάνατους αυτούς νεκρούς, που θυσίασαν την ζωή τους για την δόξα και την λευτεριά της πατρίδος μας από την κομμουνιστική λαίλαπα.  
Τέλος, οι συναγωνιστές συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους μεταφέροντας τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας που ήταν και το μόνο κόμμα στην εκδήλωση. Έκδηλη ήταν η ικανοποίηση και ο ενθουσιασμός του κόσμου στο εγχείρημα των συναγωνιστών και στα επιχειρήματα τους, καθώς έντονη ήταν και η δυσαρέσκεια προς το σάπιο πολιτικό και διεφθαρμένο πολυπολιτισμικό σύστημα.
Οι συναγωνιστές προέτρεψαν τους κατοίκους και επισκέπτες να δηλώσουν παρόν στο Εθνικό προσκλητήριο του Αρχηγού μας για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία και τους ενθάρρυναν να μην χάνουν την Πίστη τους, διότι υπάρχει η ελπίδα της Χρυσής Αυγής, της Αυγής του Ελληνισμού, που αποτελεί τον πυλώνα της Εθνικής αντίστασης που θα φέρει την πολυπόθητη λευτεριά σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα. 
Συγκίνηση προκάλεσε για ακόμη μια φορά η ομιλία του Σεβαστού Μητροπολίτη Ανδρέα που έβαλε αρκετά πράγματα στη θέση τους και αναπτέρωσε το ηθικό των παρισταμένων με τον απόλυτο Πατριωτικό του λόγο. Κλείνοντας την ομιλία του, ως πνευματικό παιδί του αείμνηστου Μητροπολίτη Σεβαστιανού, δεν παρέλειψε να ευχηθεί Λευτεριά στη Β. Ήπειρο και ένωση με την Μητέρα Πατρίδα.  
Περισσότερες φωτογραφίες: 



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-tous-machhtes-kai-thn-megalh-nikh-tou-ethnikou-stratou#ixzz4Ij5afWxo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...