Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μην διαστρεβλώνετε την Ιστορία - Οι Έλληνες γεννιούνται, δεν γίνονται μέσα στα σχολεία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή επιτέθηκε στον υπουργό Παιδείας, Φίλη για το ανθελληνικό νομοθέτημα που έφερε προς ψήφιση στην Βουλή.
Αρχικά, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε στην Ολομέλεια για την εξαγγελία παράνομης αντισυγκέντρωσης στον γνωστό ιστοχώρο των αριστερών παρακρατικών εναντίον της εκδήλωσης Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες των Θερμοπυλών.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέστησε πολιτικά υπόλογους τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, Παρασκευόπουλο και Τόσκα σε περίπτωση παρεμπόδισης της εκδήλωσης με πρόσχημα την παράνομη αντισυγκέντρωση, σημειώνοντας ότι αποδεικνύεται πως οι δυνάμεις του Τζορτ Σόρος, τα γεράκια της παγκοσμιοποίησης που θέλουν να διαλύσουν το εθνικό κράτος βρίσκονται πιο ψηλά από την εκάστοτε κυβέρνηση.
Υπενθύμισε πως το Σύνταγμα των Ελλήνων καθορίζει ότι η Παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης. Το παρόν νομοσχέδιο σαφώς δεν εξυπηρετεί την εθνική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων.
Σχετικά με την αναφορά του υπουργού Παιδείας περί "λευκών σελίδων" στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος, αναρωτήθηκε αν τα βιβλία Ιστορίας θα καταγράψουν επιτέλους την σφαγή του Μελιγαλά. Με ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας από το 1974 μέχρι σήμερα οι πύλες της Παιδείας έχουν ανοίξει στον μαρξισμό.
Τόνισε πως ο υπουργός Παιδείας εξήγγειλε κονδύλια 16 εκατομμυρίων ευρώ από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης για την εκπαίδευση στα "hot spots", χρήματα που θα καταλήξουν στις ΜΚΟ του Σόρος.
Επισήμανε πως η κυβέρνηση για μια ακόμη φορά διαστρεβλώνει το νόημα των λεγομένων του Ισοκράτη, επιδιώκοντας να δώσει ιθαγένεια "σε όσους μετέχουν της ελληνικής παιδείας". Ακολούθως τόνισε πως "το νόηµα της φράσεως είναι ότι ο Ισοκράτης θεωρεί πραγµατικούς Έλληνες µόνο τους Έλληνες εκείνους που είχαν λάβει αττική µόρφωση"! Επισήμανε με έμφαση: "Οι Έλληνες γεννιούνται, δεν γίνονται μέσα στα σχολεία"!
Ο  Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής έκλεισε με την φράση του αείμνηστου καθηγητή Δημήτρη Λιαντίνη: "Όμως της δικής μας Παιδείας το αίμα έχει αιματοκρίτη λευχαιμίας" και κατέληξε καταχειροκροτούμενος: "Αυτό συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι να έρθει η ώρα των Ελλήνων, η ώρα της Χρυσής Αυγής"! 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-mhn-diastreblwnete-thn-istoria-oi-ellhnes-genniountai-d#ixzz4IvThxLGI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...