Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Επιτρ. κανονισμού της Βουλής - Επίθεση Χρ. Παππά στο πολιτικό ψοφίμι που ακούει στο όνομα Σαμαράς

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ήρθε η ώρα να δούμε τι συμβαίνει στο Κανάλι της Βουλής και τι θα συμβεί στο μέλλον. Εμείς πιστεύουμε ότι, Γιάννης κερνά και Γιάννης πίνει, που λέει ο λαός μας και ότι το Κανάλι της Βουλής είναι ένα ακόμη όργανο της εκτελεστικής εξουσίας.
Να σημειώσω ότι εμείς ουδέποτε κληθήκαμε από το 2012 ως κόμμα στο Κανάλι της Βουλής, ούτε για μια συνέντευξη, ότι για μια παρουσίαση, αν και συντελέσαμε στην αύξηση της ακροαματικότητας στο Κανάλι της Βουλής, της τηλεθέασης, για να είμαι πιο σωστός.
Πιστεύω ότι το Κανάλι της Βουλής λειτουργεί χωρίς κανόνες πλουραλισμού και δεοντολογίας κοινοβουλευτικής. Γι' αυτό και δεν μας ενδιαφέρει το Κανάλι της Βουλής, όπως δεν μας ενδιαφέρει και το έτερο κανάλι το κυβερνητικό που λέγεται ΕΡΤ. Δυστυχώς, τώρα εσείς η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ - δεν λέω εσείς κύριε Πρόεδρε, λέω για την κυβέρνηση- ότι έχει την πλειοψηφία, όπως την είχε και η προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου. Μάλιστα λέγοντας Σαμαρά, φέρνω στο μυαλό μου αυτή την ανεκδιήγητη συνέντευξη ενός ανεκδιήγητου σε δύο δημοσιογράφους, αυτές τις στημένες συνεντεύξεις τις προεκλογικές -εν πάση περιπτώσει αυτό σαν εμβόλιμο.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ: Τι σχέση έχει αυτό;
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Έχει σχέση, είπα μια σκέψη, γιατί έβγαζε πολύ γέλιο αυτή η συνέντευξη κ. Τραγάκη. Τώρα αν εσείς είστε Σαμαροφύλακας ακόμα, δικαίωμά σας.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ : Δεν επιτρέπω να θίγετε το κόμμα μου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Ακολουθείτε ένα πολιτικό ψοφίμι, δεν…
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ : Δεν επιτρέπω να θίγετε το κόμμα μου. Τέλος. Τελείωσε.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Είναι ακόμα στο κόμμα σας ο Σαμαράς;
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ (Πρόεδρος της Βουλής – Πρόεδρος της Επιτροπής): Ελάτε παρακαλώ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: Τον κ. Χαλβατζάκη, εγώ δεν το γνωρίζω, όπως τον γνωρίζει ο κ. Τραγάκης και δεν έχει να κάνει η ψήφος του κόμματός μου με την εμπειρία του ή με την επιστημοσύνη του ή με τις ικανότητές του. Πολιτικά εκφράζω την απογοήτευση που έχουμε εμείς για το Κανάλι της Βουλής και την αδιαφορία που δείχνουμε για αυτό το μικρό κομμάτι των εν γένει  αμαρτωλών ΜΜΕ και αν θέλετε την ψήφο μας προκαταβολικά, ψηφίζουμε παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...