Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Καμία ανοχή στην αντεθνική κυβέρνηση - Ξεφτιλίστηκαν τα παπαγαλάκια της ΝΔ! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel για την στάση της Χρυσής Αυγής στον εκλογικό νόμο και τις πολιτικές εξελίξεις.
Αρχικά, τόνισε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι υποχείριο κανενός και δεν συμμετέχουν στο "ανατολίτικο παζάρι" του εκλογικού νόμου, επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή στην αντεθνική συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, εξευτελίστηκαν τα παπαγαλάκια της ΝΔ που διέδιδαν για δήθεν υπόγειες συμφωνίες μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής.
Επεσήμανε πως ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατέθεσε τροπολογία για τα εκλογικά δικαιώματα των χιλιάδων Ελλήνων που έχουν φύγει στο εξωτερικό λόγω του Μνημονίου, αλλά και των Ελλήνων Ομογενών που δεν είναι έρμαια του πελατειακού κράτους, καθώς και τροπολογία για την μείωση του αριθμού των βουλευτών από 300 σε 200.
Τόνισε την κατηγορηματική άρνηση της Χρυσής Αυγής για οποιαδήποτε μείωση του πλαφόν του 3% που θα ήταν εθνική επικίνδυνη, ενώ σημείωσε πως κατατέθηκε μηνυτήρια αναφορά κατά των τουρκοφρόνων του DEB που οργανώνουν στις 24 Ιουλίου ανθελληνική πορεία στην Κομοτηνή.
Για τις τηλεοπτικές άδειες δήλωσε πως μια διαπλοκή δεν ανατρέπεται με μια άλλη διαπλοκή, ενώ για την εξέλιξη της Δίκης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι όμηρος με ψεύτικες κατηγορίες.
Για την επίθεση στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι και τις απειλές θανάτου κατά του ίδιου υπενθύμισε πως κανένα κόμμα από το λεγόμενο "δημοκρατικό τόξο" δεν την καταδίκασε.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-kamia-anochh-sthn-antethnikh-kubernhsh-jeftilisthkan-ta#ixzz4Eyg2vArV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...