Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!


Γιατί δεν θέλει η Ν.Δ. την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ; Για να μη γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει νέο εκλογικό νόμο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έδωσαν συνεντεύξεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς των "νταβατζήδων" και αναφέρθηκαν στο ζήτημα. Από όλη αυτή την διαδικασία αποκλεισμένη φυσικά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παρ' όλο το γεγονός ότι είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Ωραία δημοκρατία. 

Σε ερώτηση, λοιπόν, σχετικά με το πολιτικό μέλλον αυτού του τόπου ετέθη στον Κυριάκο Μητσοτάκη το ερώτημα εάν αποκλείει την συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος λέει συνεχώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει την Ελλάδα, τι απάντησε για το ενδεχόμενο συγκυβερνήσεως; Απήντησε ότι το πρόβλημά του δεν είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάτι άλλο. Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σχετικό ερώτημα είχε ωε εξής: 
«Η απλή αναλογική δημιουργεί πολλά περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Ο μεγάλος συνασπισμός έχει και ένα τεράστιο μειονέκτημα. Κάνει την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση».

Το πρόβλημά τους λοιπόν και δεν το κρύβουν είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και είναι απλό γιατί είναι το μόνο κόμμα που παραμένει σταθερά και υπερήφανα εκτός του πολιτικού κατεστημένου που κατέστρεψε την Πατρίδα μας. Ανάλογη δήλωση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. έκανε και η Γεννήματα του ΠΑΣΟΚ, η οποία είπε ότι δεν μπορεί να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Εις ενίσχυσιν τώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη ήλθε και ο πολιτικός του σύμβουλος Θεοδωρικάκος, πρώην Γραμματέας της ΚΝΕ, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στον ιστότοπο news247, στην οποία είπε και αυτός ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η ενίσχυση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Σας παραθέτω το σχετικό απόσπασμα:
"Η απλή αναλογική με τους υπάρχοντες η παρομοίους  συσχετισμούς θα οδηγήσει στην συνεργασία των δύο πρώτων κομμάτων. Με τα σημερινά δεδομένα αυτό σημαίνει κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με το ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξουν συνθήκες περαιτέρω ενίσχυσης της Χρυσής Αυγής κι αυτό δεν πρέπει να γίνει. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη απευθύνεται στο Περιστέρι, στην Ελευσίνα, στη Δραπετσώνα, στους ανέργους, στους νέους, τους χαμηλόμισθους εργαζόμενους, στη μεσαία τάξη" 

Από δημοσκόπος μάγος θέλει να γίνει ο "σύντροφος" Θεοδωρικάκος γιατί μόνον ένας μάγος θα μπορούσε να πείσει τους πολίτες σε Περιστέρι, Ελευσίνα και Δραπετσώνα, τους άνεργους και τους νέους ότι τους αντιπροσωπεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Είναι κάπως δύσκολο να παρουσιάζεις σαν. παιδί του λαού έναν πολιτικό σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είπε όμως και κάτι άλλο, κάνοντας προφανώς black humor. Δήλωσε:
"Εκείνοι που ζουν στην Πολιτεία δε νομίζω ότι έχουν ανάγκη τον Κυριάκο. Τα βρίσκουν μια χαρά και με την σημερινή κυβέρνηση.".
Απαντώντας στην τελευταία του σκέψη, του παραθέτουμε το εκλογικό αποτέλεσμα των ψηφοφόρων του δημοτικού διαμερίσματος Εκάλης: Ν.Δ. 69,68% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1,98%! 

Από το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται πολύ καλά ότι αυτοί που ζουν στην Πολιτεία τα έχουν βρει προ πολλού με τον Κυριάκο και το κόμμα του.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...