Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Χρήστος Παππάς: Νεοδημοκράτες, υποκριτές και πατριδοκάπηλοι! - ΒΙΝΤΕΟ



        


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγή, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, τοποθετήθηκε στην ολομέλεια της βουλής στην συζήτηση της προτάσεως της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τα capital controls, την υπογραφή του 3ου Μνημονίου και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Ακολουθεί η ομιλία του βουλευτή επικρατείας Χρήστου Παππά
Κύριε Πρόεδρε, η σημερινή συζήτηση επί της αιτήσεως της Νέας Δημοκρατίας για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής εις ό,τι αφορά το 3ο Μνημόνιο, ένα Μνημόνιο το οποίο και εκείνη ψήφισε πριν από περίπου ένα χρόνο, την επιβολή τραπεζικής αργίας και περιορισμών, αυτό που αγγλιστί ονομάζουμε capital controls, και την σκανδαλώδη για άλλη μια φορά ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών- στην πραγματικότητα καθόλου ελληνικών, τραπεζών-, γίνεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποίαν είχαμε τα εξής 3 πολύ σημαντικά και επίκαιρα πολιτικά γεγονότα.
Πρώτον, είναι η απορριφθείσα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για έναν νέο εκλογικό νόμο με τον οποίον προσδοκούσε να έχει εξασφαλισμένη την νομή της εξουσίας, την συμμετοχή του δηλαδή στην νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά από τις επόμενες εκλογές.
Η συζήτηση εκείνη έγινε κατ’ ουσίαν για επικοινωνιακούς λόγους. Οπως λέγεται με ποδοσφαιρική ορολογία- ας μου επιτραπεί- για να πετάξει ο κ. Τσίπρας «την μπάλα στην εξέδρα». Να παραβλεφθούν τα ογκωδέστατα προβλήματα της ανέχειας και της ανεργίας, η οποία αυξάνει ακόμα και εν μέσω τουριστικής περιόδου, και να αποκρυβεί η παραχώρηση των ελληνικών κρατικών υποδομών σε ξένους ιδιώτες η οποία εκ παραλλήλου ελάμβανε χώραν.
Την τακτική αυτή συνεχίζει ο κύριος Πρωθυπουργός με τις χθεσινές του δηλώσεις περί αναθεώρησης του Συντάγματος και άλλα τινά, λες και αυτό είναι το πρόβλημα του ελληνικού Λαού. Στη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο κυριάρχησε η έντιμη πολιτική στάση της Χρυσής Αυγής, ως ανεξάρτητης δυνάμεως η οποία εκφράζει τον λαό, υπάρχει για τον λαό και διατρανώνει το «Πάνω από όλα η Ελλάδα, πρώτα απ’ όλα οι Έλληνες». 
Η θέση αυτή εκφράστηκε δια του Αρχηγού της Νικολάου Μιχαλολιάκου ο οποίος ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι ελεύθερη και δεν είναι ουρά κανενός. Ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της ΝΔ». Δεύτερο θέμα πολιτικής επικαιρότητος, ο εορτασμός της επετείου της Μεταπολιτεύσεως του 1974, η οποία εορτάστηκε  στο Προεδρικό Μέγαρο και στην οποίαν ήσαν παρόντες όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πλην Νικολάου Μιχαλολιάκου, γεγονός που αποσιωπήθηκε από τα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν θα παρίστατο στον εορτασμό μιας αιματοβαμμένης επετείου, μιας Μεταπολιτεύσεως  που οργανώθηκε από επιόρκους στρατιωτικούς και πολιτικούς, πάνω στην κατοχή και τον διαμελισμό της Κύπρου μας, με τον Αττίλα Ι και τον Αττίλα ΙΙ του Ιουλίου και του Αυγούστου του 1974. Υπάρχει φάκελος για αυτή την προδοσία, την προδοσία της Κύπρου, με μαρτυρίες από την σχετική Επιτροπή του 1986, επτασφράγιστος στο κτίριο της Βουλής. Γιατί άραγε;  Και γιατί άραγε στις συνεχείς αιτήσεις μας, έγγραφες και προφορικές, σε προέδρους της Βουλής και των δύο συγκυβερνήσεων υπάρχει ένοχη σιωπή;
Τρίτον γεγονός είναι αυτό της απρόσκοπτης από πλευράς εκτελεστικής εξουσίας διαδηλώσεως (ευτυχώς ολιγομελούς και αποτυχημένης) τουρκοφρόνων στο κέντρο της Κομοτηνής οι οποίοι διεκδικούν την ανεξαρτησία της ελληνικής Θράκης, και δυστυχώς συνοδοιπόροι τους βρίσκονται και στην αίθουσα αυτή. Και δεν ομιλώ μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την τουρκολάγνο πολιτική του, που χαϊδεύει τον σουλτάνο Ερντογάν. Ομιλώ για εσάς, κύριοι της ΝΔ. Ακούστε λοιπόν και να το μάθει ο ελληνικός λαός.
Προ ημερών τα Wikileaks ανήγγειλαν ότι θα έδιναν στη δημοσιότητα χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που αντήλλασσαν τούρκοι υπουργοί του Ερντογάν. Η αναγγελία της αποδεσμεύσεως της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας είχε προκαλέσει έντονη κινητοποίηση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες είχαν πραγματοποιήσει μαζικές ηλεκτρονικές επιθέσεις για να αποτρέψουν τις αποκαλύψεις. Ένα σημαντικό μέρος των αποκαλύψεων, που βεβαίως δεν έλαβαν δημοσιότητα από το ελλαδικό μιντιακό κατεστημένο (μήπως πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς πάλι;) ήταν ότι στην ηλεκτρονική αλληλογραφία των τούρκων υπουργών υπήρχε σημαντική αναφορά στην τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, την Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα, οι τούρκοι υπουργοί είχαν ανταλλάξει αλληλογραφία σχετικά με την ηχηρή παρέμβαση των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής στην τουρκοσύναξη που είχε διοργανώσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το «Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα», στο οποίο συμμετέχει η πατριδοκάπηλη Νέα Δημοκρατία.
Κυρίες και κύριοι, όποιος Έλληνας πολίτης ιδιώτης ή πολιτικός, αισθάνεται τούρκος να πάει στην Τουρκία. Είδαμε πώς ενώθηκαν οι τούρκοι πράκτορες με το ανθελληνικό κράτος και πώς οι κάτοικοι της Κομοτηνής, και οι Ελληνες μουσουλμάνοι, αντέδρασαν αυθόρμητα, ελληνικά και δυναμικά, και το σύνθημα που δονούσε το κέντρο της πόλης ήταν «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Συγχαρητήρια στους Έλληνες πατριώτες, στους ξεχασμένους από το κράτος, τους ηρωικούς κατοίκους της Κομοτηνής που είχαν το θάρρος με τις ελληνικές σημαίες να σώσουν την τιμή και αξιοπρέπεια όχι μόνο της ελληνικής Θράκης, αλλά ολοκλήρου της ελληνικής Πατρίδος.
Οσον αφορά στην πρόταση της ΝΔ. Είχα πει στην τοποθέτησή μου, στην πρόταση για τον νέο εκλογικό νόμο ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ομιλούν για σχοινί. Δυστυχώς, κύριοι της νεοφιλελεύθερης παράταξης, δεν με ακούσατε. Εφαρμόζετε κι εσείς την τακτική του κυρίου Τσίπρα. Πετάτε την μπάλα στην εξέδρα. Γιατί δεν έχετε πρόγραμμα, δεν έχετε ιδεολογία.
Αποκτήσατε πολιτικό αρχηγό με τρόπους ελεγχόμενους και παρασκηνιακούς, να θυμίσω τις ματαιωθείσες ψηφοφορίες κλπ. Αποκτήσατε πολιτικό αρχηγό που όχι μόνο δεν τραβάει και δεν εμπνέει, αλλά που σύντομα θα είναι άλλη μια φωτογραφία στον τοίχο των γραφείων σας. Απορώ με την υποκρισία της ΝΔ. Η μνημονιακή ΝΔ πυροβολεί τα πόδια της. Με αυτή την πρόταση προσπαθεί να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό παριστάνοντας την δήθεν αντιμνημονιακή;
Να ξέρετε, κύριοι της ΝΔ, ότι ο Λαός γνωρίζει ποιος ευθύνεται για τα καταστροφικά Μνημόνια, και χωρίς Εξεταστικές Επιτροπές. Γνωρίζει ποιοι ξεκίνησαν και ομιλούσαν για «επώδυνα μέτρα» παραδίδοντας την εξουσία στον Γεώργιο Παπανδρέου. Ποιος προσπάθησε να καπηλευθεί την αντίσταση του ελληνικού λαού παριστάνοντας τον αντιμνημονιακό και αποδεικνυόμενος στη συνέχεια μνημονιακότερος των μνημονιακών και της Τρόικα. Ποιος άλλος από τον Αντώνη Σαμαρά;
Δικά σας στελέχη, και ο δικός σας αντιπρόεδρος, επαίρονταν ότι τα επαχθή μέτρα είναι δικά τους και όχι καθ’ υποβολήν της Τρόικα. Για σας το Μνημόνιο είναι ευτυχία. Εσείς χαριεντίζεστε με την Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τον Γιούνκερ και τα υπόλοιπα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας. Τέχνη που την έμαθε από εσάς και ο συνεργάτης σας στο Μνημόνιο, Αλέξης Τσίπρας.
Και αναρωτιέμαι, γιατί όχι Εξεταστική από την εποχή Κώστα Σημίτη; Γιατί όχι Εξεταστική για την κολεγιά Σημίτη-Goldman Sachs; Γιατί όχι Εξεταστική για το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου, του προστατευόμενου και εγκαθέτου του ξένου παράγοντα; Γιατί όχι Επιτροπή για το PSI των Σαμαρά-Βενιζέλου που κούρεψε τους μόχθους και το προϊόν εργασίας χιλιάδων Ελλήνων, καθώς και την εμπιστοσύνη που έδειξαν χιλιάδες μικροεπενδυτές στην σταθερά ενός κράτους που αποδείχτηκε ληστρικό, αντιλαϊκό και εν τέλει ανθελληνικό;
Γιατί να μείνει στο απυρόβλητο ο Σημίτης; Ο Παπανδρέου που συνομιλεί τελευταία με τον κύριο Πρωθυπουργό, με ποια ιδιότητα; Του ειδικού στα Μνημόνια και την προδοσία; Τι εκπροσωπεί ο Τζέφρυ Παπανδρέου στον ελληνικό λαό; Και τι συζητά με τον Αλέξη Τσίπρα; Μεταφορά τεχνογνωσίας; Γιατί να μείνει απ’ έξω από την Εξεταστική Επιτροπή ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας, ο Παπαδήμος και οι συν αυτώ; Γιατί μόνο για το δήθεν αριστερό Μνημόνιο που είναι και δεξιό; Μαζί το ψηφίσατε. Γιατί όχι για όλα τα Μνημόνια που το ένα είναι συνέχεια του άλλου και έρχεται να δέσει τη χώρα και τις γενιές των Ελλήνων στην ξενοκρατία για 100 και πλέον χρόνια;
Υποκρισία μεγάλη, λοιπόν, της ΝΔ. Προσπαθεί να χρησιμοποιήσει μια ανώδυνη για τον ΣΥΡΙΖΑ πρόταση, αφού και ο κ. Βαρουφάκης είναι παρελθόν για την κυβέρνηση, αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει την πλειοψηφία, για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την κενότητα του πολιτικού της λόγου, αλλά και την σαθρότητα των απόψεών της εντός και εκτός αιθούσης.
Πέρα από τα πολιτικά σας τερτίπια, κύριοι της ΝΔ, ο Λαός γνωρίζει και να είστε σίγουροι ότι θα έρθει η στιγμή που θα σας τιμωρήσει. Εμείς θα δηλώσουμε ΠΑΡΩΝ. Όσο για εσάς κύριοι της ΝΔ, είστε πραγματικά κρατούμενοι του πολιτικού σας ενστίκτου και το αποδεικνύετε καθημερινά τουλάχιστον στην 6 μηνών πολιτική σας παρουσία. Ακούστε τα λόγια ενός αληθινού πολιτικού κρατούμενου. Δεν γνωρίζω αν μπορείτε να ενηλικιωθείτε πολιτικά διότι με τις επιλογές σας έχετε φυλακίσει την ελπίδα και το μέλλον όλων των Ελλήνων.
Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δηλώνουμε από το βήμα τούτο, όχι μόνο την πρόθεση που έχουμε για την Ελληνική Πατρίδα, αλλά και την κατάληξη: Θα πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-neodhmokrates-upokrites-kai-patridokaphloi-binteo#ixzz4FWERfZpF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...