Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Πόνος στους σαμαροφρουρούς: Δεν μπορούν να χωνέψουν αυτό που έπαθαν από την Χρυσή Αυγή!

Πόνος στους σαμαροφρουρούς: Δεν μπορούν να χωνέψουν αυτό που έπαθαν από την Χρυσή Αυγή!



Όχι μόνο δε βγήκαν να ζητήσουν ένα μεγάλο συγνώμη, για τις βρωμιές που έγραφαν τον τελευταίο καιρό, ότι οι συριζομούρηδες έχουν στο… τσεπάκι τους την Χρυσή Αυγή και την κάνουν ότι θέλουν, αλλά εξανέστησαν κιόλας τα σεσημασμένα σαμαρόσκυλα του διαδικτύου, γιατί η ψήφιση του εκλογικού νόμου του Τσίπρα, εξελίχθηκε σε συζήτηση με επίκεντρο την Χρυσή Αυγή. Τόσο πολύ τα πόνεσε η ξεφτίλα που έπαθαν! Ιδού το… λυσσασμένο άρθρο τους εναντίον όλων, ακόμα και των δικών τους, γιατί έπεσαν στην καλοστημένη παγίδα που τους έστησαν οι Έλληνες εθνικιστές:
«Οι καλύτεροι… διαφημιστές της Χρυσής Αυγής
Σ’ ένα πολιτικό ατόπημα κι ένα ιστορικό λάθος, προέβη το σύνολο του πολιτικού συστήματος, όλα τα κόμματα της Βουλής. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το να συζητούν επί ώρες για τη Χρυσή Αυγή σε μια συνεδρίαση που υποτίθεται ότι αφορούσε μια τομή στη Δημοκρατία. Τεράστιο λάθος, απουσία μάλιστα των Χρυσαυγιτών, να είναι το κεντρικό θέμα μιας πολύωρης συνεδρίασης. Είμαστε σίγουροι ότι ο Μιχαλολιάκος και τα πρωτοπαλίκαρά του θα χαίρονταν βλέποντας στην τηλεόραση να τσακώνονται όλοι με όλους για τη Χρυσή Αυγή, δίνοντάς τους υπόσταση και πολιτικό βάρος που δεν τους αξίζει.
Τι πιστεύουν δηλαδή τα κόμματα ότι έγινε; Ας δουν το βίντεο με τις κόντρες για να καταλάβουν σε ποιον έκαναν αβάντες, ποιοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και μάλιστα χωρίς να βρίσκονται στην αίθουσα.
Εμφανίζονται οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι είναι υπόδικοι και η δίκη – παρωδία συνεχίζεται με το ζόρι, να είναι ρυθμιστές του δημοκρατικού πολιτεύματος και να τσακώνονται όλοι για τις ψήφους τους. Βεβαίως, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρόεδρος της Βουλής, ο Νίκος Βούτσης, ο οποίος έβαλε τους Χρυσαυγίτες στο πολιτικό παιχνίδι με τη δήλωσή του για τις ψήφους που έχουν το ίδιο βάρος. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση επεδίωκε εξαρχής τις ψήφους των Χρυσαυγιτών ώστε να συμπληρώσει τους «200». Κορυφαία στελέχη της ποτέ δεν απέκλεισαν τις ψήφους των ακροδεξιών, ποτέ δεν είπαν ότι δεν θα δεχθούν να προσμετρηθούν ώστε να περάσει άμεσα η απλή αναλογική. Μέχρι την τελευταία στιγμή μετρούσαν 197 και προσπαθούσαν να πείσουν άλλους τρεις να γίνουν… Τσιριμώκοι. Χθες όμως στη Βουλή προσπάθησαν να ξεχάσουν ότι «φλέρταραν» με τις ψήφους των Χρυσαυγιτών, είχαμε το σόου Βούτση με τους αγώνες της Αριστεράς και πράσινα άλογα, και ο Μιχαλολιάκος έκανε πάρτι σπίτι του με τα όσα άκουγε. Κι έτσι που πάει η κυβέρνηση θα τον καλέσει και στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.
Όμως και τα υπόλοιπα κόμματα «τσίμπησαν». Και η ΝΔ που τις τελευταίες ώρες διέρρεε ότι θα καταργήσει το νόμο (αλλά απαιτούνται 200, επομένως και της Χρυσής Αυγής) και το ΠΑΣΟΚ πλακώθηκε με τον Καμμένο για το ποιος είναι πιο ακροδεξιός και όλοι μαζί ένα τουρλουμπούκι προκειμένου να αποδείξουν ο καθένας για την πάρτη του ότι δεν σχετίζεται με την ακροδεξιά κι ότι είναι πιο προοδευτικός από τον άλλον. Μια αστεία υπόθεση που δείχνει και τον πολιτικό αυτισμό των κομμάτων που δεν μπορούν ούτε μια σοβαρή συζήτηση να πραγματοποιήσουν και πέφτουν σε μεγάλα λάθη που τα πληρώνουν αργότερα όταν αντιλαμβάνονται ότι έχουν μετατραπεί στους καλύτερους διαφημιστές της ακροδεξιάς στην Ελλάδα».
(ΥΓ): Ας το πάρουν χαμπάρι άπαντες: η Χρυσή Αυγή είναι μια πραγματικότητα, την οποία ουδείς μπορεί να αγνοήσει, αλλά και να παίξει μαζί της. Κι όποιοι το επιχειρούν, θα εξευτελίζονται πανελληνίως και διεθνώς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...