Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Αποκάλυψη Γιάννη Λαγού - Εθνικό Έγκλημα: Ξεπουλήθηκε στους Κινέζους ο ιερός χώρος της ναυμαχίας της Σαλαμίνας


Σε μία αποκάλυψη τεράστιας εθνικής σημασίας προχώρησε από βήματος Βουλής ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός. Σύμφωνα με καταγγελία της Δημοτικής Αρχής Σαλαμίνας με την παρούσα σύμβαση ξεπουλήματος του ΟΛΠ παραχωρούνται εδάφη από τον ιερό χώρο της Κυνοσούρας Σαλαμίνας, εκεί που πραγματοποιήθηκε η ιστορική μάχη της Σαλαμίνας και βρίσκεται ο τύμβος.
Η ανθελληνική κυβέρνηση αντί να στήσει ένα Μνημείο, παραχωρεί ιστορικά εδάφη τα οποία δεν υπάρχουν καν στην συμφωνία. Όπως φαίνεται όμως οι Κινέζοι, ένας λαός με χιλιάδες χρόνια ιστορίας θα σεβαστούν καλύτερα τα Μνημεία του Ελληνισμού από τους εθνομηδενιστές του Σύριζα!
Παράλληλα, ο Συναγωνιστής κατήγγειλε την διαδικασία - παρωδία με την οποία ύστερα από μια διακοπή 3 ωρών ο υπουργός ναυτιλίας σύρθηκε τελικά πίσω από τους Κινέζους της Cosco. Στην βουλή αντιπολίτευση δεν υπάρχει, καθώς το παράπονό της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι δεν πρόλαβε να ξεπουλήσει το Λιμάνι εκείνη.
Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τροπολογία για την διασφάλιση των εργαζομένων του ΟΛΠ, καθώς η αποικιοκρατική συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ξεπουλά τον ΟΛΠ για 311 εκατ. ευρώ και δίνει το δικαίωμα στην Cosco να προσλαμβάνει όποιον θέλει με τους όρους που θέλει!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-giannh-lagou-ethniko-egklhma-jepoulhthhke-stous-kinezous-o-ieros#ixzz4DAduvllL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...