Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/7/2013!




Τέτοια μέρα το 2013 τα ποσοστά μας ήταν εκεί που λέει η δημοσκόπηση! Και μεχρι τον Σεπτέμβρη του 2013 είχαμε πάρει κι αλλα τόσα ποσοστά! Σαρώναμε στις πολιτικές συγκεντρώσεις με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, σαρώναμε στη δημιουργία πολιτικών γραφείων σε όλη την Ελλάδα – τα περίφημα κάστρα του εθνικισμού – δίναμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε διανομές τροφίμων για τους Έλληνες σε όλη την επικράτεια που δοκιμάζονται από το μνημόνιο!
Το τι έγινε μετά; Το ξέρετε, και αν το ξεχάσατε κάποιοι, κάποτε αυτές οι μέρες και Όσα συνέβησαν όπως ακριβώς συνέβησαν, θα πρέπει να γραφτούν στις σελίδες των βιβλίων της ιστορίας με μελανά χρώματα, ως πισωγύρισμα της πατρίδας μας στις πιο μαύρες μέρες ολοκληρωτικών καθεστώτων σε όλο τον κόσμο!
Ενώ, δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως οι εμπνευστές των διώξεων και των δολοφονιών των δύο συναγωνιστών μας, του Γιώργου και του Μάνου, αυτό που ήθελαν ήταν αίμα!
Και αν δεν συρθήκαμε σε έναν νέο εμφύλιο αυτό οφείλεται στην υπεύθυνη στάση της ηγεσίας του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών και στον ίδιο τον Νίκο Μιχαλολιάκο.
Σκεφτείτε μόνο τούτο.
Σε ποια πολιτισμένη χώρα έχει φυλακιστεί τοσο λαοφιλής αρχηγός κόμματος και έχει διωχθεί συλλήβδην η κοινοβουλευτική ομάδα, μέλη και οπαδοί νόμιμου κοινοβουλευτικού κόμματος με επιρροή στην κοινωνία άνω του 30% χωρίς κατηγορίες και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι!
Σε εμάς έφτανε απλά με τις άνευ ουσίας λέξεις: «Σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», Και φυσικά με τη μαζική υποστήριξη όλων των καναλιών που παρουσίαζαν την περίφημη»Χρυσαυγειάδα» που ξεπερνούσε σε φαντασία τους μύθους του Αισώπου…
Τι και αν όλες αυτές οι κατηγορίες έχουν καταπέσει στο κενό; Η δίκη συνεχίζεται αργά – αργά!
Και συγκρίνετε τώρα: Θα φυλάκιζε κάποιος τον Τσίπρα ή τον Ανδρέα Παπανδρέου ή τον Καραμανλή, την εποχή της παντοδυναμίας τους και δεν θα άνοιγε ρουθούνι; Εδω ένας αναρχικός συλλαμβάνεται κατά λάθος και καίγεται η Αθήνα για μέρες…!
Θα πρέπει να γραφτούν όλα λοιπόν για να μην παραποιηθούν, να μην αμβλυνθούν, να μην ξεχαστούν ποτέ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...