Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ομοβροντίες Χρήστου Παππά στην Βουλή - Άτακτη φυγή Καμμένου! 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, εκθέτοντας τον υπουργό Άμυνας, Καμμένο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή!
Ακολουθεί ολόκληρη η τοποθέτησή του:
"Κυρίες, κύριοι, όπως σας έγινε γνωστό από βήματος τούτου και από τον εισηγητή μας κ. Κούζηλο η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το απαράδεκτο κατ’ εμάς νομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Προτείνουμε να το πάρετε αυτήν την στιγμή πίσω, να διακοπεί η συζήτηση και να το εισάγετε ιεραρχικά όπως προβλέπεται. Υπάρχει δυνατότητα διακοπής. Δεν μπορεί το υπουργείο να συντάσσει νόμους σε βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων και να εκμεταλλεύεται την πειθαρχία. Έχουμε συγκεκριμένη πρόταση στο πρόγραμμα μας για τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς επίσης έχουμε λάβει πολλές προτάσεις στελεχών τους και τις οποίες επεξεργαζόμαστε. Δεν πρέπει να παίζουμε με τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και θα σας δοθεί η δυνατότητα να απαντήσετε, αν γνωρίζετε τι εσείς εισάγετε σήμερα με το νομοσχέδιο τούτο. Που χάριν της κυβερνητικής πλειοψηφίας, των 150 συν θα ψηφιστεί το απόγευμα στην αίθουσα τούτη. Με μια τροπολογία 23 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ένας Θεός ξέρει εάν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ελληνικός στρατός, τροπολογία την οποία εσείς δεχθήκατε, την γνωστή τροπολογία Κοζομπόλη και την εντάξατε ως ξεχωριστό άρθρο στο νομοσχέδιο. Το αιτιολογικό της τροπολογίας αυτής είναι ότι ο θεσμικός συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι απαραίτητος, ώστε να υπάρχει και σε αυτές η ελεύθερη έκφραση. Για τους ανίδεους υπευθύνους και ανευθύνους να τονίσω ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τους ισχύοντες νόμους αλλά και από το Σύνταγμα. Και μην βιαστείτε να εκνευριστείτε και να κάνετε για ακόμη μια φορά επίθεση στην πολιτική μας παράταξη. Σήμερα θεσμοθετείτε τον κομματισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις.  
Εμείς εδώ κ. Καμμένε δεν μιλούμε προσωπικά, ούτε με συμπάθειες, ούτε με αντιπάθειες, πολύ περισσότερο σεβόμαστε το θεσμικό ρόλο του καθενός. Άλλοι δεν τον σέβονται και απαξιώνουν αντισυνταγματικά, αντιδημοκρατικά, αντιδεοντολογικά να απαντούν στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής. Πολιτικά, λοιπόν, ομιλώ και λέγω ότι μπορεί να είστε συμπαθής ως άνθρωπος, συμπαθής και ευχάριστος ως παρέα σ’ ένα τραπέζι με ψαράκι και ουζάκι, αλλά με αυτές τις διαλυτικές για τις Ένοπλες Δυνάμεις προτάσεις σας, πολιτικά σας λέω είστε όχι ανεπαρκής, είστε εθνικά επιζήμιος και από πλευράς μας θα έχετε την συνεχή πολιτική αντιπαράθεση γι’ αυτό το τεράστιο άγος με το σημερινό σας περί συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Για εσάς τώρα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ να σας πω ότι η μόνη συνένωση στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι το εθνόσημο και ας λέει οτιδήποτε και οποιοσδήποτε φορέας της εκάστοτε εξουσίας. Φανταστείτε λευκή απεργία την ώρα θερμού επεισοδίου. Τι περιμένετε σήμερα, κ. Υπουργέ, να θεσμοθετήσετε τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις, μετά να τις ανακηρύξετε ως Ε.Δ. ΑΕ, ΑΕ προβληματική λόγω της οικονομικής δυσπραγίας των μνημονίων που ψηφίζετε και ακολούθως να προχωρήσετε στην πτώχευση και το ξεπούλημα; Κλείνω αυτήν την πρώτη αναφορά μου με την τελευταία παραίνεσή μου, τον τελευταίο μου λόγο από το βήμα αυτό στις 27 Σεπτεμβρίου του 2013, προτού λειτουργήσει το άθλιο παραδικαστικό κύκλωμα του Σαμαρά με τις γνωστές συλλήψεις Αρχηγού πολιτικού κόμματος, βουλευτών κτλ. Είχα πει τότε και το λέω και σήμερα «ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ».
Αναφέρθηκε ο προηγούμενος ομιλητής για το θέμα των 8 κρατουμένων τούρκων στρατιωτικών στην Αλεξανδρούπολη. Αλήθεια, ερωτώ ποια είναι η προσωπική άποψη του συγκυβερνήτη της παρούσης κυβέρνησης για το θέμα; Θυμάμαι όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ γονάτισε μπροστά στις απαιτήσεις των Τούρκων και των Αμερικανών και παρέδωσε με κινηματογραφικό τρόπο στην ΜΙΤ τον ηγέτη των κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν, είχατε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Τώρα τι λέτε; Θα βοηθήσετε τον ΣΥΡΙΖΑ να αποκτήσει και αυτός τους Οτσαλάν του; Και αλήθεια, απευθύνομαι προς τους βουλευτές της συμπολίτευσης. Πού είναι άραγε ο ανθρωπισμός του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κόπτεται, μοιράζει άσυλο και εκλογικό βιβλιάριο στον κάθε λαθρομετανάστη; Ζηλέψατε όλοι την δόξα του Πάγκαλου; Και αναφέρομαι στον πρώην πολιτικό και εγγονό του δικτάτορα, Θεόδωρο Πάγκαλο.
Και μια απάντηση για τον κ. Βίτσα και την τοποθέτησή του: Οι κούρδοι που γίντονται δεκτοί με άσυλο, δεν αντιτάσσονται στο Σύνταγμα της Τουρκίας; Θα αναφερθώ τώρα σε ένα μείζον ζήτημα το οποίο έχει προκύψει εδώ και πολύ καιρό, στο θέμα των θετικών ευρημάτων στην εξέταση μαντού στην οποία αναφερθήκατε κ. Υπουργέ, ήσασταν κάθετος και για λόγους καθαρά επιστημονικούς, σας προτείνω να μην το κάνετε αυτό. Δεν είστε γιατρός. Μην ζηλεύετε την δόξα των γιατρών. Άλλοι από βήματος αυτού έκαναν τον γιατρό και ομιλούσαν για τον ασθενή. Μην παρασύρεστε κ. Καμμένε. Μην παρασύρεστε από τους παρατρεχάμενους και αυλοκόλακες της εξουσίας που θέλουν να τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα. Έχετε εμπειρία, ήσασταν και χρόνια υπουργός κυβερνήσεων της ΝΔ. Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον διοικητή του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων. Μου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι απαντήσεις αναμένονται. Ας τις περιμένετε κι εσείς και μην βιάζεστε. Περιστατικό, δε, φυματίωσης υπήρχε στον εν λόγω καταυλισμό, τα "hot spot" που λέτε εσείς, και αφορούσε οικογένεια λαθρομεταναστών εκ των οποίων μέλη νοσηλεύονταν ή συνεχίζουν να νοσηλεύονται, αν δεν απατώμαι στον προαναφερθέν νοσοκομείο. Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μετά την κατάθεση του εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου, ενός σωματείου εν ενεργεία στρατιωτικών, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τον συνδικαλισμό στις ΕΔ, όπως εσείς τον αντιλαμβάνεστε ή ο εκλεκτός σας, κ. Τσουγκαράκης, στο οποίο δεν αναφέρεται στην ύπαρξη κρουσμάτων φυματίωσης, αλλά μεταφέρει τα εύλογα ερωτήματα και αγωνία των στρατιωτικών της Ηπείρου. Όχι μόνο αυτών αλλά και των οικογενειών τους.
Τα ερωτήματα είναι: Πόσοι στρατιωτικοί έχουν υποβληθεί στην εξέταση «mantoux» και πόσοι απ’ αυτούς βρέθηκαν θετικοί στην υπόψη εξέταση; Ποιος αριθμός των συναδέλφων που ενώ βρέθηκαν θετικοί στην εξέταση «mantoux» και έκανα την επιπλέον δεύτερη εξέταση «INGRA», βρέθηκαν θετικοί και σ’ αυτήν την εξέταση; Θα πραγματοποιηθεί και επιπλέον εξέταση από την «INGRA» ή όσοι βρέθηκαν θετικοί σ’ αυτήν χαρακτηρίζονται ως φορείς – ασθενείς της νόσου; Οι συνάδελφοι που έχουν κριθεί ως θετικοί στις υπόψη εξετάσεις γιατί συνεχίζουν να εργάζονται και δεν βρίσκονται σε χώρους ανάρρωσης; Ποια μέριμνα θα ληφθεί γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους που ταλανίζονται από αγωνία και άγχος; Οι στρατιωτικοί θα συνεχίσουν να εκτελούν υπηρεσίες στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων; Οι συνάδελφοι που εκτελούν υπηρεσίες – εργασίες στα λοιπά κέντρα φιλοξενίας προσφύγων που έχουν αναπτυχθεί στην Περιφέρεια Ηπείρου θα τύχουν ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να υπάρξει εκτίμηση και της ιατρικής κατάστασης αυτών;
Γιατί θορυβηθήκατε κ. Υπουργέ; Γιατί δεσμευτήκατε πως θα διατάξετε ΕΔΕ για τα ερωτήματα της Ενώσεως. Εδώ δέχεστε τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις και εν τη αύτη περιπτώσει, η δέσμευσή σας για ΕΔΕ για στρατιωτικούς σας παρακαλώ κι εγώ να επεκταθεί και για πολιτικά πρόσωπα αντιστοίχως με την πολιτική Δικαιοσύνη. Κι εγώ σας ερωτώ, για το μείζον αυτό θέμα. Και να γνωρίζετε κάτι κ. Καμμένε διότι φρόντισα να πάρω πληροφορίες από εξειδικευμένους γιατρούς, πέρα από την επαφή μου με το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, η φυματίωση είναι μια ύπουλη ασθένεια, μπορεί να είσαι φορέας χωρίς να νοσείς, η κλινική εικόνα με το μαντού, ναι σίγουρα συμφωνών μαζί σας δεν είναι απαραίτητη για να σημαίνει ότι νοσείς, αλλά σημαίνει ότι έχεις εκτεθεί είτε λόγω εμβολίου, είτε λόγω επαφής με άλλους νοσούντες. Αντιλαμβάνεστε την θέση αυτών των στρατιωτικών απέναντι στα παιδιά και την οικογένειά τους; Αντιλαμβάνεστε ότι ο διοικητής που μέχρι πρότινος διέταζε στρατιώτες στο "hot spot" να καθαρίζουν και να ξεστήνουν τις σκηνές, να καθαρίζουν τα περιττώματα αυτών των ανθρώπων, των εντελώς διαφορετικών σε ότι αφορά τους ηθικούς και πρακτικούς κώδικες ζωής των Ελλήνων, μετά από την εξέταση των συναδέρφων τους, ο ίδιος διοικητής τους κρατεί κλεισμένους στο κοντέινερ και τους λέει «εσείς είστε υπεύθυνοι μόνο για το φαγητό, καθήστε εδώ στο ερ κοντίσιον και μην βγαίνετε έξω;» Γιατί άραγε; Και μια που μιλάμε για τα hot spots , να πω και τούτο, ο εισηγητής της ΝΔ, συμφώνησε και είπε ότι δεν έχουν πρόβλημα εδώ που φτάσαν οικονομικά τα πράγματα, να θυμίσω εξάλλου ότι ο κ. Δένδιας ήταν ο πρώτος διδάξας με τα κέντρα φιλοξενίας.
Και μια που μιλάμε για τα "hot spots", κύριε Υπουργέ το πρωί αναφερθήκατε σε όλες τις τροπολογίες. Ποιες κάνατε δεκτές, σε ποιες επιφυλάσσεστε να το δείτε στο μέλλον κτλ. Δεν αναφερθήκατε σε μια τροπολογία. Παραλείψατε, δεν μπορώ να ξέρω, επίτηδες, για να μην ακουστεί, την τροπολογία που υπογράφεται από όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και από τον Αρχηγό της Νικόλαο Μιχαλολιάκο και η οποία προβλέπει την αποδέσμευση των Ενόπλων Δυνάμεων από την λειτουργία των "hot spot". Ούτε καν ακούστηκε. Εμείς θέλουμε ΕΔ για να φυλάνε την Πατρίδα και όχι για να καθαρίζουν τις σκηνές των λαθρομεταναστών και οι στρατιώτες να γίνονται υπηρέτες των λαθρομεταναστών. Οι στρατιώτες που υπηρετούν στα ΚΑΑΥ τα καλοκαίρια, όπου πάνε και καλά κάνουν οι Έλληνες αξιωματικοί είναι σε πολύ καλύτερη θέση από τους στρατιώτες που είναι στα hot spot. Αυτό είναι μια ντροπή. Γι’ αυτό φέραμε την τροπολογία, αν έχετε τα κότσια, κάντε την δεκτή.
Κύριε Καμμένε, τελευταίως δηλώσατε ότι εσείς είστε η ασφαλιστική δικλείδα στα εθνικά θέματα. Βέβαια με την δήλωση σας αυτή εκθέτετε τον συγκυβερνήτη σας κ. Τσίπρα δηλαδή ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος για τα εθνικά θέματα; Αλήθεια, πόθεν το συμπέρασμα αυτό; Είστε δικλείδα ή θρυαλλίδα για τα εθνικά μας θέματα; Φέρατε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, ανοίγετε την όρεξη των Αμερικανών για παραπάνω δεσμεύσεις υμών για παραπάνω βάσεις. Συνυπογράφετε το ξεπούλημα των πάντων, ακόμη και των Ενόπλων Δυνάμεων, ζηλέψατε τον Τσίπρα και φτιάχνετε δικό σας ταμείο εκποίησης της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, λέγοντας ότι αντάλλαγμα αυτής της εκποίησης, της ενοικίασης όπως λέτε εσείς για 99 χρόνια, της ταϊβανοποίησης δηλαδή της Πατρίδας μας, ότι τα έσοδα θα πάνε στα οικεία ταμεία και θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαθέστε μέρος αυτών των εσόδων στον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ. Κάνετε δηλαδή "hot spot" τα στρατόπεδα του ελληνικού στρατού, στρατόπεδα που δημιουργούσαν αίσθημα ασφαλείας στον κατά τόπους ελληνικό πληθυσμό, στρατόπεδα που βοηθούσαν την τοπική κοινωνία οικονομικά, αρχικώς τα κάνετε "hot spot", τα υποβαθμίζετε και ακολούθως θα τα περάσετε στα χέρια ντόπιων και ξένων κορακιών της πλουτοκρατίας έναντι πινακίου φακής. Είπατε και στην επιτροπή ότι αυτά τα έσοδα θα τα κάνετε σπίτια για τις οικογένειες των στρατιωτικών.
Κύριε Καμμένε, οι Ένοπλες Δυνάμεις, οι στρατιωτικοί δεν έχουν ανάγκη από σπίτια, αρκεί το επίδομα ενοικίου. Έχουν ανάγκη από εμπιστοσύνη, από αφοσίωση, από αναγνώριση του έργου τους. Οι Ένοπλες Δυνάμεος θα πρέπει να αποκτήσουν και πάλι τον πραγματικό τους ρόλο που είναι η δια των όπλων υπεράσπιση των συνόρων της ελληνικής Πατρίδας, αν αποκτήσουν και πάλι τον σεβασμό και την τιμή της εκτελεστικής εξουσίας των πολιτικών, τον σεβασμό και την τιμή στην ιστορική, βαριά και τιμημένη στολή του Έλληνα αξιωματικού που θα πρέπει να την φορούν υπερήφανοι, αυτοί και μόνον αυτοί.
Η Χρυσή Αυγή καταψηφίζει το παρόν νομοσχέδιο. Η ψήφιση του σε αριθμό ολίγων βουλευτών σε μια Ολομέλεια άδεια θυμίζει κατάπτυστα νομοσχέδια παλαιοτέρων ετών όπως αυτό το νομοσχέδιο της αλλαγής της ελληνικής γλώσσας, της καθιέρωσης του μονοτονικού δηλαδή, που ήταν ένα έγκλημα ενάντια στο ένα από τα κύρια συστατικά του Έθνους, όπως τα θέτει ο Ηρόδοτος, δηλαδή το όμαιμον, το ελληνικό αίμα που πλήττεται από την εισβολή και «ελληνοποίηση» εντός εισαγωγικών εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και προσφύγων, το ομόγλωσσον, η αθάνατη μητέρα όλων των γλωσσών, το ομόδοξον η ελληνική Ορθοδοξία και το ομότροπον, δηλαδή τα ελληνικά ήθη, αξίες και παραδόσεις.
Για αυτά θα αγωνιστούμε όλοι οι Έλληνες, από κάθε μετερίζι, για αυτά αγωνίζεται η Χρυσή Αυγή, για μια νέα ελληνική Πατρίδα, γιατί εμείς οι Εθνικιστές θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και θα την πάρουμε!
Δευτερολογία Χρήστου Παππά: "Παίξε με τα τρενάκια και άσε ήσυχες τις Ένοπλες Δυνάμεις"!


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omobronties-chrhstou-pappa-sthn-boulh-atakth-fugh-kammenou-binteo#ixzz4F3WSmXTD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...