Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Δημοσκόπος Μαύρος (Mrb): Να προσέξουμε, γιατί η Χρυσή Αυγή θα φτάσει στο 10%!


Το άγχος του για την συνεχόμενη και ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής εξέφρασε ο Δημήτρης Μαύρος, δημοσκόπος της Mrb κατά την παρουσίαση της συγκεκριμένης έρευνας στον Real Fm.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ΝΔ και Σύριζα σημειώνουν πτώση, την ίδια στιγμή που η Χρυσή Αυγή εμφανίζει σταθερές ανοδικές τάσεις και αν υπολογίσουμε την αναγωγή, αλλά και την κρυφή ψήφο οι Έλληνες Εθνικιστές θα αγγίξουν διψήφια ποσοστά!
Συνεχίζει ακάθεκτη την άνοδό της η Χρυσή Αυγή, εντείνοντας την αγωνία ενός ολόκληρου καθεστώτος. Τελευταία στην λίστα η δημοσκόπηση της εταιρείας MRB, η οποία όπως έχουμε τονίσει στο παρελθόν έχει αγαστή συνεργασία με τα υπόγεια της Συγγρού και ως εκ τούτου έχει ιδιαίτερο συμφέρον να κόβει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Εν είδει παρενθέσεως θυμίζουμε ότι η εταιρεία Spot Thomson του Δημήτρη Μαύρου, εξαδέρφου του διευθύνοντα συμβούλου της MRB, είχε στο πρόσφατο παρελθόν αναλάβει τη χάραξη της προεκλογικής στρατηγικής για λογαριασμό της Ν.Δ.
Παρά, λοιπόν, τις προφανείς πιέσεις των νεοδημοκρατών να κοπούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και να ανέβουν τα δικά τους, η εικόνα ότι η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ η Νέα Δημοκρατία παρά τις προσπάθειες των «νταβατζήδων» παραμένει στάσιμη, δεν μπορεί να κρυφτεί.
Έτσι βλέπουμε ότι η εταιρεία στην νέα της δημοσκόπηση εμφανίζει ελαφρά πτώση για την Νέα Δημοκρατία, με τον Σύριζα να συνεχίσει να καταρρέει, ενώ η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται στο 6,6%, με ανώτατο όριο το 7,5%, ποσοστά τα οποία προσεγγίζουν το διψήφιο με την πρέπουσα αναγωγή επί των εγκύρων.
Αυτό που έχει κάνει η εταιρεία σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπησή της, προκειμένου να αποφύγει το ρεζιλίκι, είναι ότι έχει ρίξει τα ποσοστά των υπολοίπων κομμάτων, τα οποία είχε φουσκώσει για να μειώσει την Χρυσή Αυγή.
Ενδεικτικό της απαξίωσης που γνωρίζουν τα δύο μνημονιακά κόμματα (ΝΔ και Σύριζα) είναι η γνώμη των πολιτών για τον «καταλληλότερο» πρωθυπουργό, όπου πρώτος - μακράν - έρχεται ο «κανένας» με 45,4%, διπλάσιο ποσοστό από τον δεύτερο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποτε και αν διενεργηθούν εκλογές η Χρυσή Αυγή θα καταγράψει μια περήφανη Νίκη!




Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmoskopos-mauros-mrb-na-prosejoume-giati-h-chrush-augh-tha-ftasei-sto-10#ixzz4D3vuJG3U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...