Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Χρήστος Παππάς: ΟΧΙ στα κοράκια των Βρυξελλών, ΟΧΙ στην γερμανική ολιγαρχία! ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με τροποποιήσεις του Κανονισμού της Βουλής.
Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του:
 
Ένα χρόνο μετά τα κάπιταλ κοντρόλς. Ένα χρόνο μετά το περήφανο ΟΧΙ του ελληνικού λαού στις 5 Ιουλίου του 2015 και λίγες εβδομάδες μετά την επισημοποίηση μέσω της Ολομελείας της Βουλής της κατοχής της Πατρίδας μας για 99 χρόνια απευθυνόμεθα στον ελληνικό λαό και λέμε:
"Η Χρυσή Αυγή χαιρετίζει την γενναία απόφαση των Βρετανών πολιτών να πουν ΟΧΙ στα κοράκια των Βρυξελλών, να πουν ΟΧΙ στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία, που ισοπεδώνει λαούς με πολιτικές λιτότητας, που έχει ποδοπατήσει την εθνική μας ανεξαρτησία, προωθεί την λαθρομετανάστευση, επιβάλλει ποσοστώσεις ακόμα και στα αγροτικά προϊόντα που παράγουμε και δεν επιτρέπει να συνάψουμε ισχυρούς δεσμούς με την ομόδοξη Ρωσία.
Άμεση πολιτική συνέπεια του BREXIT είναι η γιγάντωση των ευρωπαϊκών πατριωτικών και εθνικιστικών δυνάμεων, με πρωτοπόρο το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, που σε μία Ελλάδα προδομένη, σε μία Ελλάδα που ο πλούτος της εκχωρείται σε ξένους τοκογλύφους, είμαστε η μόνη δύναμη αντίστασης, η μόνη δύναμη που μάχεται υπέρ της Εθνικής Ανεξαρτησίας"
Η Χρυσή Αυγή έχει λάβει θέση υπέρ των εθνών - κρατών σημειώνοντας πως ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δυστυχία για τους ευρωπαίους πολίτες.  Η Ε.Ε. έχει επιβάλει πολιτικές λιτότητας που έχουν οδηγήσει χιλιάδες συμπατριώτες μας στην αυτοκτονία, προωθεί την λαθρομετανάστευση και το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης που έχει στόχο την διάλυση των εθνών κρατών
«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι μια νίκη του Εθνικισμού απέναντι σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση γερμανοκεντρική η οποία πολεμάει τα έθνη - κράτη». Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η διενέργεια δημοψηφίσματος για την παραμονή της Ελλάδος στην ζώνη του ευρώ.
Αξίζει να δούμε στο σημείο αυτό την πολιτική στάση του νεοφιλελεύθερου ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ.Τσίπρας, μιλώντας το Σάββατο στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «είναι απολύτως σεβαστή η απόφαση του βρετανικού λαού», αναφερόμενος στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ούτε ένας από τους συριζαίους δεν βρήκε το σθένος να τον ρωτήσει το αυτονόητο: Γιατί η ψήφος των Βρετανών είναι «απολύτως σεβαστή» και δεν ήταν το ίδιο σεβαστή η ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού πριν από ένα χρόνο, στις 5 Ιουλίου, όταν είπε «ΟΧΙ» στους εκβιασμούς των διεθνών τοκογλύφων; Ο Ελληνικός Λαός, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες (κάπιταλ κοντρόλ, κλειστές τράπεζες, καθυστερήσεις συντάξεων, τρομολαγνεία από τα ΜΜΕ) απέρριψε το τρίτο Μνημόνιο, το οποίο μέσα σε μια εβδομάδα ο κ. Τσίπρας ενστερνίστηκε πλήρως, με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία. Ο ΣΎΡΙΖΑ πούλησε το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού με συνοπτικές διαδικασίες και τώρα λέει ότι σέβεται το «ΟΧΙ» των Βρετανών. Η εξυπηρέτηση των πιο στενών (και ταπεινών) συντηρητικών συμφερόντων για τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεπάγεται κόστος για τον Ελληνικό Λαό. Αυτή είναι και η μόνη υπαρκτή «κόκκινη γραμμή» στον ΣΥΡΙΖΑ.
Όσο για τη ΝΔ; Ξεκάθαρος ως προς την εθνομηδενιστική του αντίληψη (από την μεριά του κοσμοπολιτισμού), ο νυν αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, επανέλαβε την πεποίθησή του για τον χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα. Διαβάζουμε χαρακτηριστικά στην κυριακάτικη “Real news”: "Ο πρόεδρος της Ν.Δ. φέρεται επίσης να προειδοποίησε τον πρωθυπουργό ότι η καθιέρωση της απλής αναλογικής μπορεί να οδηγήσει σε κατακερματισμό κομμάτων, όπως και να αποδέχθηκε την ύπαρξη ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ των δύο ανδρών. «Εγώ δεν είμαι αντίθετος στην ύπαρξη διαύλου επικοινωνίας», φέρεται να είπε στον Αλ. Τσίπρα, προς τον οποίο πρότεινε συναίνεση στη συνταγματική αναθεώρηση: «Να συμφωνήσω εγώ στο να συμπεριληφθεί το άρθρο 3 (σ.σ.: χωρισμός κράτους-Εκκλησίας) στην αναθεώρηση και εσύ το άρθρο 16 (σ.σ.: ιδιωτικά πανεπιστήμια). Όποιος κερδίσει στις εκλογές την πλειοψηφία, να έχει την πρωτοβουλία αλλαγής τους». Να είναι, δηλαδή, διακύβευμα στις εκλογές και η συνταγματική αναθεώρηση".
Αυτό το οποίο διαπιστώνουμε από το «ντιλ» που προτείνει ο Μητσοτάκης είναι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να συναινέσει στον χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας, κάτι το οποίο θα ναρκοθετήσει τον θεμέλιο λίθο του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους, αρκεί να γίνει το δικό του «χατίρι» με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων. Προκειμένου, δηλαδή, να εξυπηρετήσει τα νεοφιλελεύθερα σχέδια στον χώρο της Παιδείας, δεν διστάζει να συνάδει με τις σκοτεινές επιδιώξεις των άλλων εθνομηδενιστών, με αριστερή ταυτότητα, οι οποίοι θέλουν να απαλλαγούν από την Ορθοδοξία ως συστατικό του Ελληνικού Κράτους.
Βεβαίως, η στάση του Μητσοτάκη δεν μας εκπλήσσει σε καμία περίπτωση. Ο φιλελευθερισμός είναι κι αυτός αντεθνικός, έχοντας μια συγκεκριμένη κοσμοπολίτικη αντίληψη για τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους.
Αυτά τα νέα «αποκαλυπτήρια» του Μητσοτάκη αποτελούν ένα ακόμη ηχηρό «χαστούκι» στα μούτρα εκείνων των δημοσιογράφων-παπαγάλων της ΝΔ, οι οποίοι με μια φαιδρή όσο και φτηνή επιχειρηματολογία προσπαθούν να προπαγανδίσουν υπέρ της ΝΔ και κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Οι θλιβεροί αυτοί «εθνικόφρονες» κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά φροντίζει ο ίδιος ο Μητσοτάκης να τους εκθέτει ανεπανόρθωτα με τις ενέργειές του. Ο κ. Μητσοτάκης, με τα κατά καιρούς λεγόμενά του, επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συνεχή πόλεμο με τον Εθνικισμό και την Ελλάδα, και επιδιώκει την φιλελεύθερη κοσμοπολίτικη αποδόμηση της.
Μην τολμήσουν οι πατριδοκάπηλοι, εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού να ξαναβάλουν στο στόμα τους το ιερό τρίπτυχο που βρίσκεται στον πυρήνα της Εθνικιστικής ιδεολογίας, το ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Κυρίες και κύριοι, ο Εθνικισμός εκτός από τις εκλογικές νίκες βαδίζει με γοργό βήμα στον δρόμο της ιδεολογικής του δικαίωσης. Οι επανειλημμένες νίκες της Χρυσής Αυγής, το ΟΧΙ των Ελλήνων του περασμένου καλοκαιριού και το Brexit, η άνοδος των πατριωτικών κομμάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι βήματα προς την κατεύθυνση αυτή. Ο Εθνικισμός είναι ο μόνος που στηρίζει το κράτος πρόνοιας, τον ευρωπαίο εργάτη και τα δικαιώματά του, την μητρότητα και την οικογένεια, την ασφάλεια και την ελευθερία των λαών. Το τρένο της δικτατορίας του προλεταριάτου που θα απελευθέρωνε τους λαούς δεν θα ξαναπεράσει, αντίθετα την νέα δικτατορία εγκαθιδρύει η Νέα Τάξη της Παγκοσμιοποίησης καθιστώντας προλετάριους όλους τους πολίτες - ακόμα κι αυτούς που νομίζουν πως η όποια οικονομική τους άνεση τους διατηρεί στο απυρόβλητο- και ανοίγοντας έναν νέο κύκλο «ταξικών αγώνων» στον κομμουνιστικό συνέταιρό της. Πιστεύω πως οι Λαοί έχουν πάρει το μάθημά τους.
Οι Εθνικιστές είμαστε οι μόνοι που έχουμε λύσεις και είμαστε οι μόνοι που δεν φοβόμαστε να τις πούμε ανοιχτά. Παρά τις μηχανορραφίες και τις απειλές, τους μάγους και τους προφήτες, το μέλλον ανήκει στα ευρωπαϊκά Έθνη. Μαζί με τους Έλληνες και Ευρωπαίους που απελευθερώνονται ιδεολογικά από την τυραννία Αριστεράς και Δεξιάς, αυξάνεται και η Ελπίδα και η επιθυμία για Ελευθερία. Η επιθυμία της Ελευθερίας μεγαλώνει μαζί με την καταπίεση από το σύστημα των χαρτογιακάδων των
Βρυξελλών και των διεθνών τοκογλύφων που ολισθαίνουν εμφανώς πλέον στον ολοκληρωτισμό. Τα ποικίλα πολιτικά ρεύματα που συναποτελούν την εθνική ευρωπαϊκή αντίσταση οδηγούν σε ένα δίδαγμα. Οι Ευρωπαίοι πατριώτες πρέπει να ενωθούν απέναντι στις πολιτικές της Παγκοσμιοποίησης. Εκεί θα κριθούν ο αγώνας και το μέλλον μας.
Σε ότι αφορά την ψήφο μας στα θέματα του Κανονισμού της Βουλής τοποθετήθηκε ο εισηγητής μας βουλευτής κ. Λαγός. Επαναλαμβάνω οτι δεν συναινούμε στους σχεδιασμούς σας για ένα κανονισμό τον οποίο δεν σέβεστε και δεν τηρείτε. Με νομικίστικα κόλπα εισάγετε άρθρα όπως αυτό με το οποίο νομιμοποιείτε και κάνετε ακόμα πιο εύκολη την διαδικασία του κατεπείγοντος νομοσχεδίου και την οποία διαδικασία ευχαρίστως θα παρακάμπτατε όπως θα παρακάμπτατε και αυτήν την ίδια την Ολομέλεια χάριν των εντολέων σας δανειστών. Θα αναρωτηθεί κάποιος, αφού κόβετε και ράβετε τις διαδικασίες σύμφωνα με τα μνημονικά σας συμφέροντα, γιατί δεν κυβερνάτε κατευθείαν με προεδρικά διατάγματα εξοικονομώντας τα κόστη του Κοινοβουλίου.
Κύριοι της συγκυβέρνησης έχετε χάσει την πραγματική δεδηλωμένη. Την δεδηλωμένη στον ελληνικό λαό. Να γνωρίζει ο ελληνικός λαός για την απουσία του Πρωθυπουργού τουλάχιστον, γιατί λείπει και σχεδόν το σύνολο των βουλευτών, ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός αυτήν την στιγμή δίνει τα διαπιστευτήριά του, τον τεμενά του στον επικυρίαρχο και ανθέλληνα αφέντη του, τον Πρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς. Τον χρόνο κατά τον οποίο εμείς ομιλούμε για κανονισμούς που δεν τηρούνται, γίνονται κοσμοϊστορικές αλλαγές στις οποίες ουδείς σήμερα αναφέρθη. Στρουθοκαμηλίζετε και παραπλανάτε τον ελληνικό λαό. Ο εισηγητής της ΝΔ προσπαθεί να μας πείσει ότι η Βουλή δεν είναι ακριβή. Δυστυχώς, παρ’ όλη την εμπειρία του, αυτός ο ίδιος δεν είναι ακριβής, διότι δεν τολμά να αναφέρει πόσα εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα του ελληνικού λαού χρωστάει η ΝΔ. Ποιο είναι το κόστος των τρωκτικών της μεγάλης παράταξης για πχ. το κόστος των συμβούλων του Αντώνη Σαμαρά, βλ. Σταύρος Παπασταύρου. Και εν τέλει ποιο είναι το κόστος για την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό της αντεθνικής και αντιλαϊκής ψήφου τους στα εθνοκτόνα μνημόνια. Ακόμη και το τρίτο Μνημόνιο του Αυγούστου του 2015, το λεγόμενο κακώς μόνο «Αριστερό Μνημόνιο» πέρασε και με τις ψήφους της ΝΔ. Ακόμη και τα άρθρα των εφαρμοστικών νόμων που συζητήσαμε πριν λίγες εβδομάδες ψηφίστηκαν κατά 60% από την ΝΔ. Ας μην κάνουν λοιπόν θεατρική αντιπολίτευση οι κύριοι και οι κυρίες της ΝΔ γιατί ο ρόλος τους είναι πλέον γνωστός. Ο πιο καλός τρόπος να στηρίξει κανείς τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να ταχθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Κυρίες και κύριοι, κλείνοντας θέλω να επαναλάβω, να σας κάνω γνωστή την Αλήθεια, την πραγματικότητα που γνωρίζει ο ελληνικός λαός κι εσείς πεισματικά κάνετε πως δεν πιστεύετε. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήρθε όχι απλώς για να μείνει, αλλά για να επεκταθεί και να νικήσει! Και επειδή οι ιδέες είναι ανώτερες από τις όποιες προσωρινές συνθήκες, τα κελιά και τις σφαίρες, ούτε οι παράνομες διώξεις και φυλακίσεις, ούτε οι άνανδρες δολοφονίες, μπορούν να σταματήσουν ένα Κίνημα βγαλμένο μέσα από τις πιο αγωνιστικές παραδόσεις του Ελληνικού Έθνους.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-ochi-sta-korakia-twn-brujellwn-ochi-sthn-germanikh-oligarch#ixzz4Cy8SRINt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...