Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Η... ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΟΖΑΛ ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Πως το δημογραφικό θα «λύσει» την ιστορική σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας


Τελικά βήμα βήμα επιβεβαιώνεται η φράση που είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ πώς “δεν χρειάζεται πόλεμος με την Ελλάδα για την εκ νέου κατάκτηση της αλλά μόνο η βαθμιαία και μεθοδευμένη αποστολή 3-4 εκατομμυρίων φανατικών μουσουλμάνων”. Το σχέδιο λοιπόν αυτό ξετυλίγεται μπροστά μας με τις ορδές των λαθρομεταναστών και των προσφύγων να περνούν από τα τουρκικά παράλια στα ελληνικά νησιά και μετά στην ηπειρωτική χώρα.
Φαίνεται επίσης από τη στάση που κρατούν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Να την χαρακτηρίσουμε ενδοτική, προδοτική, στάση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο και όχι μόνο; Όποια λέξη ο καθένας ας επιλέξει.
Να θυμηθούμε τα ζεϊμπέκικα του Γιώργου Παπανδρέου και τα πεύκα που φύτευε (μαζί με τη γλάστρα παρακαλώ), το καζάν-καζάν του Αντώνη Σαμαρά, ή αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας χθες στη Σμύρνη, ότι “το casus belli είναι κατάλοιπο άλλης εποχής και δεν συνάδει με τις προσπάθειες για κλίμα συνεργασίας;”.
Δεν είναι πολιτική αυτή όταν απέναντι σου έχεις την Τουρκία που κοιτάζει με κάθε τρόπο να βάλει πόδι στο Αιγαίο και στη Θράκη. Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν αυτός που εμπνεύστηκε τα Ανώτατα Συμβούλια Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας και συνεχίζονται να γίνονται ακόμη και σήμερα, αλλά κάθε φορά η Άγκυρα ζητάει κάτι ακόμη περισσότερο και η ελληνική κυβέρνηση της το δίνει. Ηθελημένα ή αθέλητα δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Το αποτέλεσμα μετράει.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μελβούτ Τσαβούσογλου από την Αθήνα ζήτησε να γίνονται επιχειρήσεις έρευνας-διάσωσης και από την Τουρκία στο Αιγαίο διότι όπως είπε, όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές δεν έχουν σημασία τα σύνορα. Χθες ο Αχμέτ Νταβούτογλου ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί η Ελλάδα από το δικαίωμα επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια αν θέλει να αρθεί το casus belli.
Και κατά τα άλλα όλα καλά και όλα ωραία. Μιλούν για “φιλιά”, χαρακτηρίζουν τη θάλασσα του Αιγαίου “θάλασσα ειρήνης” κ.α. Συνέβη δε αυτό όταν η Άγκυρα επιχειρεί να χρησιμοποιήσει το ΝΑΤΟ και τις περιπολίες στο Αιγαίο για να νομιμοποιήσει τις αξιώσεις που εγείρει στο Αρχιπέλαγος και έθεσε με σαφήνεια στον Α. Τσίπρα ο κ. Νταβούτογλου “γκρίζες ζώνες”, εναέριος χώρος μεταξύ 6 και 10 ναυτικών μιλιών, casus belli, ιδιοκτησιακό καθεστώς νησιών του Αιγαίου, αποστρατιωτικοποίηση των Δωδεκανήσων.
Το πιο ανησυχητικό όμως είναι η υπογραφή συμφωνίας Ελλάδας και Τουρκίας, η οποία προβλέπει την ελεύθερη διακίνηση των Τούρκων υπηκόων εντός της ελληνικής επικράτειας και την διεύρυνση... της σιδηροδρομικής γραμμής που θα διατρύει την αμυντική διάταξη στον Έβρο και θα περνά από την Ανατολική Θράκη στην Δυτική και από εκεί στην Θεσσαλονίκη, ανοίγοντας διάπλατα μια λεωφόρο σε 80.000.000 Τούρκους να εποικίσουν την Βόρειο Ελλάδα. Παράλληλα θα συνδεθούν τα λιμάνια Θεσσαλονίκης και Κωνσταντινούπολης
Τα δύο τελευταία είναι άκρως σημαντικά και ανησυχητικά, καθώς με μεγάλη ευκολία οι Τούρκοι που δεν θα έχουν πλέον βίζα θα διεισδύουν ανενόχλητοι στην χώρα μας, και θα την καταστήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα "επαρχία" της "νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας".
Δηλαδή, η χώρα των 80.000.000 κατοίκων και με το νεανικό πληθυσμό θα "απορροφήσει" νομοτελειακά την Ελλάδα των 10.800.000 κατά την τελευταία απογραφή με τους μισούς να είναι... μεσήλικες και άνω.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα επόμενα χρόνια θα έχουν εγκλωβιστεί στην ελληνική επικράτεια δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, οι οποίοι θα οργανωθούν υπό την καθοδήγηση της Άγκυρας, όπως συμβαίνει στη Θράκη και στη Ρόδο τώρα, θα ζητήσουν δικαιώματα ή την ανεξαρτητοποίηση τους.
Όταν το pronews.gr έγραφε εδώ και χρόνια πώς υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες κάποιοι νόμιζαν πώς ψιχαλίζει και κάποιοι άλλοι άνοιγαν τα σύνορα. Τώρα ο κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια είναι ορατός, αλλά μάλλον είναι αργά για δάκρυα. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζεται η ίδια πολιτική που υπονομεύει την εθνική ασφάλεια με επιχειρήσεις τύπου ΝΑΤΟ
Άλλο ένα μεγάλο ζήτημα που επίσης έχουμε θίξει. Η έλευση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο έχει να κάνει με την παρουσία της Ρωσίας στη Συρία και στη Μεσόγειο. Και να δούμε τι θα γίνει όταν δημιουργηθεί το Κουρδικό κράτος με εδάφη και της Τουρκίας. Μήπως η Άγκυρα ζητήσει μερικά νησιά ως αντάλλαγμα από τους Αμερικανούς που εμείς δεχθήκαμε να παίξουν το ρόλο του τοποτηρητή στο Αιγαίο μέσω της Συμμαχίας;
Πριν από χρόνια λοιπόν ο Τουργκούτ Οζάλ μιλούσε για κατάκτηση της Ελλάδας μέσω της δημογραφικής της αλλοίωσης και της εθνοτικής της στρέβλωσης. Και αυτό είναι σήμερα ξεκάθαρο περισσότερο από ποτέ στο παρελθόν.
Κι όμως αυτό το σχέδιο, με τις καραβιές των λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια στην ελληνική επικράτεια κάτι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ.κ. Ξυδάκης και Μουζάλας το διαβάζουν ως λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Τι να πει κανείς... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...