Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ - ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ

...Ο Πρόεδρος άλλωστε δεν είναι τόσο εύθικτος όσο τον εμφάνισαν τα media της διαπλοκής. Μπορεί να “απασφάλισε” στην περίπτωση Μουζάλα, αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να “ασφαλίσει” ξανά μόλις είδε ότι το παρατράβηξε. Κατέβασε τους πατριωτικούς τόνους, επαίνεσε τον “άνδρα Μουζάλα”, δήλωσε αιώνια πίστη στην “ανίερη συμμαχία” και κατά την προσφιλή του συνήθεια σφύριζε αδιάφορα περιμένοντας να ξεχαστεί η υπόθεση και να καρατομηθεί ο Μουζάλας με κομψό τρόπο στον επόμενο ανασχηματισμό.

Το γεγονός ότι δεν χαράμισε ούτε ένα από τα δηλητηριώδη (τρόπος του λέγειν) σχόλιά του για την περίπτωση Μπαλαούρα, ενισχύει την άποψη όσων υποστηρίζουν ότι πίσω από το σκληρό προσωπείο που επιβάλλει ο ρόλος του φύλακα των εθνικοπατριωτικών ιδεωδών, κρύβεται ένας ευαίσθητος άνθρωπος, “δεμένος” συναισθηματικά με την καρέκλα. Υπ αυτή την έννοια, είναι ένας σταθερός σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα και αυτό εξηγεί την αμοιβαία συμπάθεια.

Η a la carte περιφρούρηση των αθυρόστομων στελεχών όμως, καταδεικνύει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται εν γενεί ο Πρόεδρος. Ζει και αναπνέει με μια και μόνη ιδεολογία: YOLO ή You only Live Once. Ζείς μόνο μια φορά και ο Πρόεδρος ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή η οποία θεωρεί ότι είναι πιο όμορφη όσο είναι Υπουργός. Πράγματι δεν είχε πρόβλημα να “τα μαζέψει” όταν είδε ότι απειλείται η συνοχή της Κυβέρνησης και οι συγκάτοικοι δεν κάνουν πίσω. Έτσι εκτίμησε ότι πρέπει να κάνει για το καλό του τόπου και για το καλό των ΑΝΕΛ θα προσθέσω.

Με την ίδια ευκολία που τα μάζεψε για τον Μουζάλα και με την ίδια ευκολία που έψαχνε listerine για γαργάρες μόλις άκουσε τον Μπαλαούρα, με την ίδια ακριβώς ευκολία θα τα “απλώσει” όταν θεωρήσει ότι κάτι τέτοιο θα είναι πιο χρήσιμο για την πολιτική του επιβίωση...

NEWS 247
http://m.news247.gr/eidiseis/gnomes/stamatis-zaxaros/isorropies-tromoy-me-ton-pio-yolo-politiko.3979809.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=news247gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...