Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

 Συμπατριώτες, είναι πλέον σαφέστατο σε όλους  ότι η παρούσα Κυβέρνηση και  πληθώρα προδοτών βουλευτών-πολιτικών,  θέλοντας να περάσουνε τα αντεθνικά  μέτρα που αποφάσισαν οι  μισέλληνες-μισάνθρωποι αφέντες τους, δεν εκπροσωπούνε πλέον την λαϊκή βούληση.  Τα μέτρα αυτά αν περάσουν θα έχουν αποτέλεσμα την πλήρη εξαθλίωση όλων των Ελλήνων, την εξαφάνιση των ελεύθερων επαγγελμάτων και την «υπαλληλοποίηση» όλων σε απρόσωπες πολυεθνικές κυρίως εταιρίες, με τρομακτικά ωράρια και για ένα πιάτο φαγητό. Οι ευνοϊκότερες συνθήκες σε όλους τους τομείς, όλως τυχαίως, ποτέ δεν αφορούν εμάς τους Έλληνες. Θέλουνε να μας πάρουνε τα σπίτια και να βάλουνε μέσα σε αυτά τους αλλοεθνείς μετανάστες. Θέλουνε να φύγουμε από τα χωριά μας και να εγκατασταθούν σ αυτά αλλοεθνείς και να τους δώσουνε τις περιουσίες μας αφού πρώτα μας τις κατασχέσουν. Πρόσφατα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε, αντί το κράτος να ξοδεύει λεφτά για κέντρα υποδοχής κλπ, να δίνει τα λεφτά αυτά ως ενοίκιο σε τράπεζες για να παραχωρήσουνε κατασχεμένα σπίτια σε λαθρομετανάστες για να διαμένουν εκεί.  Όλα αυτά και άλλα ατελείωτα γεγονότα που όλοι γνωρίζουμε, σαφώς και δεν είναι τυχαία. Δεν είναι με το μέρος μας. Μας εχθρεύονται τους Έλληνες. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
 Συμπατριώτες από εδώ και πέρα, αφού οι ξεπουλημένοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι κ λοιποί προδότες, παρά τις λυσσαλέες προσπάθειές τους δείχνουν να αποτυγχάνουν να διασπάσουν και να ελέγξουν αποτελεσματικά το κίνημα κ την αντίσταση των αγροτών (προς τιμήν των αγροτών!) , μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς, φανερώνουν το αληθινό τους πρόσωπο, αυτό της φασιστικής νοοτροπίας και ιδεολογίας τους, ολοένα και περισσότερο, ξεκινώντας με προειδοποιητικές-απειλητικές ανακοινώσεις-υπενθυμίσεις από τα ΜΜΕ, για τον ποινικά κολάσιμο χαρακτήρα του κλεισίματος των δρόμων. Δηλαδή αφού βλέπουν ότι δεν μπορούν με τον ρουφιάνικο τρόπο να καπελώσουνε τις αντιδράσεις, πλέον λένε εμμέσως πλην σαφώς, ότι θα αρχίσουνε τα αυτόφωρα-δίκες-φυλακίσεις στους αντιδρώντες. Και αν δεν αλλάξει κάτι αυτό θα αρχίσει να συμβαίνει δυστυχώς, αρχικά σε αυτούς που πρωτοστατούν ίσως και παραδειγματικά για να φοβηθούν-παραδειγματιστούν  οι υπόλοιποι και να υποχωρήσουν στη χούντα.  Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να περάσουνε τα ανακοινωθέντα μέτρα, ίσως ελαφρώς ευμενέστερα σε κάποια σημεία, για να λένε και από πάνω τα καραρουφιαναρια ότι με τους αγρότες τα βρήκανε κλπ. Αν σπάσουν οι αγρότοκτηνοτρόφοι θα σπάσουνε όλοι οι κλάδοι άμεσα και θα σβήσει και η μαζική αντίσταση μας στην μνημονιακή καταστροφή, «αποδεχόμενοι» στην  συνέχεια δια της αδρανείας μας, ότι φέρουν και ότι πούνε.
   Δεδομένων των προαναφερομένων και με το πάμπτωχο μυαλό που διαθέτω, ορμώμενος από την αγάπη μου για την Ελλάδα και τα αδέρφια μου όλους τους Έλληνες,  εάν ακόμη δεν έχουμε κατανοήσει και εμπεδώσει  ότι τα περισσότερα αν όχι όλα τα κόμματα είναι της νέας τάξης και των παγκόσμιων τοκογλύφων εργαλεία και ότι αυτά που έκανε- κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ως συνεχιστής της ΝΔ και αυτή του ΠΑΣΟΚ  θα συνεχίσουνε να τα κάνουνε, τότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δοκιμάσουμε και τον επόμενο και τον επόμενο και τον επόμενο ώσπου να κατανοήσουμε και να εμπεδώσουμε ποιοί είναι, πού πιστεύουν και τί κάνουν. Αυτό βέβαια προϋποθέτει την συγκατάθεσή μας στην ανάληψη της εξουσίας από μέρους τους και την χρησιμοποίησή της από αυτούς  εναντίον μας, μέχρι να ξυπνήσουμε και αφού τους απορρίπτουμε έναν έναν να προχωρούμε στον επόμενο. Αυτό που έχει ήδη ξεκινήσει να συμβαίνει δηλαδή και που το σύστημα αντιλαμβανόμενο την τάση αυτή βγάζει τις ολοένα και καινούριες εφεδρείες του να παίξουν το ρόλο τους (ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ Κ.Α.), μέχρι να ξεμπροστιαστούνε και αυτές…  Αφού έχουμε επιλέξει αυτήν την οδό, όταν επιβεβαιωνόμαστε για το ανθελληνικό ποιόν της κάθε Κυβέρνησης, πρέπει να επιδιώκουμε άμεσα την παύση της από την εξουσία και την ανάληψη της από τον επόμενο, ούτως ώστε να μην εξακολουθήσει να ζημιώνεται η χώρα από τους αποδεδειγμένα σκάρτους και άλλο χρόνο. Δηλαδή άμεσα να απαιτούμε εκλογές. Και στην προκειμένη περίπτωση αυτό πρέπει να γίνει! Η Κυβέρνηση των άθεων ανθελλήνων δοσίλογων μειοδοτών, όχι μόνο δεν έχει τίποτε να προσφέρει παρά μόνο να εκτελέσει της εντολές των ανθελλήνων αφεντικών της, όπως βέβαια και οι προηγούμενες κυβερνήσεις  και πιθανότατα και οι επόμενες. Αλλά αφού επιλέγουμε αυτή την οδό όποιος ξεμπροστιάζεται και φανερώνεται, δρόμο αμέσως!  Έτσι θα φανερώνει ο καθένας τον σκοπό του και αν κάνει καλό θα παραμένει αν όχι θα πέφτει! Να ξεχωρίσει η ήρα από το σιτάρι. Δεν υπάρχει λόγος να παραμένει στην εξουσία υπό τέτοιες συνθήκες κανείς. Να παραμείνει η αυτή η Κυβέρνηση και αυτή η Βουλή για να κάνει τι;
Να αυξήσει την εξουσία των τραπεζών με τη νομιμοποίηση και τη διαιώνιση παράνομων καπιταλ κοντρόλ; Να καταργήσει πλήρως το δικαίωμα της ιδιοκτησίας; Να ξυλοφορτώσει όλους τους Έλληνες και να τους ποτίσει χημικά; Να πάει κατηγορούμενους όλους τους Έλληνες για παρακώλυση συγκοινωνιών και να καταργήσει το δικαίωμα του «συνέρχεσθαι»; Να σημάνει την έναρξη των μαζικών πλειστηριασμών-κατασχέσεων σπιτιών; Να αφήσει και άλλους Έλληνες άστεγους; Να αυξήσει κι άλλο την ανεργία; Να κλείσει όλες  τις ελληνικές επιχειρήσεις και όλα τα ελληνικά σπίτια; Να προωθήσει και άλλο την διαφθορά; Να διορίσει και άλλα κομματόσκυλα παρανόμως; Να προσφέρει και άλλα στους εργολάβους προδότες που δρούνε εναντίον μας; Να υποθάλψει κι άλλο τους ποινικούς εγκληματίες, πολιτικούς και μη που ποτέ δεν διώχθηκαν για τα αδικήματά που έκαναν και ακόμη κάνουν; Να ξεπουλήσει ολόκληρη την κρατική περιουσία μας και όλες τις κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις τεραστίων κερδών και νευραλγικής σημασίας και μάλιστα σε εταιρίες ξένων συμφερόντων σε εξευτελιστικές τιμές; Να καταργήσει και άλλο την ελευθερία της έκφρασης και της ενημέρωσης; Να αυξηθεί και άλλο η εγκληματικότητα; Να φέρει και άλλους λαθρομετανάστες; Να χαθούνε και άλλοι άνθρωποι στο Αιγαίο; Να προωθήσει και άλλο τα Ελληνόπουλα προς την ανωμαλία; Να νομιμοποιήσει και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους; Να βάλει και άλλο κανένα μάθημα διαστροφής και ανωμαλίας στα σχολεία; Να μας φακελώσει και άλλο με ηλεκτρονικές κάρτες; Να απαγορεύσει το ρευστό χρήμα και να επιβάλει την χρήση μόνο του πλαστικού; Να προωθήσει και άλλο την υπογεννητικότητα;  Να σπρώξει κι άλλες χιλιάδες Ελλήνων στην αυτοκτονία; Να μας απαγορεύσει την Ορθόδοξη Χριστιανική μας πίστη; Να αλλάξει και την σημαία μας;  Τι άλλο να κάνει;  Γι’ αυτό πρέπει να απαιτήσουμε εκλογές τώρα! Πριν ψηφιστεί οποιοδήποτε ασφαλιστικό –και φορολογικό.  Να φύγει αυτός να δούμε και τον επόμενο εκλεγμένο από τον Λαό! Και αν φανεί κι αυτός σκάρτος ο επόμενος! Και όχι οικουμενικές και λοιπά! Εκλεγμένο απ’ τον Λαό! Λαϊκή Κυριαρχία…  Πρέπει να επιταχυνθεί από εδώ και πέρα η διαδικασία «απογύμνωσής» των στα μάτια μας και κατανόησης της ποιότητάς τους από μέρους μας. Όσο είναι τέτοιοι στην εξουσία είναι σε βάρος της Ελλάδας!
       Δεν είναι τυχαίο που μας έχουνε περάσει με το «έτσι θέλω» την ιδέα ότι οι εκλογές επιβαρύνουν πάρα πολύ κράτος και την κοινωνία, δημιουργούνε πρόβλημα στις λειτουργίες του και είναι μία διαδικασία λίαν επιβαρυντική με φράσεις όπως «αυτό μας έλειπε», «κάτι χειρότερο δεν μπορούσε να μας συμβεί τώρα» κλπ. Οι πραγματικοί φασίστες και αντιδημοκράτες, δεν θέλουν να λειτουργεί και πολύ συχνά κορυφαία μορφή της δημοκρατίας  και  δεν θέλουν ποτέ οι ελεύθεροι τη σκέψη άνθρωποι, να αποφασίζουν από μόνοι τους για την τύχη τους.
                   ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΟ  ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ «ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ»:
1.Το πολίτευμα της Ελλάδος είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2.Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
  1. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.      
 Σήμερα λοιπόν δεν υπάρχει η λαϊκή κυριαρχία (…) και έτσι δεν υπάρχει δημοκρατία. Οι εξουσίες δεν ασκούνται υπέρ του Λαού και του Έθνους, ούτε όπως ορίζει το Σύνταγμα (…)  και έτσι έχουμε φασισμό (κρατισμό) ανθελληνικό. Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί εδώ και χρόνια!
Εάν αυτό το είχαμε κατανοήσει και αντιδρούσαμε αναλόγως, δε θα τα έγραφα αυτά.. Δεν θα χρειαζόταν…
 Να πω ακόμη μετά λόγου γνώσεως, ότι στην πραγματικότητα το διακύβευμα είναι πολύ σημαντικότερο από τις καταθέσεις και τα σπίτια που πράγματι θέλουν να μας πάρουν. Από την αύξηση του κόστους ζωής, την ανεργία και τους πλειστηριασμούς. Δεν θέλουν τα λεφτά! Έχουνε όλα τα λεφτά δικά τους. Δεν ενδιαφέρονται για περεταίρω εξουσία και δόξα!
 ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,  ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ!  ΕΘΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΩΣ! ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ !! ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ… ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝΕ! ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ!  ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΔΕΛΦΙΑ! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...