Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Η Τ.Ο. Δυτικής Αττικής τίμησε την μνήμη του Ήρωα Έκτορα Γιαλοψού - Φωτορεπορτάζ

Με δεκάδες Συναγωνιστές να δίνουν το παρόν, σε μια λιτή τελετή μνήμης η Τοπική Οργάνωση Δυτικής Αττικής τίμησε τον Ήρωα Έκτορα Γιαλοψό στο κοιμητήριο Πετρούπολης.Το παρόν έδωσαν Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Γεώργιος Επιτήδειος ο Βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς καθώς και οι Συμμαθητές του Ήρωα των Ιμίων.
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση και τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς ο οποίος απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους δήλωσε, η θυσία των τριών γενναίων ανδρών την νύχτα της κρίσης των Ιμίων για μας τους Εθνικιστές αποτελεί οδηγός για την Νίκη του Έθνους των Ελλήνων, η θυσία τους αποτελεί τρανό παράδειγμα της απαράμιλλης ανδρείας των Ελλήνων στρατιωτών έναντι των Τούρκων κατακτητών, γνώριζαν την επικινδυνότητα της αποστολής αλλά επέλεξαν τον δρόμο των Ηλυσίων πεδίων και υπερασπίστηκαν τα σύνορα της Πατρίδος με την ύψιστη των τιμών, δίνοντας την ίδια τους την ζωή. Δεν υπέστειλαν την Σημαία αλλά την κράτησαν ψηλά και τίμησαν τον ένδοξο Ελληνικό στρατό είναι Ήρωες και θα τους Τιμούμε ως πρέπει.
Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης 
Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος 
Σημαιοφόρος  Έκτορας Γιαλοψός
ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
Στο μνημείο του Ήρωα εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου απέδωσε Τιμές καταθέτοντας  στεφάνι ο Συναγωνιστής, Στρατηγός και Ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και όλοι μαζί έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο σε στάση προσοχής.



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-topikh-organwsh-dutikhs-attikhs-timhse-ton-hrwa-ektora-gialopso#ixzz3yvEQEVL5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...