Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Μέρκελ: Μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που δεν κάνει αντιπολίτευση στον Σύριζα για τον κατακλυσμό της Ελλάδας από λαθρομετανάστες!

Μέρκελ: Μπράβο στη Νέα Δημοκρατία που δεν κάνει αντιπολίτευση στον Σύριζα για τον κατακλυσμό της Ελλάδας από λαθρομετανάστες!
Μπορεί στην Ελλάδα ο κόσμος να απαιτεί σκληρή αντιπολίτευση στην φτωχοποίηση των Ελλήνων και τον κατακλυσμό της χώρας από λαθρομετανάστες, όμως στο εξωτερικό επιβραβεύεται η πειθήνια στάση της νουδούλας να περιμένει την πτώση του Σύριζα, χωρίς να του ασκεί καμία αντιπολίτευση, για να μην ρεζιλευτεί τελείως όταν θα ασκήσει την ίδια ακριβώς πολιτική.
Συγκεκριμένα, στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και εκεί συναντήθηκε, μεταξύ άλλων με την Άνγκελα Μέρκελ. Ο Μητσοτάκης στη Σύνοδο ανέπτυξε της θέσης της νουδούλας για το λεγόμενο «προσφυγικό» και εξήρε την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, που οδηγεί τους Έλληνες στην απελπισία.
Η Μέρκελ από την πλευρά της είπε ότι είναι θετικό που στην Ελλάδα δεν ασκείται αντιπολίτευση στο θέμα αυτόΚοινώς, αυτό που είπε η Μέρκελ είναι ότι ως... αφέντρα είναι ικανοποιημένη που τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» συμφωνούν και επικροτούν την μετατροπή των χώρας μας σε καταυλισμό λαθρομεταναστών.
Και, όντως, στην Ελλάδα μόνο η Χρυσή Αυγή ασκεί σκληρή αντιπολίτευση στο συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα, γι’ αυτό και δέχεται την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος. Όλοι οι υπόλοιποι ακολουθούν τη γραμμή Μέρκελ και γι’ αυτό η... αφέντρα τους φροντίζει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Από τα εκατομμύρια της Siemens μέχρι τα εκατομμύρια που δόθηκαν στο ίδρυμα του Σύριζα για να βγάζει τα βιβλία του Ψαρρά εναντίον της Χρυσής Αυγής.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/merkel-mprabo-sth-nea-dhmokratia-pou-den-kanei-antipoliteush-gia-ton-katakl#ixzz40btCpKLG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...