Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Το κόμμα του χαφιέ...

Το κόμμα του χαφιέ...

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου χιλιάδες αγρότες απ' όλη την Ελλάδα επιχείρησαν να φτάσουν στο κέντρο των Αθηνών προκειμένου να διαδηλώσουν κατά των μνημονιακών μέτρων της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ μέσω των οποίων θα επέλθει ο αφανισμός της ελληνικής αγροτιάς.
Αγρότες συνελήφθησαν, έφαγαν χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ της κόκκινης Χούντας, ενώ οι πιο τυχεροί υπέστησαν απλώς μια πολύωρη ταλαιπωρία, καθώς η σταλινική δημοκρατία τους απαγόρευε την είσοδο στην Αθήνα. Αυτό συνέβη για την πλειοψηφία των αγροτών. Υπήρξε όμως και μια ισχνή μειοψηφία, η οποία βρίσκεται σε τόσο προνομιακή θέση έναντι των υπολοίπων, ώστε να συμφωνεί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη την είσοδο τρακτέρ στη Πλατεία Συντάγματος!
Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. έδωσε την άδεια στα τρακτέρ του ΚΚΕ να εισέλθουν στο Σύνταγμα, ενώ αντίθετα στους μη ελεγχόμενους από τη συμμορία των μπολσεβίκων δεν επετράπη να περάσουν όχι μόνο με τρακτέρ αλλά ούτε καν με αγροτικά οχήματα! Και το ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: τί αντάλλαγμα έδωσε το ΚΚΕ στον Τόσκα και την κυβέρνηση για αυτή την εξυπηρέτηση;
Το είδος του ανταλλάγματος κατεδείχθη το απόγευμα της Παρασκευής στην Πλατεία Συντάγματος, όταν οι ροπαλοφόρες συμμορίες του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας ανέλαβαν την περιφρούρηση των κόκκινων τρακτέρ και βεβαίως της Βουλής! Ήταν πια σαφές ότι το κόμμα του χαφιέ είχε διαβεβαιώσει τον Τόσκα και την κόκκινη Χούντα πως τα ΚΝΑΤ θα αναλάμβαναν χρέη ΜΑΤ!
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι όταν η πλειοψηφία των αγροτών αντελήφθη την μεθόδευση κυβέρνησης-ΚΚΕ, αποχώρησε μαζικά από το Σύνταγμα, αφήνοντας τον γελωτοποιό των προλετάριων Κουτσούμπα να κάνει δηλώσεις σε απευθείας μετάδοση απ' όλα τα διαπλεκόμενα κανάλια, έχοντας πίσω του ως κλακαδόρο τον ατσαλάκωτο Μπούτα, εκείνον δηλαδή που σε αντίθεση με τους αγρότες που έτρωγαν ξύλο από τα ΜΑΤ έφτασε στην Αθήνα συνοδεία της αστυνομίας! Άλλωστε οι μπολσεβίκοι είχαν δοκιμαστεί κατά το πρόσφατο παρελθόν επί συγκεντρώσεων αγανακτισμένων στην αποστολή περιφρούρησης της Βουλής και πάταξης των λαϊκών αντιδράσεων και είχαν λάβει άριστα.Τότε, την συμφωνία κυβέρνησης-ΚΚΕ την είχε αποκαλύψει η γ.γ. της συμμορίας Αλέκα Παπαρήγα, τώρα οι μπολσεβίκοι δεν έκαναν το ίδιο λάθος. Το αποκάλυψε όμως ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. δίχως το ΚΚΕ να μπει στον κόπο να τον διαψεύσει.
Όπως ήταν αναμενόμενο, κανένας δημοσιογράφος και πολύ περισσότερο, κανένας δικαστικός λειτουργός όπως και κανένας «δημοκράτης» πολιτικάντης, δεν διέκρινε τις κόκκινες συμμορίες με τα κράνη και τα στειλιάρια που αλώνιζαν στην Πλατεία Συντάγματος τραμπουκίζοντας όποιον δεν ανήκε στο κόμμα του χαφιέ ή στο παραμάγαζο του ΠΑΜΕ. Ούτως ή άλλως, τα ΚΝΑΤ είχε προσυμφωνηθεί να αναλάβουν χρέη αστυνομίας, γι' αυτό και η αστυνομική παρουσία περιορίστηκε στον προαύλιο χώρο της Βουλής και σε ρόλο παρατηρητή των κόκκινων τραμπουκισμών.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, από βήματος Βουλής εις εκ των μεγαλοστελεχών της σοβιετικής πάμπλουτης επιχείρησης του Περισσού, κραύγαζε πως «τους χρυσαυγίτες θα τους τσακίσει ο λαός». Οι δηλώσεις μάλιστα, έτυχαν ευρείας αναπαραγωγής από τα καπιταλιστικά μέσα ενημέρωσης, εκείνα τα οποία υποτίθεται πως πολεμά το «προλεταριακό» ΚΚΕ.
Όμως αστείε μπολσεβίκε, εσύ και τα κονομημένα συντρόφια σου τρέχατε στον Άρειο Πάγο επί Σαμαρά για να ρουφιανέψετε -και μάλιστα χωρίς κουκούλα- εργάτες και άνεργους Χρυσαυγίτες!
Όμως αστείε μπολσεβίκε, οι δικοί σου αγροτοπατέρες ήταν εκείνοι που μπήκαν στο Σύνταγμα με συνοδεία και άδεια της αστυνομίας, ενώ οι Χρυσαυγίτες έτρωγαν χημικά μαζί με την πλειοψηφία των αγροτών!
Επειδή λοιπόν, οι μόνοι κομμουνιστές που υπέστησαν διώξεις τα τελευταία 40 χρόνια είναι οι εργαζόμενοι που πετάχτηκαν στο δρόμο από το ίδιο το ΚΚΕ και τις επιχειρήσεις του, επειδή επανάσταση από το Μέγαρο Μουσικής δεν γίνεται, επειδή οι μπολσεβίκοι είναι πρώτη μούρη στα κανάλια της ολιγαρχίας του πλούτου που βρίζουν τη Χρυσή Αυγή από το πρωί μέχρι το βράδυ, γι' αυτό και ο Ελληνικός Λαός σε φτύνει φωνάζοντας με πάθος: ΚΚΕ, το κόμμα του Χαφιέ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...