Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Εθνικά επιζήμιοι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ - Φύγετε για να σωθεί η Ελλάδα!


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε επίθεση από την Ολομέλεια της Βουλής τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στην ΝΔ για το επαχθές ασφαλιστικό νομοσχέδιο που πρόκειται να φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος άνοιξε την ομιλία του αναφερόμενος στον αποκλεισμό των Ελλήνων Εθνικιστών από την κυβέρνηση, για την οποία οι 400 χιλιάδες Έλληνες που στήριξαν την Χρυσή Αυγή είναι "φαντάσματα".
Σημείωσε πως η πολυδιαφημισμένη "μονομαχία" μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι παρά μια γενική και αόριστη, άνευ ουσίας, συζήτηση.
Όλα αυτά τα ζητήματα είχαν τεθεί στις 14 Αυγούστου, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι ψήφισαν από κοινού το τρίτο μνημόνιο. Γιατί δεν πάει ο κ. Μητσοτάκης στα μπλόκα; Μήπως επειδή ψήφισε κι αυτός τον Αύγουστο τα επαχθή μνημονιακά μέτρα;
Οι Έλληνες αγρότες είναι η ψυχή του Έθνους και αυτοί που θα πληγούν ανεπανόρθωτα από το μνημόνιο και την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.
Θα δώσουν λόγο αυτοί που λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά Ταμεία; Γιατί δεν γίνεται ανακεφαλοποίηση των Ταμείων όπως έγινε και με τις τράπεζες; Τα ασφαλιστικά Ταμεία δέχτηκαν δύο μεγάλα χτυπήματα στο παρελθόν: Ένα με το Χρηματιστήριο επί Σημίτη και το δεύτερο με το PSI.
Ο πρωθυπουργός ζητάει από τα κόμματα προτάσεις για το ασφαλιστικό. Σαν τα "Ζάππεια" του Σαμαρά ή το "πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης" του Τσίπρα;
Κλείνοντας, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θύμισε πως το κοινωνικό κράτος με το ΙΚΑ, την καθιέρωση του 8ωρου, της αργίας της Κυριακής, της δεκαπενθήμερης αδείας, της απαγόρευσης εργασίας των ανηλίκων εγκαθίδρυσε ο "φασίστας" Ιωάννης Μεταξάς. Κάποια χρόνια αργότερα ένας άλλος "φασίστας" χάρισε τα αγροτικά χρέη.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο επιζήμια όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Η Ελλάδα πεθαίνει! Να φύγουν για να σωθεί η Πατρίδα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-ethnika-epizhmioi-suriza-kai-nd-fugete-gia-na-swthei-h#ixzz3yNraTQ8F

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...