Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Χ. Παππάς: Ρατσισμός κατά των Ελλήνων - “Πριμ” σε μουσουλμάνους για διορισμούς στο Υπουργείο Υγείας

Όμως ο υπουργός Ανδρέας Ξάνθος και ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης με την γνωστή σταλινική, αντισυνταγματική και αμετροεπή στάση τους έναντι των ερωτόντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής ,αρνούνται να απαντήσουν και σε επίκαιρες και σε γραπτές ερωτήσεις.
Αρχικά ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στο απαράδεκτο θέαμα του κοινοβουλίου κατά την διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, όπου στην αίθουσα βρίσκονταν από πλευράς ΝΔ μόνο η κ. Παπακώστα, από πλευράς ΠΑΣΟΚ μόνο οι κ.κ.  Κρεμαστινός και Κωνσταντινόπουλος, ενώ η Χρυσή Αυγή εκπροσωπείτο από 5 βουλευτές.
Η ουσία της σημερινής απαράδεκτης κυβερνητικής απουσίας είναι ότι απαξιώνει το κοινοβούλιο, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο και ακυρώνει την εκπροσώπηση εκατομμυρίων Ελλήνων. Η στάση αυτή είχε θιγεί μόλις προχθές από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Βούτση στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των πολιτικών Αρχηγών. Ο κ. Βούτσης με σαφή και δηκτικό τρόπο έκανε συστάσεις προς τους Υπουργούς, για να εισπράξει το κοινοβούλιο την σημερινή απάντηση εκ μέρους των υπουργών και της κυβέρνησης: από τις 19 προγραμματισμένες ερωτήσεις βουλευτών, να συζητηθούν μόλις οι δύο.
Απαράδεκτο θέαμα και στάση της κυβέρνησης που επεσήμανε στο τέλος της ερωτήσεως ακόμη και ο κυβερνητικός προεδρεύων Αντιπρόεδρος κ. Κουράκης.
Ο Συναγωνιστής Παππάς επεσήμανε και διερωτήθη, όταν ο Πρόεδρος της Βουλής αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση κατ’ αυτόν τον απαξιωτικό τρόπο, την στιγμή που θεσμικά από το αξίωμά του αποτελεί τον τρίτο πολιτειακό παράγοντα της χώρας, πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τον απλό Έλληνα πολίτη;
Ακολουθεί το βίντεο με την επίκαιρη ερώτηση του Χρήστου Παππά:


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ch.-pappas-ratsismos-kata-twn-ellhnwn-prim-se-mousoulmanous-gia-diorismous#ixzz3yXwICyns

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...