Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Επίσκεψη συναγωνιστών από την Θεσσαλονίκη στο αγροτικό μπλόκο του Αεροδρομίου - Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο συναγωνιστών της Θεσσαλονίκης, μαζί με τους Αρτέμη Ματθαιόπουλο, δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης και Φώτη Γραικό, περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφτηκαν το μπλόκο των αγροτών στα Πράσινα Φανάρια, στο δρόμο προς το αεροδρόμιο Μακεδονία.
Οι συναγωνιστές εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των αγροτών και συζήτησαν μαζί τους ακούγοντας τα αιτήματά τους και παρουσιάζοντας παράλληλα τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, όπου και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων.
«Η θέση μας είναι απολύτως ξεκάθαρη» δήλωσαν οι συναγωνιστές «και ως τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη δεν πρόκειται να ψηφίσουμε στη βουλή κανέναν μνημονιακό νόμο. Πιστεύουμε στη αμέριστη στήριξη του πρωτογενή τομέα και τα μέτρα που προτίθεται να φέρει η συγκυβέρνηση προς ψήφιση θα είναι εξοντωτικά για τον αγροτικό κόσμο. Βρισκόμαστε εδώ για να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα σας, ο οποίος είναι και αγώνας όλων μας»



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/episkepsh-sunagwnistwn-ths-thessalonikhs-sto-mploko-tou-aerodromiou-fwtorep#ixzz3yZUbNK3L

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...