Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Χρήστος Παππάς: Αγρότες, εργάτες, νεολαία, στρατιώτες, πρωτοπόροι των Εθνικών Αγώνων - ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς στην δευτερολογία του για το νομοσχέδιο του υπουργείου άμυνας «Ρύθμιση θεμάτων μεταθέσεων οπλιτών, μέριμνας προσωπικού και άλλες διατάξεις» έκανε ιδιαίτερη μνεία στους δοκιμαζόμενους  Έλληνες αγρότες, εργαζόμενους και στρατιώτες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του ελληνικού Έθνους. Τέλος, αναφέρθηκε στους Ήρωες, Έλληνες πεσόντες των Ιμίων, που μόνο η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει το Σάββατο 30-1-2016 έξω από την Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Παππά:

Κύριε Πρόεδρε, να κάνω γνωστό στο Σώμα ότι την έκθεση AGROTICA  στη Θεσσαλονίκη δεν θα την εγκαινιάσει ο κ. Αποστόλου, διότι πολιόρκησαν το Βελλίδειο Ίδρυμα τριάντα χιλιάδες περίπου εξεγερμένοι Έλληνες αγρότες, οι οποίοι έλαβαν την απάντηση της Αριστεράς με χημικά και ξύλο από τα ΜΑΤ. Οι αγρότες διαμαρτυρήθηκαν –υπολογίζεται, όπως προανέφερα, ότι ήταν τριάντα χιλιάδες, μία μεγαλειώδης συγκέντρωση, μία μεγάλη διαμαρτυρία- και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.
Μάλιστα, στις φωτογραφίες στο διαδίκτυο, είδαμε να έχουν φτιάξει μέχρι και σκιάχτρα που έλεγαν «δεν θα γίνουμε σκιάχτρα στη γη μας». Ήταν συγκινητικές οι στιγμές που είδαμε τα αδέρφια μας, τους Έλληνες αγρότες, τους δοκιμαζόμενους αγρότες, να ψάλλουν τον εθνικό ύμνο, σε έναν αγώνα, ο οποίος γίνεται, θα έλεγα, εκατόν δεκαέξι χρόνια μετά. Μία πραγματική αγροτική εξέγερση, ένας αγώνας εθνικός και κοινωνικός, ενάντια στους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες, οι οποίοι δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους φιλελεύθερους της Δεξιάς και οδηγούν αυτούς τους ανθρώπους στην ένδεια και στην καταστροφή.

Συγχαρητήρια στους Έλληνες αγρότες! Εύχομαι και προτρέπω και άλλες κοινωνικές τάξεις να εξεγερθούν. Και να πω ότι οι αγρότες είναι η ραχοκοκαλιά του έθνους μας. Οι αγρότες, οι εργάτες, η νεολαία, οι στρατιώτες είναι οι πρωτοπόροι των εθνικών αγώνων και η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο πλευρό τους.

Στο σημείο αυτό, επειδή παρακολούθησα πριν από λίγο, την τοποθέτηση του κ. Δένδια, θέλω να πω ότι ο κ. Δένδιας έχει περισσό θράσος στην Αίθουσα αυτή, να μας λέει για τους πρόσφυγες, να κατηγορεί την Κυβέρνηση, ενώ θα έπρεπε από το Βήμα αυτό που μίλησε, να κάνει αυτοκριτική. Δεν ήταν ο κ. Δένδιας αυτός που έπαιζε θέατρο, μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά, στην Ομόνοια, πίνοντας το καφεδάκι το γνωστό, έχοντας κάνει πογκρόμ η Αστυνομία προηγουμένως να καθαρίσει την Ομόνοια από λαθραίους και μετανάστες, προκειμένου να παίξει το θέατρο η Κυβέρνηση της Δεξιάς και να καθησυχάσει το λαό; Την επόμενη ημέρα η Ομόνοια ήταν γεμάτη πάλι από λαθρομετανάστες
Να θυμίσω στον κ. Δένδια, που πήγαινε στην Αμυγδαλέζα και έλεγε «Τι ωραία που είστε εδώ με τους Πακιστανούς. Θέλετε να μείνετε;». Και έλεγε ο καημένος ο Πακιστανός «Όχι, θέλω να φύγω». Και τους είχαν μαντρωμένους. Και λέει «Είστε ωραία, με φως, νερό, τηλέφωνο και air condition».

Επαίρετο ο κ. Δένδιας ότι περνούν καλά οι λαθρομετανάστες και τώρα, προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να πάρει λίγα ψηφαλάκια που της λείπουν, τώρα που καταρρέει η Νέα Δημοκρατία, το γυρίζουν στο προσφυγικό.
Είστε συνυπεύθυνοι, κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, για την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα. Δεν κοροϊδεύετε τον κόσμο. Δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε τον κόσμο! Αυτογελοιοποιείστε με αυτές τις θέσεις που εξέφρασε ο κ. Δένδιας.

Κύριε Υπουργέ, θέλω να ρωτήσω και εσάς –και χαίρομαι που έχετε πάρει τη θέση στα βουλευτικά έδρανα- και τον κ. Καμμένο, ο οποίος ενδεχομένως θα το δει σε ένα κλειστό κύκλωμα –δεν ξέρω αν οι υποχρεώσεις του και οι συναντήσεις του με τους Ισραηλινούς επισήμους τού επιτρέπουν να παρακολουθήσει τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες- αν οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ολοκληρώσει την αποστολή τους. Δηλαδή, το προσωπικό σιτίζεται σωστά; Στεγάζεται; Υπάρχει καθαριότητα; Γιατί διάβασα στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης ένα κείμενο με τίτλο «Συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαχείριση προβλημάτων των προσφυγικών ροών». Λέει ότι έχουν διατεθεί μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2016 συνολικά περί τις διακόσιες χιλιάδες μερίδες συσσιτίου, μηχανήματα για διαμόρφωση χώρων, για διαμόρφωση hot spots, πενήντα δύο οικίσκοι, εκατόν δέκα οικίσκοι, κλινοσκεπάσματα του στρατού κ.λπ. Τι γίνεται; Αυτή είναι η αποστολή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων;
Σας είπα και στην Επιτροπή, κύριε Υπουργέ, ότι υπάρχει μία στρατιωτική διαταγή των Ενόπλων Δυνάμεων, που ορίζει ότι οι αξιωματικοί που παίρνουν μετάθεση για να συνδράμουν τις ΜΚΟ έχουν άδεια δύο ετών, η συνδρομή τους αυτή στις ΜΚΟ θεωρείται σαν έξτρα προσόν. Μου είπατε δε ότι δεν γνωρίζετε το θέμα και θα το δείτε. Είναι ευκαιρία, αφού θα πάρετε τον λόγο -νομίζω στο τέλος- μετά από λίγο, να μας πείτε τι έγινε με αυτή την σκανδαλώδη υπόθεση των μεταθέσεων Ελλήνων Αξιωματικών «βυσμάτων». Γιατί όπως έχουμε τα «βύσματα» στους στρατιώτες, που έλεγε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο συναγωνιστής μου, το πρωί που ανέφερε τη λέξη «βύσμα» –να μην το κρύψουμε, έχετε εμπειρία, ήσασταν Υφυπουργός Άμυνας- έχουμε και τα «βύσματα» στους αξιωματικούς.
Έχετε στο Επιτελείο –δόξα τω Θεώ- πολλούς αξιωματικούς που είναι «βύσματα». Και δεν αναφέρομαι στους αξιωματικούς που κάνουν σωστή επιτελική δουλειά. Αναφέρομαι στους αξιωματικούς που ασχολούνται με τα στρατιωτικά γραφεία των Υπουργών και Υφυπουργών, που ασχολούνται με τα ρουσφέτια και τις μεταθέσεις. Τι κάνετε εσείς σήμερα; Γιατί έλεγε ο κύριος των ΑΝΕΛ για τον νόμο. Τον έπιασε το παράπονο για τον νόμο. Τι κάνετε εσείς, λοιπόν, σήμερα; Νομιμοποιείτε με νόμο τα ρουσφέτια. Αναλαμβάνει την εκτέλεση αυτών των ρουσφετιών με το γράμμα του νόμου ο Υπουργός και οι συνεργάτες του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας
.
Γιατί δεν υπάρχει Στρατιωτικός Κανονισμός; Λέει «Πώς γινόντουσαν μέχρι τώρα οι μεταθέσεις;». Γινόντουσαν με τον Στρατιωτικό Κανονισμό. Ο στρατός να ορίζει τα του στρατού. Επιτέλους, έξω τα κόμματα από τον στρατό! Άλλη είναι η αποστολή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Εμείς, κύριε Υπουργέ, δεν θέλουμε τον στρατό να εκτελεί χρέη και να είναι «Φιλιππινέζα», κυριολεκτικά, των λαθρομεταναστών, των μεταναστών, των παρατύπων, των προσφύγων, όπως θέλετε πείτε τους. Γιατί είχαμε ένα πρόσφατο δημοσίευμα στους Financial Times περί της δημιουργίας τριακοσίων-τετρακοσίων χιλιάδων στρατοπέδων στην Αθήνα. Σκέφτομαι και λέω τώρα, οι κτηριακές εγκαταστάσεις θα δοθούν στις διάφορες εταιρείες ΑΚΤΩΡ κ.λπ., ή θα τις κάνει, όπως τις κάνει στη Σάμο, ο Ελληνικός Στρατός. Διευκρινίστε το και αυτό.
Κλείνω, κύριε Πρόεδρε, και λέω ότι τιμούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ως Χρυσή Αυγή, ως ελληνικό εθνικιστικό κίνημα. Τιμούμε, μέρες που  είναι , τους πεσόντας στα Ίμια, αυτή την τραγική ημερομηνία και ιστορική στιγμή, το 1996, τους τρεις πεσόντας Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού.

 Είμαστε το  μόνο Κόμμα που τιμάμε τους πεσόντες των Ιμίων εδώ και είκοσι χρόνια με καθιερωμένη συγκέντρωση κάθε τέλος Ιανουαρίου, όπως θα γίνει και φέτος στην Πλατεία Ιμίων έξω από την Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Θα είμαστε εκεί ενωμένοι δυνατοί να βροντοφωνάξουμε «Αθάνατοι!» στους ηρωικούς πεσόντας, όπως και να βροντοφωνάξουμε «Αθάνατοι!» στους πεσόντες του Εθνικιστικού Κινήματος, τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ch.-pappas-agrotes-ergates-neolaia-stratiwtes-prwtoporoi-twn-ethnikwn-agwnw#ixzz3ydPUUCwm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...