Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο ξέπλυνε τη Siemens - “Όλοι στη φυλακή” απαίτησε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής

Το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο ξέπλυνε τη Siemens  - “Όλοι στη φυλακή” απαίτησε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής
Μέσα σε απόλυτη συνωμοσία σιωπής, την ώρα που στην ολομέλεια της βουλής συζητούσαν για...τους γάμους των ομοφυλοφίλων, το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ ξέπλυνε το σκάνδαλο της Siemens και νομιμοποίησε τον άθλιο εξωδικαστικό συμβιβασμό Σαμαρά-Βενιζέλου-Στουρνάρα. Η Χρυσή Αυγή ήταν και πάλι η μόνη φωνή Αλήθειας και Αντίστασης ενάντια στη διαφθορά και την καταλήστευση του ελληνικού λαού. 
Ο εκπρόσωπός μας στην επιτροπή θεσμών, Ηλίας Κασιδιάρης, παρουσίασε αδιάσειστα στοιχεία για σωρεία εγκλημάτων σε βάρος του Δημοσίου. Απαίτησε την άμεση δίωξη και την φυλάκιση Στουρνάρα και όσων στήριξαν το εν λόγω αντεθνικό νομοθέτημα, δηλαδή των μνημονιακών κυβερνήσεων  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αναφέρθηκε στην αμαρτωλή οικουμενική του '90 και την πραξικοπηματική απόφαση Μητσοτάκη-Παπανδρέου-Φλωράκη να αγοράσουν από Siemens και Ιντρακόμ 1,5 εκατομμύριο ψηφιακές συσκευές τηλεφώνων. Συνέχισε με τα μαύρα ταμεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (σκάνδαλο Τσουκάτου) και κατέληξε στην απόφαση Τσίπρα να νομιμοποιήσει τον παράνομο εξωδικαστικό συμβιβασμό του Σαμαρά και του Βενιζέλου.
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συριζαίοι (σε συνεργασία με νεοδημοκράτες, πασόκους και κκεδες) αποφάσισαν να μην προβληθούν τα αίσχη της επιτροπής θεσμών στο κανάλι της βουλής και το ατελείωτο γλείψιμο στη Siemens και τον Στουρνάρα από όλα τα διεφθαρμένα κόμματα παρέμεινε στο σκοτάδι. Το σχετικό τηλεοπτικό υλικό θα διανεμηθεί αύριο, οπότε και θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα μας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-amartwlo-politiko-katesthmeno-jeplune-th-siemens-oloi-sth-fulakh-apaiths#ixzz3v3t4ZjsH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...