Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Μία δήλωση του Χρήστου Παππά και η υποκρισία των διαπλεκόμενων ΜΜΕ- ΒΙΝΤΕΟ

Μία δήλωση του Χρήστου Παππά και η υποκρισία των διαπλεκόμενων ΜΜΕ- ΒΙΝΤΕΟ
Σήμερα το πρωί, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής καταδίκασε δύο φορές την επίθεση αναρχικών στον βουλευτή Οικονόμου της ΝΔ. Την πρώτη φορά στην ολομέλεια της βουλής και αμέσως μετά στην επιτροπή που επακολούθησε.
Πρόσθεσε επίσης ότι όλα τα συστημικά κόμματα, απ' τα οποία έχει περάσει ο εν λόγω βουλευτής, εξέθρεψαν τις τρομοκρατικές ομάδες των Εξαρχείων και έδειξαν απόλυτη ανοχή στη βία των αναρχικών. Υπενθύμισε τέλος ότι κανένα κόμμα δεν καταδίκασε την επίθεση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής συναγωνιστή Χατζησάββα και όλοι ξέχασαν τις άνανδρες δολοφονίες του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη.
Οι αναφορές αυτές ενόχλησαν τους εκπροσώπους των συστημικών κομμάτων, που με πρωτοπόρο το ΚΚΕ προσπάθησαν ανεπιτυχώς να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο. Το εν λόγω γεγονός έδωσε αφορμή στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ να ρίξουν και πάλι λάσπη στην Χρυσή Αυγή με πρώτο και καλύτερο τον Σκάι και τον μόνιμο υβριστή μας Μπογδάνο.
Ακολουθεί η ομιλία του Χρήστου Παππά στην ολομέλεια της βουλής:


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς με αφορμή το νομοσχέδιο για την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών, άσκησε δριμεία κριτική τόσο στη ΝΔ, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, για την υποκριτική στάση τους απέναντι στην προαγωγή του πολιτισμού.
Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε ειδικότερα στο περιεχόμενο του συγκεκριμένου σχεδίου νόμου, σύμφωνα με το οποίο είναι δυνατή η επιστροφή αρχαιολογικών ευρημάτων, τα οποία εκλάπησαν από το 1993 και μετά. Ουσιαστικά, με το παρόν νομοσχέδιο η ίδια η «ελληνική» κυβέρνηση θέτει ταφόπλακα στην διεκδίκηση βαρυσήμαντων ελληνικών αρχαιοτήτων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα γλυπτά του Παρθενώνα.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλει να κατανοήσει ότι πέρα από κράτος με τη στενή νομική έννοια του όρου, η Ελλάδα είναι πρωταρχικά Έθνος, οπότε ζητήματα εθνικού και πολιτισμικού χαρακτήρα οφείλουν να αποτελούν την προτεραιότητα της χώρας.
Ο Χρήστος Παππάς φανέρωσε την υπολανθάνουσα και ύπουλη κυβερνητική τακτική της αποκοπής των Ελλήνων από τα σημαντικότερα μνημεία-ορόσημα του ελληνικού πολιτισμού, με την εγκατάλειψη των Θερμοπυλών, την οικτρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τύμβος των Σαλαμινομάχων και το πεδίο του Μαραθώνα. Το σημαντικότερο ωστόσο στοιχείο που αποδεικνύει αυτήν ακριβώς την ανθελληνική πολιτική είναι η συνεχής αποκαθήλωση του Παρθενώνα, ο οποίος αποτελεί σύμβολο του ελληνικού πνεύματος.
Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής τόνισε πως τα μνημεία του Ελληνικού Πολιτισμού δεν είναι ιδιωτική πνευματική ιδιοκτησία, οπότε η κλοπή ή η καταστροφή τους ούτε συγχωρείται ούτε παραγράφεται


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-ta-egklhmata-kata-tou-ellhnikou-politismou-den-paragrafonta#ixzz3uZVUI8XO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...