Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Σχέδιο κατάληψης της χώρας

Σε εθνικά ολισθηρούς δρόμους που έχουν ως αφετηρία το σχέδιο της Άγκυρας για «τουρκοποίηση», όχι μόνο της Δυτικής Θράκης (στόχος που σε σημαντικό βαθμό επετεύχθη στις τελευταίες εκλογές), αλλά και των νομών της Ανατολικής Μακεδονίας, οδηγείται η χώρα μας.

Αυτό προβλέπει την μόνιμη εγκατάσταση μουσουλμάνων που θα λάβουν την Ελληνική υπηκοότητα, αλλά και των λαθρεποίκων ομοθρήσκων τους που δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί σε καμία χώρα της Δυτικής Ευρώπης, γιατί δεν διαθέτουν το καθεστώς του πολιτικού πρόσφυγα, στις συγκεκριμένες περιοχές.

Σε απλά Ελληνικά, η Τουρκία προωθεί την δημιουργία ενός μουσουλμανικού δια- δρόμου που θα ξεκινά από την Ανδριανούπολη και θα καταλήγει μέσω ελληνικών και σκοπιανών εδαφών στην Βοσνία.

Κατά μήκος της συγκεκριμένης διαδρομής, θα λειτουργήσουν τζαμιά, η κατασκευή των οποίων ανάγεται στην οθωμανική περίοδο.

Ήδη, είναι θέμα χρόνου, να ανοίξει τις πόρτες του στους πιστούς του Αλλάχ με το πρόσχημα του θρησκευτικού τουρισμού, το παλιό οθωμανικό τέμενος στις Σέρρες, ενώ το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με όσα βρίσκονται στους γειτονικούς νομούς, κατάλοιπα της τουρκικής κατοχής.

Προκειμένου να επιτύχει τον συγκεκριμένο στόχο, που αποτελεί το «Ευαγγέλιο», για την ακρίβεια, το κοράνι του νεοθωμανισμού, δεν θα φεισθεί χρημάτων και μέσων.

Προκειμένου να πεισθούν οι σουνίτες μουσουλμάνοι που πολύ σύντομα θα πολιτο- γραφηθούν «Έλληνες», χάρις στον νόμο – έκτρωμα της… ηλιόλουστης Τασίας Χριστο- δουλοπούλου να μετοικήσουν στις Σέρρες, την Καβάλα, ακόμη και στο Κιλκίς, θα τους δοθούν πλούσια οικονομικά κίνητρα.

Μεταξύ αυτών, χορήγηση επιδόματος ενοικίου και σίτισης με μοναδική προϋπόθεση να φοιτούν στα (παράνομα)τουρκικά ιεροδιδασκαλεία, τα περίφημα «καρά – κουράν» που σχεδιάζεται να λειτουργήσουν σε σχεδόν όλη την Βόρεια Ελλάδα, αδρά χρηματοδοτούμενα από το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή.

Ειδική πρόνοια θα υπάρχει για τουςανέργους μουσουλμάνους οι οποίοι θα λαμβάνουν επίδομα βοήθειας, που θα ξεπερνά τα 400 ευρώ.

Μηνιαία επιχορήγηση της τάξεως των 500 ευρώ θα δίδεται σε όσους από τους παραπάνω παρακολουθούν θρησκευτικά μαθήματα από τους ψευτο-ιμάμηδες που θα δια- χυθούν στις παραπάνω περιοχές.

Ως πολιορκητικός κριός για την πλήρη άλωση των νομών ανατολικά του Στρυμόνα, θα χρησιμοποιηθούν οιΒούλγαροι μουσουλμάνοι, στην πλειοψηφία τους τουρκικής καταγωγής, που μπορούν με την ιδιότητα του Ευρωπαίου πολίτη να εγκατασταθούν όπου θέλουν στην Ελληνική Επικράτεια.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν προκαλεί έκπληξη ότι η τράπεζα Ζιραάτ που συνδέεται ευθέως με την ΜΙΤ, δίνει τα τελευταία χρόνια αφειδώς δάνεια σε τουρκογενείς Βούλγαρους αλλά και σε Ρομά μουσουλμάνους, προκειμένου να αγοράσουν ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, προσφέροντας ποσά έως και διπλάσια της πραγματικής τιμής του ακινήτου.

Παράλληλα, υπάρχει στενή συνεργασία με την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας, μέλη της οποίας συχνά επισκέπτονται τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα, Κερίμ Ουράς.

Πρόκειται για ενεργά στελέχη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας που δρα κυρίως στην Αίγυπτο και μέσω του καταδικασθέντος σε θάνατο πρώην προέδρου της χώρας του Νείλου Μοχάμεντ Μόρσι, διατηρούσε αδελ- φικούς δεσμούς με το καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν.

Μάλιστα, αρκετοί απ’ αυτούς είναι καταζη- τούμενοι για συνέργεια σε απόπειρα κατάλυσης της σημερινής κυβέρνησης της χώρας στην οποία ηγείται ο Αμπντέλ Φάταχ αλ Σίσι, που θεωρείται «θανάσιμος εχθρός» για τους παντουρανιστές της Άγκυρας.

Απειλή κοσσοβοποίησης

Ο κώδωνας του κινδύνου για την κοσσοβοποίηση των νομών της Ανατ. Μακεδονίας – Θράκης είχε σημάνει πολύ πρόσφατα.

Το απροσχημάτιστα φιλοτουρκικό και αποσχιστικό κόμμα DEB (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας) μετά από μεθοδική δουλειά του προξενείου και τις απειλές κατά των παραγόντων της μειονότητας που αντέδρασαν κατά της γραμμής που αυτό έδωσε, κατέβηκε τον Μάιο του 2014 στις ευρωεκλογές.

Αυτό το έκανε πιο πολύ για να μετρήσει τις δυνάμεις του σε τοπικό επίπεδο πριν κατέλθει σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, στηριζόμενο στις ψήφους των μουσουλμάνων.

Τότε, μόνο στην Ροδόπη συγκέντρωσε 25.800 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 41,68%, στην Ξάνθη κάτι περισσότερο από 15.000 ψήφους, και στον Έβρο περίπου 1200.

Τον Ιανουάριο, πάλι, σύμφωνα με τις υποδείξεις του προξενείου περί «εισοδισμού» τουρκογενών σε κόμματα του συνταγματικού τόξου, η Άγκυρα κατάφερε να εκλέξει δύο βουλευτές στην Ροδόπη (τους Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ) και έναν στην Ξάνθη, τον Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην συνέχεια, προκειμένου να απωλέσει κάθε εκπροσώπηση το χριστιανικό στοιχείο, όπως κι έγινε, με την πιο μεγάλη ευθύνη να βαραίνει τους τοπικούς παράγοντες της Ν.Δ. που ενίσχυσαν τους μειονοτικούς υποψηφίους, δόθηκε εντολή να υπερψηφισθεί ο Αχμέτ Ιλχάν, που κατέβηκε με το Ποτάμι.

Τώρα, ο επόμενος στόχος είναι το DEB , να εκπροσωπηθεί με βουλευτές σε όλη την χώρα και κυρίως μαζικά στους ευαίσθητα εθνικά νομούς που συνορεύουν με Σκόπια, Βουλγαρία και Τουρκία.

Προκειμένου να επιτύχει, υπήρξεπρογραμματική συμφωνία συμμαχίας μεταξύ του DEB και του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου». Ήδη, παρατηρούνται κινήσεις στην Φλώρινα και την Πέλλα,ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για εκλογή βουλευτή και στα Δωδεκάνησα, όπου ζει μουσουλμανική μειονότητα περίπου 1.500 ατόμων, που δεν υπακούει προς το παρόν στα κελεύσματα των πρακτόρων της Άγκυρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιλχάν, που τελευταία καθημερινά επισκέπτεται τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, πριν ενταχθεί στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν στην Ν.Δ. και μάλιστα υπήρξε συνεργάτης του τότε πολιτευτή της «ψευτοδεξιάς» στην Ροδόπη, Δημοσθένη Χατζόπουλου.

Με την υποστήριξη της ομάδας Καραμανλή, ο συγκεκριμένος πέτυχε το 2004 να εκλεγεί ως ο πρώτος μειονοτικός βουλευτής της «ψοφοδεξιάς» στο νομό, από το 1985. Ακολούθως, πήγε στην Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, μετά στην ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη, για να κατέλθει τελικά με τον Θεοδωράκη. Όλ’ αυτά συμβαίνουν σε μία περίοδο που στο όνομα της «απόλυτης φύλαξης» των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παίζονται περίεργα παιχνίδια με τους κοινοτικούς εταίρους μας.

Οι τελευταίοι, με επικεφαλής την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον πρόεδρο της Ε.Ε. Ντ. Τουσκ, εμμένουν στην συνεργασία με την Τουρκία, προκειμένου να αντιμετωπισθεί η προσφυγική κρίση. Κάτι που ρίχνει νερό στον μύλο του Ερντογάν, ο οποίος στις 5 Οκτωβρίου, στις Βρυξέλλες όπου έχει γεύμα εργασίας με την ηγεσία της Ευρώπης, θα ζητήσει να αναλάβει επιχειρησιακές αρμοδιότητες στο Αιγαίο, που σήμερα ασκεί η Αθήνα.

Εκείνο που φοβούνται διπλωμάτες στο Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είναι ότι θα ανοίξει μια πολύ επικίνδυνη για τα εθνικά συμφέροντα συζήτηση. Ήδη, στο Ελληνικό αρχιπέλαγος, εδώ και μήνες, υπάρχει ένας «ακήρυχτος πόλεμος» για το δικαίωμα Έρευνας και Διάσωσης (SAP). Η Άγκυρα ευθέως αμφισβητεί την Ελληνική περιοχή ευθύνης και τον Ελληνικό Εναέριο Χώρο των 10 ναυτικών μιλίων.

Εκείνο που επιθυμεί με πρόσχημα τις λαθρομεταναστευτικές ροές είναι να οδηγηθεί η Ελληνική πλευρά σε διάλογο για τα κυριαρχικά δικαιώματα κάθε χώρας στο Αιγαίο, με την Άγκυρα να προτείνει την «ειρηνική συνδιαχείρισή» του. Το βέβαιο είναι ότι με την Τουρκία βυθισμένη στο χάος με τον εσωτερικό πόλεμο κατά των Κούρδων και τις εκλογές του Νοεμβρίου να μην δίνουν και πάλι (σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις) την αυτοδυναμία στον Ερντογάν, η Άγκυρα προσπαθεί να εξαγάγει την κρίση που την μαστίζει, προσδοκώντας οφέλη σε Αιγαίο – Θράκη και όχι μόνο.

Γ. ΦΡΑΓΚΟΣ

(Φ. 117)

https://emprosnews.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...