Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Χρήστος Παππάς: Ο μόνος ιδιοκτήτης της Πατρίδας μας είναι ο ελληνικός λαός!






Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς εξαπέλυσε μύδρους κατά της ανθελληνικής κυβέρνησης Σύριζα και των σχεδιασμών της, όπως αυτοί εκφράστηκαν από τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθεί η ομιλία του Συναγωνιστή Παππά:

Προτού τοποθετηθώ επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης θέλω να τονίσω στο Προεδρείο ότι πριν λίγη ώρα δεχθήκαμε μια αήθη επίθεση με εκφράσεις που χαρακτηρίζουν αυτόν που τις εκστόμισε, και στην επίθεση αυτή δεν επενέβη το Προεδρείο ως όφειλε από τα ειωθότα. Εν πάση περιπτώση μας ικανοποιεί ιδιαίτερα ότι για πλειάδα μνημονιακών αριστερών, φόβο και τρόμο αποτελεί η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος.
Οι εκφράσεις αυτές αποτελούν επιβεβαίωση ότι μπολσεβίκος σημαίνει μίσος, φθόνος, ύβρις και βαρβαρότητα. Η αναφορά στην δίκη και την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών της, δεν είναι μόνο ατυχής αλλά και επικίνδυνη για την εύρυθμη λειτουργία του κοινοβουλίου. Η παράγκα Σαμαρά βρίσκει δυστυχώς ακολούθους - Χατζηαβάτηδες και εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.
Με ιδιαίτερη προσοχή παρακολούθησα εχθές την επί δίωρο έκθεση εκ μέρους του Πρωθυπουργού των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Και ως βουλευτής του Εθνικιστικού Κινήματος, αλλά και ως πολίτης, αγανάκτησα και εθλίβην για το δυσοίωνο μέλλον της πατρίδος μας, όπως το σχεδιάζει ο κύριος Τσίπρας και όσοι τον καθοδηγούν. Αγανάκτησα κατ’ αρχήν με το μέγεθος του πολιτικού θράσους του κ. Τσίπρα. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που πριν από λίγο καιρό έσκιζε τα Μνημόνια, το κόμμα του υποσχόταν ελπίδα στον ελληνικό λαό, -ενθυμίστε το σύνθημα «η ελπίδα έρχεται»-, και κατέληξε εχθές στο παράδοξο, καταγγέλλοντας τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, να καταστεί ο ίδιος εκπρόσωπος μιας, θα έλεγα, Θατσερικής Αριστεράς.
Η ομιλία του ήταν ένα συνονθύλευμα λόγων δημοκοπικών που θύμισαν έντονα Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργο Παπανδρέου και Σαμαρά. Ελλειπείς και αόριστες οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα. Υποσχέθηκε όπως και ο Σαμαράς ότι σε είκοσι μήνες θα έχουμε πρόσβαση στις αγορές. Δηλαδή παρεδέχθη ότι τα capital controls θα συνεχιστούν, όπως και η οικονομική δουλεία των Ελλήνων. Δεν ακούσαμε χθες ούτε μια λέξη για την διαγραφή του χρέους, συνολικά ή μέρους του, αλλά ότι η ελληνική πλευρά θα προσπαθήσει για επιμήκυνση πληρωμών, μείωση επιτοκίων, ρήτρα ανάπτυξης, περίοδο χάριτος κτλ. λόγια που επιβεβαιώνουν απόλυτα τον απελθόντα υπουργό οικονομικών κ. Βαρουφάκη που είχε ομιλήσει για χρέος εις το διηνεκές και πληρωμές χρέους εις το διηνεκές.
Ακούσαμε δια στόματος Πρωθυπουργού ότι με δανεικά που θα χρεωθεί και πάλι ο ελληνικός λαός θα ανακεφαλαιοπηθούν οι τράπεζες με 25 δισ. ευρώ. Επίσης, ακούσαμε ότι θα δημιουργηθεί νέος φορέας προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσεων, και νέο ταμείο αξιοποίησης δημόσιας περιουσίας. Δηλαδή, για τους γνωρίζοντες τα ελληνικά πράγματα, νέες μίζες, και νέο ξεπούλημα. Ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος προς τον Αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας του πρότεινε επί λέξει «Να δουλέψουμε από κοινού για το καλό αυτού του τόπου».
Γεννάται εύλογα το ερώτημα, αφού ήδη έχουν δουλέψει από κοινού για το καλό αυτού του τόπου,-εμείς επιμένουμε και ο κοινός νους λέει ότι έχουν δουλέψει για την καταστροφή του τόπου-: Γιατί έγιναν οι εκλογές; Για να καθαρίσει το εσωκομματικό τοπίο του ΣΥΡΙΖΑ κατ’ εντολήν των ξένων;
Για το φλέγον ζήτημα των κόκκινων δανείων ο Πρωθυπουργός δεν έχει συγκεκριμένη πρόταση. Σε ό,τι αφορά τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ, των αεροδρομίων και των οργανισμών που σε ένα ανεξάρτητο κράτος, πρέπει να έχουν δημόσιο χαρακτήρα, ο Πρωθυπουργός μίλησε πάλι με ευχολόγια. Το ότι οι δηλώσεις της κυβέρνησης ήταν κενός λόγος, (με έψιλον), διαπιστώνεται από μια απλή ανάγνωση του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2016. Ένας προϋπολογισμός που προβλέπει ύφεση της ελληνικής οικονομίας, και αύξηση της ανεργίας από το 25,4% στο 25,8% το επόμενο έτος. Αυτό λέει η κυβέρνηση.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στην ετήσια έκθεσή του ανακοίνωσε πρόβλεψη 27,1%. Και διερωτώμαι πού θα βρει ο κ. Πρωθυπουργός άμεσα δουλειές για 100 χιλιάδες ανέργους και μέχρι τον Μάρτιο του 2016, για άλλους 150 χιλιάδες ανέργους; Θυμίζει ακριβώς τους λόγους του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος οσφραινόταν την νίκη του κόμματός του, εξαγγέλλοντας άκουσον -άκουσον επτακόσιες πενήντα χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Ως πότε κύριοι της Δεξιάς και της Αριστεράς, συνυπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα του τόπου, θα κοροϊδεύετε τον ελληνικό λαό;
Σας ερωτώ ευθέως, για να αποκαλυφθεί η αναξιοπιστία σας και η κοροϊδία του ελληνικού λαού:
- Γιατί δεν αλλάξατε τον Ιανουάριο τους ανθρώπους των Καρτέλ από την Επιτροπή ανταγωνισμού και συνεχίζετε να τους κρατάτε;
- Γιατί δεν αναζητάτε  από τις επιχειρήσεις που τιμωρούνται για εναρμονισμένη πρακτική (Καρτέλ), τα χρήματα που ωφελήθηκαν με τον  Νόμο για την Νομιμοποίηση Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα
- Γιατί δεν εισπράττετε τα πρόστιμα;
Αυτές είναι ερωτήσεις στις οποίες δεν μπορείτε να απαντήσετε γιατί είστε  συνένοχοι.
Ακούσαμε για την αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής. Θυμίζω την απάντηση του τότε υπουργού, κ. Νικολούδη, σε επίκαιρη ερώτηση του Συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, ότι ουδεμία αξιοποίηση είναι εφικτή. Και ο τραγέλαφος των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης συνεχίστηκε με τα περί ευρυζωνικότητας, δηλαδή το come back του wi fi του Σαμαρά.
Αντί να ακούσουμε για εθνικό σχέδιο ανάπτυξης, για επανάκαμψη της πρωτογενούς παραγωγής, αυτά τα βασικά και εφικτά που περιέχονται στο πρόγραμμα του Εθνικιστικού Κινήματος και οδηγούν με σκληρή εργασία και κόπο, -δεν το κρύβουμε-, στην αποδέσμευση από την ξένη κυριαρχία και τα Μνημόνια, και συνεπώς στην εθνική ανεξαρτησία, ακούσαμε το εκπληκτικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταρτήσει πανελλαδικό χάρτη φτώχειας, θα ιδρύσει το ΕΣΥ φτώχειας, θα προάγει στην παιδεία, και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν είναι δικά μου λόγια, «ερευνητική κουλτούρα». Με λόγια απλά: «Αέρας κοπανιστός».
Ο Πρωθυπουργός εξέπεμψε έναν δημοκοπικό λόγο, με γενικότητες σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα, και καμία αναφορά στα εθνικά θέματα, λες και δεν υπάρχουν. Καμία αναφορά στον Πολιτισμό.
Εκανε όμως σαφέστατη αναφορά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, πρόβλημα που έχει φέρει σε κατάσταση απελπισίας τους Έλληνες των νησιών του αρχιπελάγους και πολλών μεγάλων πόλεων της πατρίδος μας. Είπε για το θέμα αυτό ο Πρωθυπουργός επί λέξει: «Απέναντι στην λογική των φρουρίων και των φραχτών, απέναντι στην λογική που θέλει να μετατρέψει τα ευρωπαϊκά σύνορα σε πεδίο μάχης, εμείς πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αποδείξουμε ότι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η φιλοξενία δεν είναι ουτοπίες αλλά μπορούν να γίνουν πολιτική πράξη.»
Ιδού η Ρόδος, λοιπόν. Επαίρεστε ότι ανήκετε στο δημοκρατικό τόξο. Εχετε το πορτρέτο του Λένιν πίσω από τα γραφεία σας. Είστε οπαδοί και απόγονοι καθεστώτων που δεν έκαναν ούτε εκλογές, ούτε υπολόγισαν την ψυχή των λαών που διακυβέρνησαν αλλά τους εκμεταλλεύτηκαν στυγνά.  Τολμήστε ένα δημοψήφισμα για το μείζον αυτό ζήτημα. Να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός. Θέλει όλους αυτούς τους μουσουλμάνους, τους αλλοεθνείς, στο σπίτι του, στις γειτονιές του;
Αλλά ξέρουμε τι αξία δίνετε στην λαϊκή βούληση, όπως κάνατε και με το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού, το κάνατε ΝΑΙ στους τοκογλύφους.
Για εμάς τους Ελληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, η Ελλάδα έχει μόνο έναν ιδιοκτήτη και αυτός είναι ο ελληνικός λαός. Η Ελλάδα πρέπει να ανήκει, και με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία, θα ανήκει στους Έλληνες. Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι, όσους λαθρονόμους κι αν φέρετε στο κοινοβούλιο.
Θα σταθούμε ενάντιοι στα σχέδιά σας να μετατρέψετε την Ελλάδα μας σ’ έναν απέραντο καταυλισμό μουσουλμάνων, που θα εντείνει τους εθνικούς κινδύνους, που θα βυθίσει την ελληνική κοινωνία ακόμη περισσότερο στην ύφεση και τον οικονομικό μαρασμό.
Κάθε εργατοώρα που προσφέρεται παράνομα σε ξένο είναι μεροκάματο που κλέβεται από τον Έλληνα εργάτη και ληστεύει το ασφαλιστικό του ταμείο. Η συγκυβέρνηση του Αριστερού ΣΥΡΙΖΑ και των υποτίθεται εθνικά ευαίσθητων ΑΝΕΛ συναινεί στην πρόσκληση, εκ μέρους του Πρωθυπουργού, εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών με την εξαγγελία της δημιουργίας των πέντε πρώτων hot spots στα νησιά.
Διερωτώμαι, πού είναι η ευαισθησία των συγκυβερνητών που απειλούσαν με παραίτηση αν περικοπούν οι αμυντικές δαπάνες και τώρα πρόθυμοι υπέγραψαν το Μνημόνιο που προβλέπει την κατά 400 εκατ. ευρώ μείωση των αμυντικών δαπανών;
Τέλος, ο κ. Πρωθυπουργός, πάρα πολλές φορές ετόνισε όντας πολύ αισιόδοξος, την προοπτική τετραετίας της κυβερνήσεως του. Εμείς στην Χρυσή Αυγή θεωρούμε πως ακόμη μια τετραετία μνημονιακής πολιτικής θα είναι καταστρεπτική όσο και μοιραία για την πατρίδα και τον λαό, με την συσσώρευση άλυτων προβλημάτων, ύφεση, φτώχεια, λαθρομετανάστευση, που θα δημιουργήσουν ανήκεστο βλάβη στην χώρα.
Καλούμε τον ελληνικό λαό να μην μείνει αμέτοχος. Ιδιαίτερα θέλω να απευθυνθώ εκτός από τους περήφανους και συνειδητοποιημένους Έλληνες ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, σε αυτούς που αποφάσισαν να μην ψηφίσουν στις εκλογές λέγοντας «τους σιχάθηκα, όλοι ίδιοι είναι» σιγοντάροντας με την στάση τους αυτή την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Θέλω, λοιπόν, να τους πω ότι υπάρχει ένα Κίνημα που δεν λαμβάνει ούτε ένα ευρώ κρατικού χρήματος. Υπάρχει ένα Κίνημα το οποίο δεν προσκαλείται ποτέ στα πάνελ των καναλιών. Υπάρχει ένα Κίνημα το οποίο δεν δίστασε να πει ονόματα και να καταγγείλει σκάνδαλα. Υπάρχει ένα Κίνημα το οποίο ό,τι λέει το εννοεί. Υπάρχει ένα Κίνημα το οποίο υπέστη διώξεις, κατόπιν άθλιων πολιτικών σκευωριών, υπέστη και δολοφονίες για τις ιδέες που πρεσβεύει αλλά δεν κάνει ούτε βήμα πίσω και στέκεται στο πλευρό του ελληνικού λαού. Υπάρχει ένα Κίνημα το οποίο έχει λύσεις, έχει πρόγραμμα, έχει μέλλον. Υπάρχει ένα Κίνημα για το οποίο ακόμα και οι ίδιοι οι Αριστεροί αλλά και οι υπόλοιποι συστημικοί ομολογούν ότι είναι η εναλλακτική λύση για το μέλλον του λαού.
Αυτό, λοιπόν, το Κίνημα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή με σταθερή πίστη στις ιδέες του και το πρόγραμμά του καταψηφίζει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-pappas-o-monos-idiokthths-ths-patridas-mas-einai-o-ellhnikos-laos#ixzz3noQdQOxE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...