Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Κρουαζιέρες με πολεμικά πλοία για τους επίσημους διοργανώνει ο Καμμένος!

Κρουαζιέρες με πολεμικά πλοία για τους επίσημους διοργανώνει ο Καμμένος!
Ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο βλέπει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο Πάνος Καμμένος είναι το δημοσίευμα του σημερινού «Βηματοδότη». Προ του οποιουδήποτε σχολίου, σας παρουσιάζουμε το επίμαχο απόσπασμα από το δημοσίευμα:
“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι δεν έχει επισκεφθεί το Άγιον Όρος, κάτι που θα ήθελε να κάνει. Και ενώ οι αρμόδιοι προσπαθούσαν να βρουν μια ημερομηνία, πετάχτηκε ο υπουργός Άμυνας και λέει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Αν πάτε στο Αγιον Ορος, θα δώσω εντολή σε ένα πολεμικό πλοίο να σας πάει στην αγιορείτικη κοινότητα...».”
Η όλη υπόθεση, βεβαίως, μας θυμίζει τα δημοσιεύματα, στα οποία γινόταν λόγος για το γεγονός ότι ο Καμμένος χρησιμοποιεί τα στρατιωτικά ελικόπτερα ως... ταξί, προκειμένου να πηγαίνει στο υπουργείο. Τώρα διαβάζουμε ότι ναυλώνει και... φρεγάτες, προκειμένου να μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Άγιον Όρος.
Θα πρέπει να αντιληφθεί ο Υπουργός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν είναι οι προσωπικοί μπάτλερ του, ούτε δικαιολογεί ο παλιμπαιδισμός του το να παίζει με αληθινά ελικόπτερα και πολεμικά πλοία. Η αποστολή των Ένοπλων Δυνάμεων είναι η φύλαξη των συνόρων της χώρας και η αποστολή αυτή δεν μπορεί να αντέξει τα έξοδα που προκαλούν τα παιχνιδάκια του υπουργού, ιδιαιτέρως όταν ο προϋπολογισμός είναι ισχνός ελέω μνημονίου.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/krouazieres-me-polemika-ploia-gia-tous-epishmous-diorganwnei-o-kammenos#ixzz3q9pyof5s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...