Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Το Κατηγορητήριο

Σε κατηγορούμε, ηγεσία της Δεξιάς και της Αριστεράς, γιατί αρνήθηκες την πνευματική κληρονομία του ελληνικού λαού και τον ωδήγησες στα αφιλόξενα κι’ άγονα μονοπάτια της Κεφαλαιοκρατίας και του Κομμουνισμού.

Σε κατηγορούμε, ηγεσία της Δεξιάς, γιατί πήρες την εξουσία από τον λαό κι εδημιούργησες ένα κράτος αντιλαϊκό καθ’ όλα, τύραννο των φτωχών και των αδυνάτων κι’ όργανο των ισχυρών και των πλουσίων.

Σε κατηγορούμε, ηγεσία της Αριστεράς, γιατί στήριξες τον αγώνα για την κοινωνική δικαιοσύνη, την αθεΐα, τον υλισμό, τη βία και το έγκλημα και τον έκαμες φόβητρο μπροστά σε κάθε συνετό άνθρωπο.

Σε κατηγορούμε, ηγεσία της Δεξιάς, γιατί καλλιεργείς με την δυστυχία, τον Κομμουνισμό και τον φόβο του Κομμουνισμού, για να δικαιολογής την παραμονή σου στην εξουσία -ενώ η οικονομική ολιγαρχία χορεύει πάνω στα πτώματα των εργαζομένων- κι’ αδιαφορείς για την τραγωδία του λαού, που η τακτική σου αυτή δημιουργεί.

Σας κατηγορούμε, ηγέτες της Δεξιάς και της Αριστεράς, γιατί δεν έχετε ελληνική πολιτική γραμμή, αλλά καθένας από σας, κατευθύνεται από ξένες δυνάμεις, των οποίων και τα συμφέροντα υπηρετεί κι όχι της Ελλάδος.

NIKOΛΑΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ
"ΕΜΠΡΟΣ" (117)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...