Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

http://myrmithonas.blogspot.gr/ 9/9/15 Τ.Ο. Β. ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ: ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΡ.ΠΑΠΠΑ

Το απόγευμα της 9ης Σεπτεμβρίου, ήταν ιδιαίτερο για όσους βρέθηκαν, στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, η οποία ως συνήθως, λειτούργησε άψογα σαν οικοδεσπότης.  Η αίθουσα γέμισε με όλες τις ηλικίες και ο κόσμος περίμενε με προσμονή να ακούσει την ομιλία του συναγωνιστή Βουλευτή Επικρατείας & Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χ.Α. κ. Χρήστου Παππά.

Κανείς όμως δεν περίμενε μια τέτοια ομιλία!  Μακριά από τον τετριμμένο πολιτικό λόγο ο συναγωνιστής Παππάς, μίλησε από ψυχής.
Αναφέρθηκε, στην ιδιαίτερη σχέση που δένει τους Χρυσαυγήτες, εκείνη τη συναγωνιστικότητα που δεν ξεχωρίζει βουλευτικά ή άλλα αξιώματα, αλλά συνδέει τους Εθνικιστές με το ακριβό υλικό της Πίστης στην Ιδέα. Περιέγραψε για τους νεότερους, τις πρώτες μέρες της Χ.Α. και τον δύσβατο δρόμο που διένυσε για να φτάσει να είναι τρίτη πολιτική δύναμη στη Βουλή.
Καλωσόρισε στη συζήτηση και αντιπροσωπεία συναγωνιστών από την αλύτρωτη Βόρειο Ήπειρο και μια ιδιαίτερη συγκίνηση απλώθηκε στην αίθουσα, όταν ξεδιπλώθηκε μια σημαία με τα σύμβολα της Βορείου Ηπείρου.
Μετέφερε στο ακροατήριο τις δύσκολες ώρες της δίωξης και των φυλακίσεων και εξήρε την αταλάντευτη στάση όλων των Χρυσαυγητών.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους δύο Μάρτυρες του Κινήματος, τον Μανώλη Καπελώνη και τον Γιώργο Φουντούλη. Αγκάλιασε κι ευχαρίστησε για τον αγώνα και την αντοχή του το τρίτο θύμα εκείνης της τραγικής βραδιάς τον πολυτραυματία Αλέξανδρο Γέροντα. Τόνισε στους παρευρισκόμενους ότι ο Φάρος του Κινήματος είναι οι πεσόντες αδελφοί μας και παράδειγμα για όλους ο συναγωνιστής Γέροντας.
Ξεδίπλωσε με ξεκάθαρα λόγια το πρόγραμμα της Χ.Α. υπογραμμίζοντας την αρτιότητά του αλλά τονίζοντας τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που θα χρειαστεί από όλους για να επιτύχουμε την ανόρθωση της Πατρίδας.
Οι παρευρισκόμενοι, διετύπωσαν ερωτήσεις για όλα τα θέματα κι ο συναγωνιστής απάντησε σε όλους με υπομονή και σαφήνεια και αμεσότητα λόγου.
Σημείωσε ότι δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στις ειδήσεις για καλά ποσοστά του κινήματος, αλλά να αγωνιστούμε όλοι μαζί, μέχρι τελευταία στιγμή, για να προστατεύσουμε και να ισχυροποιήσουμε το αποτέλεσμα.
Ιδιαίτερη μνεία και συζήτηση έγινε και για το επερχόμενο συνέδριο, αν και οι αιφνιδιαστικές εκλογές το ανέβαλαν προσωρινά.

Ο συναγωνιστής Παππάς μετέφερε τον χαιρετισμό του Αρχηγού και η εκδήλωση έληξε με τον Ύμνο του Κινήματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...