Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Εφημερίδα των Συντακτών: Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι ιδεολόγοι

Θρήνος και οδυρμός στην «Εφημερίδα των Συντακτών»  ή αλλιώς «εφημερίδα της προπαγάνδας» στην οποία το φυσάνε και δεν κρυώνει το χουνέρι που τους επιφύλασσε ο λαός.

Αφού ομολογούν ότι η φθηνή προπαγάνδα τουςόλη την εβδομάδα περί «πολιτικής ευθύνης» δεν έπιασε τόπο λένε συγκεκριμένα:

«Η ναζιστική οργάνωση πανηγυρίζει, γιατί -παρά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική της δράση- εδραιώνει την τρίτη θέση στο Κοινοβούλιο. Είναι φανερό ότι οι δολοφονικές επιθέσεις... δεν αποτρέπουν τους υποστηρικτές της να την ψηφίσουν».

Στην συνέχεια παραδέχονται μετά κόπων και βασάνων ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει συμπαγή εκλογική βάση και παραδέχονται  ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγή συμφωνούν μαζί της ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.

Ιδού διά του λόγου το αληθές:

«Η συγκράτηση  των εκλογικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής δεν σχετίζεται τόσο με τις προσφυγικές ροές, ούτε με το μεταναστευτικό, η εκλογική βάση...

της ναζιστικής οργάνωσης παραμένει συμπαγής, διότι ενστερνίζεται απόψεις «πολιτικού αυταρχισμού», όπως για παράδειγμα η απόρριψη της αξίας του κοινοβουλευτισμού.

Αποδέχεται «αυταρχικές συμπεριφορές σε κοινωνικό επίπεδο». Η βάση της Χρυσής Αυγής δεν συσπειρώνεται συγκυριακά, αλλά σε αξιακό-ιδεολογικό επίπεδο. Και είναι πρόθυμοι να γίνουν συνένοχοι στην «πολιτική ευθύνη» των εγκλημάτων».

Περαστικά συντρόφια, αλλά, δυστυχώς για εσάς, έχετε να πιείτε  πολλά πικρά ποτήρια ακόμη.

http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...