Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ -- Άρθρο συν. Ειρήνης Δημοπούλου Παππά https://eirhinika.wordpress.com/



Θα προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών ο κ. Τσίπρας και πότε; Θα επιλέξει να παρατείνει την παραμονή του στην Εντατική με μια κυβέρνηση «ειδικού σκοπού»; Όποια και αν είναι η επόμενη κίνησή του, η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη να παρουσιάσει στην κοινωνία την δική της πολιτική πρόταση, η οποία είναι και η εναλλακτική του συμβιβασμού με την σκλαβιά της Πατρίδας μας.
Οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ
Με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, ο ΣΥΡΙΖΑ εντάχθηκε και επισήμως στο στρατόπεδο των μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων. Αυτών δηλαδή που εξασφαλίζουν την πολιτική τους ύπαρξη στηρίζοντας και στηριζόμενοι από ξένες δυνάμεις και συμφέροντα μεγάλα όπως το μεγάλο κεφάλαιο, και μικροπολιτικά όπως οι κομματικές πελατειακές εξαρτήσεις.
O ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να καταρρίψει όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις γρηγορότερα απ’ όσο υπολόγιζαν ακόμη και οι μνημονιακοί πατρίκιοι της Συγγρού. Ακόμη χειρότερα για τους Αριστερής προελεύσεως ψηφοφόρους του, εκτέλεσε τις εντολές ντόπιων και ξένων κέντρων, σε συνεργασία με τους υποτιθέμενους πολιτικούς του αντιπάλους. Τον λογαριασμό θα τον πληρώσει και πάλι ο Ελληνικός Λαός.
Ο Πρωθυπουργός έχει κάθε λόγο να πάει σε εκλογές το συντομότερο, ώστε ο λαός να μην προλάβει να γευθεί τα πικρά μέτρα που του επιφυλάσσει το μνημόνιο τη Αριστεράς. Ελπίζει έτσι σε αυτοδυναμία που θα τον αποδέσμευε από την εκβιαστική σύμπραξη των λοιπών μνημονιακών κομμάτων που μάλλον γρήγορα παρά αργά θα απαιτήσουν συμμετοχή στην νομή της πίτας της εξουσίας.
Το πλεονέκτημα της Χρυσής Αυγής
Η ψήφιση του μνημονίου της Αριστεράς από το σύνολο του αυτοαποκαλούμενου «συνταγματικού τόξου» δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς τους Εθνικιστές. Αποτελεί όμως υποχρέωσή μας, -και μοναδική ευκαιρία αποτίναξης των δεσμών της υποταγής και της μιζέριας, για τον Λαό και την Πατρίδα-, να καταλάβει η Χρυσή Αυγή την δεσπόζουσα πολιτική θέση που δικαιωματικά της ανήκει. Και της ανήκει τόσον από την ανάδειξή της σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας στις πρόσφατες εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές, όσον και από το συντριπτικό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του Ιουλίου, παρά τον αποκλεισμό και την τρομοκρατία.
Μέσα στο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό πλαίσιο που έχει κατασκευάσει η ακραία συντήρηση η οποία δίνει τον υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης αγώνα, πολιτεύεται η Χρυσή Αυγή με ένα συγκριτικό πλεονέκτημα. Το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Το σύστημα έχει μάθει να παίζει στην πολιτική σκακιέρα με ένα συγκεκριμένο και εν πολλοίς προβλέψιμο τρόπο, ακόμα και όταν αυτός αγγίζει τις πρακτικές της μαφίας, όπως στην περίπτωση των πολιτικών διώξεων, των φυλακίσεων και των δολοφονιών εναντίον των μοναδικών πολιτικών του αντιπάλων, των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής.
Κάποτε και οι απλοί στρατιώτες μπορούν να ανατρέψουν τις αναμενόμενες κινήσεις. Κάποτε ο λαός με ικανή και εύστροφη ηγεσία, κινείται μεθοδικά ώστε να είναι το ίδιο αποτελεσματικός όσο τα «ανώτερα» πιόνια.
Με αυτό το πνεύμα το Εθνικιστικό Κίνημα δίνει έναν πρωτοφανή αγώνα στην πολιτική σκακιέρα.
Λαθρομετανάστευση και Μνημόνια
Δύο σημεία προσδιορίζουν τον άξονα της εθνικιστικής πρότασης.
Πρώτον, η έξοδος της χώρας από το καθεστώς των μνημονίων και δεύτερον η αντιμετώπιση της εισβολής των λαθραίων μεταναστών.
Η λαθρομεταναστευτική εισβολή αποκαλύπτει σε ολοένα και μεγαλύτερη έκταση και σε ολοένα και περισσότερους Έλληνες την βασιμότητα όσων υποστήριζε και υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή. Τον χειροπιαστό κίνδυνο της αλλοίωσης της πληθυσμιακής μας σύνθεσης. Την δραματική υποβάθμιση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των Ελλήνων. Τον μουσουλμανικό κίνδυνο και την έκρηξη του θρησκευτικού φανατισμού και της εγκληματικότητας. Και, στον αντίποδά τους, την αναγκαιότητα της προστασίας της εθνικής ταυτότητας η οποία στην περίπτωση των Ελλήνων και με βάση την Ιστορία μας είναι σαφώς φυλετική.
Χωρίς την αντιμνημονιακή λεοντή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλο ένα κόμμα του πολιτικού κατεστημένου, το οποίο επιπλέον έχει όχι μόνον ιδεολογικές θέσεις, αλλά σαφείς δράσεις υπέρ των παράτυπων μεταναστών. Το ίδιο υπέρμαχοι της πληθυσμιακής αλλοίωσης, όντες κοσμοπολίτες και διεθνιστές είναι οι Δεξιοί της ΝΔ και κάποιοι συντηρητικοί «πατριώτες» που διευκολύνουν τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς με την συνένοχη σιωπή και «φιλάνθρωπη» αλλά εν τέλει αντεθνική στάση τους.
Επιπλέον ο ελληνικός λαός σύντομα θα διαπιστώσει ότι τα μνημόνια που ήδη υπέστη αλλά και το τρίτο μνημόνιο του οποίου η εκτέλεση έρχεται, είναι καταστροφικά για τους Έλληνες, για τον κάθε ένα προσωπικά, για τον μικρόκοσμό του και την ιδιωτική του πραγματικότητα, είναι καταστροφικά για την εθνική μας υπόσταση, για την Ελλάδα και τον λαό ως σύνολο.
Όλα αυτά, εμείς θα τον βοηθήσουμε να τα αποκρυσταλλώσει πολιτικά.
Το Σύστημα παρατάσσει τις δυνάμεις του
Ο Ελληνας-και ως άτομο και ως μάζα- έχει να επιλέξει και στην κάλπη αλλά πρωτίστως στην συνείδησή του (και εκεί έγκειται η σοβαρότερη δουλειά της Χρυσής Αυγής) ανάμεσα στις δυνάμεις που τάσσονται υπέρ του μνημονίου και υπέρ της οργανωμένης μουσουλμανικής τριτοκοσμικής εισβολής, και τις ενάντιες. Ποιες είναι αυτές;
Από την μια μεριά είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, οι υπαίτιοι της οικονομικής καταστροφής. Ως ανίεροι σύμμαχοι, οι πρώην αντίπαλοι έδωσαν τις εξετάσεις τους στην διακυβέρνηση και απέτυχαν παταγωδώς και να τηρήσουν τις όψιμες προεκλογικές υποσχέσεις τους και να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο.
Είναι ακόμη το Ποτάμι, το κόμμα-φωτογραφία των διαπλεκόμενων συμφερόντων πολιτικής-εργολάβων-καναλαρχών. Το Ποτάμι είναι το κόμμα των ολιγαρχών, η πιο συστημική πολιτική πρόταση και η επιλογή των Βρυξελλών, ο ιδανικός συνεργάτης του Σουλτς και της παρέας του.
Ακολουθούν τα κόμματα-αναχώματα που έχει στήσει το καθεστώς για την κινούμενη μάζα των απολίτικων και των κινουμένων με πυξίδα την τσέπη τους, σε ασφαλείς για αυτό επιλογές. Είναι το κόμμα Καμμένου που απεδείχθη όχι απλώς λίγο αλλά τραγικά γελοίο στην δήθεν πατριωτική του ρητορική, το κόμμα Γκλέτσου και το κόμμα Λεβέντη που ανασύρθηκε από την τηλεοπτική υποκουλτούρα.
Το Σύστημα επομένως παρατάσσει:
Τους παλαιοκομματικούς που απευθύνονται στους νοσταλγούς της Ελλάδας των δεκαετιών του 80 και του 90, η οποία εξέπνευσε μέσα στην κάλπικη χλιδή της.
Τα κατασκευάσματα της τηλεοπτικής δημοκρατίας των δημαγωγών, τους πολιτικούς-τηλεπερσόνες Θεοδωράκη, Γκλέτσο, Λεβέντη, δηλαδή την ίδια την εικόνα της παρακμής.
Και βέβαια τον εσχάτως προστεθέντα συμβιβασμένο μνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, πλήρως εξημερωμένο από τα απολειφάδια του ΠΑΣΟΚ και την λαιμαργία των στελεχών του για εξουσία και ακόμη περισσότερες καταθέσεις στα funds του εξωτερικού.
Στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο, αναγνωρίζουμε ήδη το ΚΚΕ, την Χρυσή Αυγή και το κόμμα Λαφαζάνη-ΑΝΤΑΡCIA.
Το ΚΚΕ και με την στάση του στην τελευταία ψηφοφορία στην Βουλή, απέδειξε και πάλι ότι η Αριστερά είναι η πατερίτσα της Δεξιάς. Το ΚΚΕ λειτουργεί ως βαλβίδα ασφαλείας για τους «σκληρούς» που θέλει μαντρωμένους και ελεγχόμενους το Σύστημα. Στις επόμενες εκλογές θα έχει έναν αντίζηλο στο θέατρο της αντιμνημονιακής Αριστεράς, το κόμμα Λαφαζάνη, και τον ΑΝΤΑΡCIA,τον επιχειρησιακό βραχίονα του Συστήματος.
Το καθεστώς, επομένως, παρατάσσει και αναπτύσσει όλες του τις δυνάμεις, από την νεοφιλελεύθερη Δεξιά, τον όμιλο των μεγάλων συμφερόντων και της κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας του πλούτου, τα αποκυήματα του κιτρινισμού και της πνευματικής εξαθλίωσης του λαού, και τα Τάγματα Εφόδου του Συστήματος. Πιθανώς και κάποιον νέο και ελεγχόμενο, «πατριωτικό» σχηματισμό.
Η σημασία της πολιτικής αναμέτρησης
Η σημασία της νέας αναμέτρησης δυνάμεων είναι ενδιαφέρουσα, όχι επειδή οι εκλογές ως διαδικασία θα έχουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της χώρας, αλλά γιατί η λαϊκή επιλογή, μέσα σε αυτές τις συνθήκες συμπαράταξης των δυνάμεων του Συστήματος, θα μετρήσει τα αντισώματα του ελληνικού λαού απέναντι στην γάγγραινα που κατατρώγει το Έθνος, την χώρα και τον Λαό.
Όπως έδειξε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του Ιουλίου, οι συνθήκες είναι εξαιρετικά πρόσφορες.
Με τον πολιτικό ορίζοντα να καθαρίζει, η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική αντιμνημονιακή, φιλολαϊκή, και εθνική επιλογή. Η μόνη πολιτική δύναμη που έχει το θάρρος να λέει την αλήθεια, έχει ξεκάθαρες θέσεις και πρόγραμμα, έχει ηγεσία και αγωνιστές που είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για αυτές, και το έχει αποδείξει.
Η ευθύνη επομένως της ηγεσίας και των στελεχών της Χρυσής Αυγή έγκειται, πρώτον, στο να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τις αναγκαίες ενέργειες ώστε να γίνει στον Λαό πεποίθηση ότι είναι η μόνη σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική, και δεύτερον να ανταποκριθεί στην εικόνα του κινήματος που έχει δημιουργήσει στην κοινωνία.
Όσοι Έλληνες θέλουν να δηλώσουν την αντίθεσή τους στα μνημόνια, όσοι αναγνωρίζουν τα καταστροφικά αποτελέσματα που έχει η εφαρμογή τους στην οικονομία, την καθημερινότητα και την ατομική και συλλογική πορεία. Αλλά και όσοι καταλαβαίνουν τον κίνδυνο για την εθνική μας υπόσταση και θέλουν να αντισταθούν στην οργανωμένη εισβολή των μεταναστών από την Ασία και την Αφρική , όσοι αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο από την δράση των μουσουλμάνων φανατικών στην Πατρίδα μας έχουν μία επιλογή που να απαντά και στις δύο απαιτήσεις τους: Την Χρυσή Αυγή.
Ο συνεργάτης των δουλεμπόρων και προστάτης των λαθρομεταναστών ΣΥΡΙΧΖΑ και οι παραφυάδες του δεν αποτελούν για αυτούς επιλογή. Η συνένοχη Δεξιά ομοίως.
Το μοναδικό πολιτικό κόμμα που αντιλαμβάνεται και το πρόβλημα των μνημονίων και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και είναι αποφασισμένο να απαλλάξει την χώρα μας και από τα δύο, είναι η Χρυσή Αυγή.
Με βάση τα αντικειμενικά δεδομένα, στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιήσει μια εντυπωσιακή εκτίναξη. Είναι στο χέρι της να την πραγματοποιήσει, αρκεί να δουλέψει μεθοδικά γι’ αυτήν.
ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...