Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Κοσμοσυρροή για την ομιλία του Αρχηγού: Δυναμικός εθνικιστικός παλμός εντός και εκτός των γραφείων της Τ.Ο. Αθηνών - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο



Εκατοντάδες Εθνικιστές υποδεχθήκαν και αποθέωσαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκο στην πρώτη του ομιλία μετά την άρση των παράνομων περιοριστικών όρων

Τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών ήταν ασφυκτικά γεμάτα από νωρίς το απόγευμα με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά ακόμα και έξω από τα γραφεία για να ακούσει την ομιλία του Αρχηγού από τα μεγάφωνα. Το κλίμα ήταν ενθουσιώδες, ενώ παρόντες ήταν βουλευτές, ευρωβουλευτές και δεκάδες στελέχη του Κινήματος.
Τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα και οι παρευρισκόμενοι με το χαμόγελο στα χείλη υποδέχτηκαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, μετά από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης και 4 μήνες επιπλέον μήνες αντισυνταγματικού και παράνομου κατ' οίκον εγκλεισμού.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αποδεικνύει ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ την Σημαία του Εθνικού Αγώνα.
Αρχικά τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο. Αθηνών Γιάννης Βουλδής, ο οποίος έκανε ένα μικρό ιστορικό για τις παράνομες διώξεις του συστήματος κατά της Χρυσής Αυγής.
Εν συνεχεία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς παρουσίασε τους λόγους για τους οποίους το πολιτικό κατεστημένο διώκει παράνομα και αντισυνταγματικά το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Ακολουθούν φωτογραφίες:


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kosmosurroh-gia-thn-omilia-tou-archhgou-dunamikos-ethnikistikos-palmos-ento#ixzz3hydRHO3l


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...