Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Κανένας δεν περισσεύει, σε κανέναν δεν χαριζόμαστε!

Κανένας δεν περισσεύει, σε κανέναν δεν χαριζόμαστε!

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας "Εμπρός", Ειρήνης Δημοπούλου - Παππά στην στήλη "Εγέρθητι"

Η άνοδος που καταγράφει η Χρυσή Αυγή σε διαδοχικές σφυγμομετρήσεις από ελληνικές και ξένες εταιρείες και οργανισμούς, αλλά και η κατάρρευση του σαθρού κατηγορητηρίου εναντίον της, και η αποκάλυψη των σκευωρών όπως ο Ντογιάκος, έχει δυο συνέπειες. Από την μια έχει προκαλέσει την μήνη όσων επένδυσαν για το επαγγελματικό τους σκαρφάλωμα στον «αντιφασισμό». Δημοσιογράφοι και χασοδίκες, βλέπουν την πλεκτάνη εναντίον του Κινήματος να πανθομολογείται από έντυπα που πρωτοστάτησαν εναντίον του, όπως τα καθεστωτικά Νέα που έγραψαν την εβδομάδα αυτή με θλίψη πως «Αν όμως η δίωξη είναι εφικτή, δεν συμβαίνει το ίδιο με την καταδίκη». Από την άλλη έχει ανοίξει την διάθεση αρκετών δημοσίων και μη προσώπων είτε να την εναγκαλισθούν (και πάλι) είτε να επιχειρήσουν να οικειοποιηθούν το κίνημα με το πρόσχημα της βελτίωσης της εικόνας του. Είναι μαθημένη και η Χρυσή Αυγή και ο Αρχηγός της από τις λυκοφιλίες και τις ευκαιριακές επιθέσεις φιλίας με πρόσχημα το ενδιαφέρον για την παράταξη.
Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα, και να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις, μα και να μην χάνουν τον χρόνο τους όσοι ονειρεύονται έτοιμη πελατεία για τα μα γαζάκια τους. Η Χρυσή Αυγή έχει χτιστεί με διαδοχικές πράξεις αυτοθυσίας δεκάδων αγωνιστών και ιδεολόγων που έβαλε ο καθένας το λιθαράκι του στην οικοδόμηση ενός κινήματος που άντεξε στον χρόνο και τις επιθέσεις από έξω κι από μέσα.
Οι δοκιμασίες των τελευταίων δύο ετών ξεχώρισαν την ήρα από το σιτάρι. Όσοι επιχείρησαν ή σχεδιάζουν να επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν το Κίνημα ως όχημα προσωπικών φιλοδοξιών γνωρίζουν και όσοι δεν γνωρίζουν θα μάθουν ότι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες που έδωσαν και δίνουν σκληρούς αγώνες στο προσωπικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον, ξέρουν να απομονώνουν τους «αλεξιπτωτιστές» και τους επίδοξους «σωτήρες», αλλά και να δίνουν τις πρέπουσες απαντήσεις σε όσους περιφρονούν την λαϊκή βούληση.
H πολιτική δίωξη εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, καταρρέει. Οι «σωτήρες» της Αριστεράς αποκαλύφθηκαν. Τώρα έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή διαθέτει ανθρώπους με ικανότητες, όλων των ηλικιών και των ειδικοτήτων. Οι άνθρωποι της δεν χρηματοδοτούνται από ΜΚΟ, δεν περνούν από το payroll κανενός και δεν έχουν κάνει την απάτη επάγγελμα με γραβάτα και κου στούμι. Σε αυτούς τους αγωνιστές και βέβαια στην ηγεσία του Κινήματος εναπόκειται να διαφυλαχθούν και να αξιοποιηθούν αυτοί οι αγώνες.
Όπως γυρίζουμε την πλάτη στην ψευτοδημοκρατία της Μεταπολίτευσης έτσι γυρίζουμε την πλάτη και ορθώνουμε τοίχο στους Αρλεκίνους του λεγομένου «χώρου». Σε όλους αυτούς που βλέπουν στην Χρυσή Αυγή μια σημαία ευκαιρίας για να εξαπατήσουν (πάλι) όπως οι παλαιοκομματικοί προστάτες τους. Σε αυτούς που μας προσεγγίζουν έχοντας το απατηλό όνειρο να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη και να πληρώσουν το αρρωστημένο τους «εγώ» πάνω στις πλάτες και τους αγώνες των αγωνιστών του εθνικιστικού κινήματος. Στο χέρι μας είναι να τους στείλουμε στον κάλαθο της ανυποληψίας. Σε αυτά τα κοράκια του «πατριωτισμού» σε αυτές τις παρεούλες του παλαιοκομματισμού, τα κατάλοιπα του βαθέως ΠΑΣΟΚ, της προδοτικής ακροδεξιάς και των λοιπών δυνάμεων της εξαπάτησης του λαού, είμαστε σταθερά αντίπαλοι και μόνον αντίπαλοι.
Ανταγωνιστές οι Έλληνες εθνικιστές, οι αετοί των εθνικών ιδεών δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι με τα σαπρόφυτα των γυρολόγων της Δεξιάς που προσφέρουν τις επί πληρωμή υπηρεσίες τους διακινώντας non paper στους εχθρούς του Κινήματος. Ας το καταλάβουν εχθροί και φίλοι. Το Κίνημά μας μεγάλωσε και ενηλικιώθηκε μέσα από αγώνες, φυλακίσεις, δολοφονίες.
Έχοντας σαφείς πολιτικές και ιδεολογικές αρχές, αρχές που έχτισε με θυσίες και αγώνες δεκαετίες τώρα, βάζοντας γερά θεμέλια στο κίνημα που λέγεται Χρυσή Αυγή, απέκτησε τα τρία τελευταία χρόνια μια βίαια πολιτική εμπειρία του κοινοβουλευτικού παιχνιδιού. Πλέον, το Εθνικιστικό Κίνημα μπορεί να σταθεί όρθιο και στιβαρό, ελπιδοφόρο για το Έθνος και τον λαό παρά τους διωγμούς και την λάσπη παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις τόσο της Ελλάδας όσο και των αδελφών Ευρωπαϊκών λαών.
Το Κίνημα πορεύεται χωρίς να χάνει τον αυθεντικό λαϊκό πρωτοποριακό και ρηξικέλευθο χαρακτήρα του. Κανένας δεν περισσεύει αλλά και σε κανέναν δεν θα χαρίσουμε τους αγώνες μας. Στις φλέβες μας ρέει το αίμα των προγόνων μας (ΑΙΜΑ) γιατί πάνω απ’ όλα και πέρα από οποιοδήποτε πολιτικό, ψηφοθηρικό και μικροκομματικό όφελος βάζουμε την εθνική και κοινωνική αξιοπρέπεια (ΤΙΜΗ) και γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε εθνικιστές ιδεολόγοι και πολιτικοί στρατιώτες του αιώνιου Ελληνισμού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kanenas-den-perisseuei-se-kanenan-den-charizomaste#ixzz3hfaZAXUu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...