Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ Η… ΑΛΑΝΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΔΙΕΞΟΔΑ

meimartsipras

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται μετεκλογικά η νουδούλα. Καθότι, έχει υποχρεωθεί από τους διεθνείς της εντολοδότες και προστάτες και να παίζει τον άχαρο ρόλο της ουράς του mister Tsipra και να μην έχει καμία συμμετοχή στην πίτα της εξουσίας – για να μη βρεθεί στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Χρυσή Αυγή και χαλάσει η… σούπα του συστήματος.

Εδώ πρόκειται για την απόλυτη επιβεβαίωση της λαϊκής παροιμίας «Δίχως κέρδη, κέρατα»!
Εφόσον, λοιπόν, αντιπολίτευση είναι αλλά αντιπολίτευση της απαγορεύεται (αυστηρά!) να κάνει, δυσαρεστούνται οι εναπομείναντες ψηφοφόροι της και… λακάνε προς διάφορες κατευθύνσεις. Τι να κάνει για να τους κρατήσει; Το μόνο που μπορεί να κάνει υπ’ αυτές τις συνθήκες η νουδούλα, είναι… προαναγγελίες αντιπολίτευσης για το… μέλλον (μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για το νέο αριστερό Μνημόνιο), από τα φιλικά της ΜΜΕ, κι όποιος τσιμπήσει, τσίμπησε!
Έτσι, αναφέρει σχετικά κατευθυνόμενο δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής» (του Big Boss Μπόμπολα):
«Μετά τη συμφωνία λήγει το μορατόριουμ με την κυβέρνηση – Η ΝΔ γεμίζει το οπλοστάσιο της αντεπίθεσης

Ο Β. Μεϊμαράκης, ο οποίος συχνά-πυκνά το τελευταίο διάστημα σημειώνει ότι «δεν είναι η ώρα να λύσουμε τους λογαριασμούς μας με την κυβέρνηση», εκτιμά ότι το πρώτιστο αυτήν τη στιγμή είναι η υπογραφή της συμφωνίας, η απομάκρυνση του Grexit και η επιστροφή στην κανονικότητα. Με βάση αυτό το δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη η υπερψήφιση της συμφωνίας και από τη ΝΔ, με το επιχείρημα ότι δεν στηρίζονται τα μέτρα ή η κυβέρνηση, αλλά η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Όπως τονίζουν στενοί συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά από την υπογραφή της συμφωνίας η ΝΔ θα αλλάξει στάση έναντι τόσο της κυβέρνησης συνολικά όσο και του Αλ. Τσίπρα…».
Ωστόσο, υπάρχει ένα… μικρό προβληματάκι, που δεν το έχει υπολογίσει ο… ενθουσιώδης δημοσιογράφος του Μπόμπολα και οι υποβολείς του: πως θα κάνει αντιπολίτευση η νουδούλα στη μνημονιακή συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, από τη στιγμή που η συγκυβέρνηση θα εφαρμόζει το Μνημόνιο και τους αντιλαϊκούς εφαρμοστικούς του νόμους, που θα έχει ψηφίσει και η ίδια η νουδούλα; Για κορόιδα ψάχνει; Γκέλα Βαγγέλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...