Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 48

Γράφει ο Αντίοχος
Παραίτηση του πρωθυπουργού mister Tsipra και εκλογές-εξπρές προαναγγέλλει η –σταθερά- μνημονιακή ναυαρχίδα «Καθημερινή της Κυριακής», αλλά χωρίς να προηγηθούν οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από το Σύνταγμα σε τέτοιες περιπτώσεις, διερευνητικές εντολές. Μάλιστα, η έντυπη ντουντούκα του Μνημονίου αναφέρει και τη δικαιολογία που θα επικαλεστεί η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, στο συνταγματικό πραξικόπημα που θα κάνει για να αποφύγει τις διερευνητικές εντολές. Ιδού:
«Μάλιστα, εάν προκηρυχθούν εκλογές, φέρεται αποφασισμένος να οδηγήσει ο ίδιος τη χώρα στις κάλπεςχωρίς να προηγηθούν διερευνητικές εντολές και σχηματισμός υπηρεσιακής κυβέρνησης. Σε σχετική αναφορά έχει προβεί ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης χωρίς να αποσαφηνίσει τη διαδικασία. Εικάζεται, όμως, ότι η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει σε διασταλτική ερμηνεία του άρθρου 41 παρ. 4 του Συντάγματος και να επικαλεστεί ότι η προηγούμενη Βουλή δεν διαλύθηκε για τη διεξαγωγή εκλογών, αλλά εξαιτίας της αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας».
Ποιος είναι ο λόγος που δε θα πάμε σε διερευνητικές εντολές, αν γίνουν πρόωρες εκλογές; Ότι, εντολή παίρνουν υποχρεωτικά οι αρχηγοί των τριών πρώτων κομμάτων, άρα και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, που θα είναι πρωθυπουργός για τρεις ημέρες! Πολύ βαρύ αυτό για να το αντέξει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...