Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΜΕΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1974 – ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΜΕΡΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 1922





Ζούμε στιγμές με μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον , στιγμές κρίσιμες για το μέλλον του ελληνικού λαού και του τόπου. Οι μέρες θυμίζουν έντονα Ιούλιο του1974. Τότε, τον καιρό της Μεταπολίτευσης. Σήμερα, Ιούλιος του 2015, 41 χρόνια μετά κλείνει οριστικά ο καταστροφικός κύκλος. Τον Ιούλιο του 1974 ξεκίνησε η πολιτική περίοδος της Mεταπολίτευσης, με μία προδοσία και μία εθνική καταστροφή.
Ομοίως λοιπόν σήμερα κλείνει με προδοσία και με μία επαπειλούμενη εθνική καταστροφή. 
Όπως και τότε, έτσι και σήμερα, χάος και  διάλυση.
Η Κυβέρνηση Σύριζα-Ανελ διεξάγει Δημοψήφισμα με ερώτημα προς τον ελληνικό λαό αν συμφωνεί ή όχι με τις προτάσεις των δανειστών τοκογλύφων.
Ερωτάται κατ’ ουσίαν ο ελληνικός λαός και το πραγματικό ερώτημα είναι το εξής

Επιθυμείς να σε εκτελέσουν αυτοί ή να σε κρεμάσουμε εμείς;
Ήτοι, διαλέγεις την δική μας μνημονιακή πρόταση εξάρτησης και κατοχής ή την πρόταση των «θεσμών» και τοκογλύφων της Τρόικα; 
Δημοψήφισμα –παγίδα , Μονά -ζυγά δικά τους.
Μνημόνιο και υποταγή σε κάθε περίπτωση. Αριστερό μνημόνιο ! Αυτή είναι η προδοσία που προανέφερα!

Και την κίνησή αυτή οι αριστεροί την διανθίζουν με ωραία λόγια περί εθνικής υπερηφανείας. Θράσος μεγάλο τους  διακρίνει  ανέκαθενεν τους αριστερούς. Όλοι αυτοί που βγάζουν σπυριά μόνο και στο άκουσμα της λέξης Έθνος, ελληνική φυλή, ελληνικός στρατός, κλπ. τώρα κοροιδεύουν τον κόσμο με ξεδιάντροπη υποκρισία. Από το gay pride στο …national pride.

Παρόλη την θετική μας ανταπόκριση στο ερώτημα της διεξαγωγής δημοψηφίσματος, πρέπει να τονίσουμε ότι πολύ φοβούμεθα πως η διαδικασία αυτή κινείται στο πλαίσιο και στη γραμμή που θέλουν κάποιοι στο εσωτερικό και στο εξωτερικόκαι ειδικά  οι πάτρονες της Ευρώπης, οι γερμανοί επικυρίαρχοι.

Δύο μόλις μέρες πριν, μέσω της εφημερίδος Χρυσή Αυγή, σε άρθρο μας γράψαμε χαρακτηριστικά:
«Στήνουν σκηνικό αδιεξόδου-με δημοψήφισμα- για να επιβάλλουν το μνημόνιο με την λογική του μικρότερου κακού». Αυτή είναι η επαπειλούμενη εθνική καταστροφή.
.
Ελληνικές λαέ, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε !
Εμείς οι έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής σε κάθε περίπτωση λέμε ΟΧΙ στο ερώτημα του δημοψηφίσματος, όπως αυτό τίθεται.
Αλλά συγχρόνως εφιστούμε την προσοχή και ζητούμε την εγρήγορση του ελληνικού λαού σε ό,τι αφορά το τελικό αποτέλεσμα και τις προθέσεις της κυβερνητικής παράταξης.

.Αντί για κατάργηση του μνημονίου, τελικά, φέρνουν νέο αριστερό μνημόνιο.
Τουτέστιν, βάζουν πωλητήριο και ταφόπλακα στην Πατρίδα με δική τους μνημονιακή  πρόταση μέτρων, ακολουθώντας τα βήματα των Μερκελικών Νενέκων του Σαμαρά και των αχρείων συνοδοιπόρων του. Ολων αυτών των νεοφιλελεύθερων γραφικών ραγιάδων  του «Μένουμε Ευρώπη». 
Εμείς οι έλληνες εθνικιστές,
εμείς που μένουμε Ελλάδα, και επιμένουμε Ελλάδα, δηλώνουμε απερίφραστα πως δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη  στους Αριστερούς αλλά και τους Δεξιούς υπαιτίους της δυστυχίας μας, της δυστυχίας του ελληνικού λαού. Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε όλους τους συμμορίτες  του «δημοκρατικού τόξου» στυλοβάτες της διάλυσης της προδοτικής Μεταπολίτευσης .

Εξ’ αιτίας των παλινωδιών της Κυβέρνησης, η χώρα έχασε πέντε πολύτιμους μήνες. Ήδη θα διανύαμε τον πέμπτο μήνα χωρίς μνημόνιο. Ναι, με σαρωτικές αλλαγές. Με πόνο, δάκρυα και δυστυχία. Πιθανόν και με άλλο νόμισμα. Αλλά με προοπτικές ανάπτυξης , εθνικής υπερηφάνειας και εθνικής ανεξαρτησίας
.
Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ υπεσχέθη  στον λαό του «Ιδρώτα, δάκρυα , θυσίες και αίμα», κατά την πρώτη του αγόρευση ως Πρωθυπουργού στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Και βγήκε νικητής
.
Οι κυβερνώντες τι κάνουν;

Αντί για ρήξη, αντί για καταγγελία του Μνημονίου και διαγραφή του χρέους, αντί να κηρύξουν πραγματικό πόλεμο στις αδηφάγες Αγορές ακολουθούν τον ίδιο δρόμο με τον του Γιωργάκη Παπανδρέου, τον πρώην Πρωθυπουργό, κάτω από την αφίσσα του πατέρα του  φωτογραφιζόταν ο Τσίπρας μικρός.
Ο Τσίπρας προσέφερε  τις ίδιες φρούδες υποσχέσεις με την κατάργηση του μνημονίου, κρατώντας το ίδιο μνημόνιο που θα καταργούσε παρατείνοντάς το, και υποσχόμενος με δική του πρόταση πλέον ένα καινούριο μνημόνιο.
Μνημονιακός  Πρωθυπουργός με αντιμνημονιακό και αριστερό φερετζέ.
Τους τελευταίους μήνες διαμορφώνεται ένα εκρηκτικό και εθνικά επικίνδυνο μείγμα. Ο συνδυασμός Μνημονίου και παροχή ιθαγένειας στους ξένους εισβολείς διαλύει την χώρα σε όλα τα επίπεδα.


Ολόκληρη η χώρα ανακηρύσσεται σε ΕΟΖ.
Μία Ειδική Οικονομική Ζώνη μία αέναη αποικία χρέους και ένα τεράστιο στρατόπεδο φύλαξης και υποδοχής μεταναστών, χάριν της ασφαλείας  των εταίρων  του Ευρωπαικού Βορρά. Δυσοίωνες  όλες οι προβλέψεις κατατείνουν στο ότι θα ακολουθήσουν δυσμενέστατες πολιτικές εξελίξεις, εξελίξεις κατοχής, κακοποίησης και εξανδραποδισμού του ελληνικού λαού.Οι μνημονιακοί  λύκοι, οι μνημονιακοί  γύπες, Σαμαράς , Βενιζέλος Θεοδωράκης, παραμονεύουν και καραδοκούν.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το Μνημόνιο, την ταφόπλακα του Έθνους. Το να επενδύει πια κανείς στην πατρίδα του ή να κατέχει περιουσία έχει καταστεί μέγα αμάρτημα. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να ελεγχθούν οι φοροφυγάδες. Οι απολύσεις στο Δημόσιο είναι κατ΄ ουσίαν μια τιμωρία από την τρόικα, αφού δεν θα ωφελήσουν. Δεν γίνεται να αναζητούμε οικονομική ανάκαμψη με την υπερφορολόγηση των πολιτών. Δεν είναι η Ελλάδα ευρωπαϊκή, η Ευρώπη ήταν κάποτε Ελληνική. Τώρα είναι η Ευρώπη των τοκογλύφων. Όλοι υβρίζουν την Χρυσή Αυγή. Το φρόνημα είναι ελεύθερο, είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και υπερήφανοι γι΄ αυτό.
Πείτε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Ευρώπη των τοκογλύφων. Καλύτερα δραχμή, παρά υποταγή!»
.
Λόγια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής τον Ιούλιο του 2013. Λόγια ελληνικά, λόγια επικίνδυνα για το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας, επικίνδυνα για την εγκληματική συμμορία της αστικής Δεξιάς του μνημονίου.
Ιδού μία από τις αιτίες που η παράγκα Σαμαρά-Δένδια-Αθανασίου-Ντογιάκου και λοιπών, εξαπέλυσαν δύο μήνες μετά τις διώξεις κατά της Χρυυσής Αυγής με ομολογημένο στόχο και σκοπό να μας πάνε στο 2%.

Απέτυχαν ! Ο Λαός νίκησε και μας ανέδειξε τρίτη πολιτική δύναμη.

Οι έλληνες εθνικιστές είμεθα παρόντες και έτοιμοι !
Έτοιμοι , δυνατοί και αποφασισμένοι για νέους Λαϊκούς και εθνικούς αγώνες.

Επιμένουμε στα λόγια του Ιουλίου του 2013 χωρίς να υπολογίζουμε κανένα τίμημα, χωρίς να υπολογίζουμε τις δικαστικές διώξεις,τις φυλακές, τις δολοφονίες και  την τρομοκρατία από το κράτος και παρακράτος.
Στεκόμαστε σταθερά στο πλευρό του ελληνικού λαού και λέμε:
ΟΧΙ στην Ευρώπη των τοκογλύφων και της παρακμής.
ΟΧΙ στην δικτατορία των Τραπεζών και των μίντια.
ΟΧΙ στην χούντα του μνημονίου
ΟΧΙ στην ευρωλαγνεία.
Λέμε με παρρησία και εθνικιστικά:
Ναι στην εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία !
Τώρα  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !
Τώρα  ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !


ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΠΑΠΠΑΣ

Δημοσιεύθηκε αρχικά στη ''ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...