Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

O ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

epithdeios__large
Με το δημοψήφισμα που θα διενεργηθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου, ο ελληνικός λαός καλείται να λάβει μία σημαντική απόφαση η οποία, σε μεγάλο βαθμό, θα καθορίσει και το μέλλον της χώρας. Μίας διαχρονικά υπερήφανης χώρας  που δυστυχώς, ειδικά  τα πέντε τελευταία χρόνια, έχουμε επιτρέψει να γίνει βορά κερδοσκόπων και εγχωρίων και διεθνών τοκογλύφων οι οποίοι επενδύουν στη δυστυχία και στην αποσάθρωση της.
Η έκφραση της λαϊκής βούλησης αποτελεί θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας και εκδηλώνεται, με την διενέργεια δημοψηφισμάτων για όλα τα σοβαρά θέματα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο, η Χρυσή Αυγή, το μοναδικό κόμμα που βρίσκεται κοντά στο λαό, επικρότησε το δημοψήφισμα. 
Η κυβέρνηση όμως, δεν χρησιμοποιεί το δημοψήφισμα με την παραπάνω φιλοσοφία, ούτε με αγνά κίνητρα. Μέσω αυτού, επιχειρεί όχι μόνο ν’ αποτινάξει από τους ώμους της το βάρος των ευθυνών οποιασδήποτε αποφάσεως και να το μεταφέρει στον λαό, αλλά και να αποκρύψει την αδυναμία της να βγάλει τη χώρα από τα κρίσιμα αδιέξοδα στα οποία την οδήγησαν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις σε αγαστή συνεργασία με τα ξένα ανθελληνικά συμφέροντα.
Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του, σε μία τόσο σημαντική στιγμή, φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων... 
ολόκληρο το άρθρο στο https://eirhinika.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...