Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Υπεύθυνη εξωτερικών υποθέσεων της E.E.: "Tο Ισλάμ ανήκει στην Ευρώπη"


Υπεύθυνη εξωτερικών υποθέσεων της E.E.: «Tο Ισλάμ ανήκει στην Ευρώπη»


Ενώ καθημερινά οι τζιχαντιστές βιάζουν, δολοφονούν, ακρωτηριάζουν αμάχους στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική και καταστρέφουν την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, ενώ εξτρεμιστές μουσουλμάνοι που ζουν στην Ευρώπη προβαίνουν σε παντός είδους τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον μη μουσουλμάνων, η υπεύθυνη Εξωτερικών Υποθέσεων και Ασφάλειας της ΕΕ κα. Φεντερίκα Μογκερίνι δήλωσε ότι «το Ισλάμ είναι σταθερό συστατικό του μέλλοντος της Ευρώπης». Η επίτροπος, που σίγουρα δεν φιλοξενεί τζιχαντιστή στο σπίτι της στην Ιταλία, συμπλήρωσε την δήλωση της κάνοντας σφοδρή κριτική στους αντιπάλους της μαζικής λαθρομετανάστευσης στην Ευρώπη από αραβικές και ασιατικές χώρες.

Το απόσπασμα από την ομιλία της Μογκερίνι, ομιλία που έγινε στο ίδρυμα «Foundation for European progressive Studies», έχει ως ακολούθως: «Το Ισλάμ ανήκει στην Ευρώπη. Ανήκει στην ιστορία της Ευρώπης, στον πολιτισμό μας και το κυριότερο στο παρόν και το μέλλον της Ευρώπης. Δεν ντρέπομαι να παραδεχθώ ότι το πολιτικό Ισλάμ ανήκει επίσης στην Ευρώπη. Η θρησκεία είναι ένας σημαντικός παράγοντας της πολιτικής, όχι πάντα με θετικά αποτελέσματα, αλλά ούτε και με αρνητικά. Η θρησκεία είναι ένα τμήμα της κοινωνικής εξέλιξης. Κρίσιμο είναι εάν αυτή η εξέλιξη πορεύεται με δημοκρατικές διαδικασίες ή όχι».

Κατ’ αρχήν να τονίσουμε ότι με αυτή της την δήλωση-ομιλία η υπεύθυνη Εξωτερικών Υποθέσεων και Ασφάλειας της ΕΕ κα. Μογκερίνι αποκηρύσσει την θεμελιώδη αρχή της ΕΕ που είναι ο διαχωρισμός θρησκείας και κράτους ή καλύτερα ο διαχωρισμός τεμένους και κράτους.Η Μογκερίνι θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το πολιτικό Ισλάμ, το οποίο θέλει να ενσωματώσει στην Ευρώπη, έχει ως κορωνίδα τον ισλαμικό νόμο, την Σαρία. Δηλαδή η κυρία αυτή υποστηρίζει με τις δηλώσεις της την εισαγωγή αυτού του τρομοκρατικού και κατασταλτικού νόμου στο δικαιακό σύστημα της ΕΕ. Υποστηρίζει η κα. Μογκερίνι ότι η Σαρία, που καταπατά τα δικαιώματα των γυναικών και έχει ως έμβλημα τον λιθοβολισμό και ακρωτηριασμό των γυναικών, θα πρέπει να έχει στο μέλλον πρακτική εφαρμογή στην ΕΕ.

Η σοσιαλίστρια κα. Μογκερίνι ανήκει σε αυτή την συνομοταξία των ευρωπαίων πολιτικάντηδων, οι οποίοι λόγω ιδεοληψίας, απεριόριστης βλακείας ή προδοτικής ανοχής δεν μπορούν να κατανοήσουν την απειλή που εκπορεύεται από το εξτρεμιστικό Ισλάμ για τις παρούσες και μελλοντικές γενιές των αυτοχθόνων ευρωπαϊκών λαών.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε ακόμη την ευκαιρία να γλυτώσουμε, να απαγκιστρωθούμε από την πολυπολιτισμικότητα, τον φιλελεύθερο καπιταλισμό, την παγκοσμιοποίηση που θέλουν να μας επιβάλλουν πολιτικοί όπως η κα. Μογκερίνι και τα αμερικανοσιωνιστικά κέντρα που χρησιμοποιούν, μεταξύ άλλων, το Ισλάμ ως γεωπολιτικό εργαλείο υπονόμευσης της Ευρώπης και της πατρίδας μας. Ο χρόνος όμως πιέζει και απαιτείται εγρήγορση και αποφασιστικότητα.

Εμείς οι Εθνικιστές δεν θα εκχωρήσουμε σε κανένα εγκληματικό Ισλάμ και σε κανένα αμερικανοσιωνιστή πολιτικάντη το μέλλον της πατρίδας μας.

Γ. Λιναρδής


Σημ.: Εμείς ως ελληνικό Κράτος , σε αυτήν την "Ευρώπη" ανήκουμε ; Αυτή την "Ερώπη θέλει ο ελληνικός Λαός; Τον ρώτησε ποτέ κανείς ; Γιατί αν το ρωτήσει το  ΟΧΙ δεν θα ειναι 62% αλλά 98%



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...