Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Επίθεση κατά τού Λαού και της Πατρίδας από τούς ξενοσυμμορίτες του "συνταγματικού τόξου"
Ματαιοπονούν όσοι θέλουν  να βρούνε διαφορές και να επισημάνουν διαφωνίες μεταξύ των μελών της συμμορίας της μεταπολίτευσης. Είτε αν κάποιοι μένουν Ευρώπη είτε αν κάποιοι κηρύσσουν την οκτωβριανή επανάσταση, η πραγματικότητα είναι η αυτή. Δηλαδή πως κοροϊδεύουν όλοι μαζί και εξίσου τον δοκιμαζόμενο ελληνικό Λαό. Ολοι τους έχουν την ίδια έθνοκτόνο αντίληψη : την λατρεία των αγορών , την δουλική εξάρτηση από την Ε.Ε. και το διευθυντήριο των Βρυξελλών καθώς και την εμμονή στην λατρεία του €. Λές και δεν είναι αυτό το ίδιο το νόμισμα του ευρώ μία από τις κυριότερες αιτίες για την σημερινή εικόνα δυστυχίας του Λαού μας.

Λές και η απώλεια του εθνικού νομίσματος δεν έχει καμμία συνέπεια στην ταυτόχρονη απώλεια κάθε ίχνους ,έστω και ελαχίστου, της εθνικής ανεξαρτησίας. Την σκληρή πραγματικότητα αυτή την βιώνουμε τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο σήμερα με τον αποκλεισμό και εκβιασμό που υφιστάμεθα εκ μέρους των δήθεν εταίρων και συμμάχων ευρωπαίων τοκογλύφων.

Ο ίδιος ο αργυραμοιβός Σόιμπλε που έκλεισε τις ελληνικές τράπεζες και επέβαλλε το capital controls , δείχνοντας την εκδικητική και σύμπλεγματική του μανία κατά των ελλήνων , δεν είναι ο ίδιος και αυτός συνομιλητής τόσο του Σαμαρά όσο καί του Τσίπρα ; Την Δευτέρα που θα πάει ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες για να υπογράψει την συμφωνία παράδοση  θα συναντήσει άλλον έξω του Σόιμπλε ;

Δεξιοί και αριστεροί μνημονιακοί είναι το ίδιο προσκυνημένοι ξενοσυμμορίτες που πρώτιστο ενδιαφέρον και μέλημα έχουν την υποταγή και συμμόρφωση 
στα ξένα αφεντικά της πλουτοκρατίας και της δύσμορφης  σάπιας γριάς πόρνης που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Οι απροσκύνητοι έλληνες,οι αγωνιστές του λαϊκού εθνικισμού δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ για την Πατρίδα και τον Λαό. Γιά τα παιδιά μας και το μέλλον που δε θα είναι το ίδιο με το σήμερα. Δώσε τη μάχη μαζί μας για να πετύχουμε το καλύτερο. Για τον Λαό και την Πατρίδα. 
ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !
τώρα ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !

Λαέ έχεις τη δύναμη, εσένα τρέμουν και σε τρομοκρατούν με τα ΜΜΕ. 
Πολέμα τους και σύ! Πολέμα τους  δυνάστες κατακτητές  της Ε. Ε. και την ντόπια συμμορία τους.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ! 
ΟΧΙ στην υποταγή 
ΝΑΙ στην Πατρίδα
                                                                                   ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...