Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

Οι ομιλίες των στελεχών της Χρυσής Αυγής από τα εγκαίνια της Τ.Ο. Αμπελοκήπων - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την εξαπόλυση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος της Χρυσής Αυγής, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών θεριεύει και βρίσκεται στην πρωτοπορία της Εθνικής Αντίστασης. Οι Εθνικιστές απαντούν πως το Κίνημα όχι μόνο θα αντέξει στις βρώμικες μεθοδεύσεις του αντεθνικού Καθεστώτος, αλλά και θα γιγαντωθεί.
Στο κέντρο της πρωτεύουσας και σε μια κατάμεστη αίθουσα, πλήθος εθνικιστών έδωσαν το παρόν. Η Τ.Ο. Αμπελοκήπων ήρθε να προστεθεί στην λίστα των εκατοντάδων τοπικών ανά την Ελλάδα και να δώσει το πλέον σαφές μήνυμαΟι πολιτικές διώξεις δεν μας λυγίζουν, αντιθέτως μας ενδυναμώνουν!
Ο γραμματέας της Τ.Ο. Αμπελοκήπων Χρήστος Ζέρβας, έκανε λόγο για δύο κόσμους διαφορετικούς: των κομμάτων του κατεστημένου και της Χρυσής Αυγής. Την σημερινή ημέρα που κάποιοι γιορτάζουν την εγκαθίδρυση της δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες προφυλακίσεις και την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη δίνει το δυναμικό παρόν, συνεχίζοντας τον μοναδικό δρόμο για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας, αυτόν του Εθνικισμού.


Ακολούθησε η εκπρόσωπος του Μετώπου Νεολαίας, Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία ανακοίνωσε την συστέγαση του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής με αυτήν της Τ.Ο. Αμπελοκήπων τονίζοντας ότι η Νεολαία αποτελεί την αιχμή του δόρατος στον Πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.


Τέλος, ο βουλευτής Επικρατείας, Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, στον πύρινο λόγο του μίλησε για τις πολιτικές διώξεις εναντίον του Κινήματός μας, αλλά και του φωτεινού παραδείγματος για όλους τους Συναγωνιστές, του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου. Αναφερόμενος στον Πνευματικό Πατέρα του Ελληνισμού Νικόλαου Καζαντζάκη εμψύχωσε τους φίλους και τα μέλη της Τοπικής Οργανώσεως να δώσουν έναν Αγώνα όχι για τον εαυτό τους, αλλά για την Πατρίδα. 



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-omilies-twn-stelechwn-ths-chrushs-aughs-apo-ta-egkainia-ths-t.o.-ampelok#ixzz3h673baUR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...