Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

politika_fantasmata

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Έχοντας βαθύτατη γνώση του γεγονότος ότι οι συνοδοιπόροι του Κινήματός μας δεν είναι «προβατάκια» που σύρονται από τις κομματικές επιταγές, όπως είθισται στους κομματικούς εσμούς του «συνταγματικού τόξου», δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να κάνω προβλέψεις για την ψήφο τους, στο ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΚΙΒΔΗΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ της Κυριακής.
Είναι ολοφάνερο και είχε επισημανθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό από τον Αρχηγό του Κινήματός μας, η διαβόητη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ του ΣΥΡΙΖΑ περί της υπογραφής νέου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ (κι όχι συμφωνίας όπως θέλουν να το παρουσιάζουν) με τους τοκογλύφους δυνάστες της Πατρίδος μας.

Άλλωστε αυτό έχει διαμηνυθεί δημοσίως και ξεκάθαρα από τον κυβερνητικό θίασο, με ελάχιστες φωνές «διαμαρτυρίας» από τα παρακλάδια των πρώην εξωκοινοβουλευτικών, που διατηρεί στις τάξεις του το κυβερνητικό κομματικό μόρφωμα-συνονθύλευμα.
Ο θλιβερός κι ανεπαρκής πρώην «μαρξιστής-μαοϊστής» που παριστάνει τον πρωθυπουργό, δήλωσε  απερίφραστα πως «ότι και να γίνει στο δημοψήφισμα σε 48 ώρες θα έχουμε συμφωνία», δηλαδή ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, για «πρώτη φορά αριστερό» όμως… Η αποθέωση του παραλογισμού και της κοροϊδίας σε βάρος των ελλήνων.

Ας αφήσουμε όμως τους ανίκανους, νεόπλουτους και νεοεξουσιαστικούς «αριστερούς» και ας ρίξουμε μία ματιά στην «άλλη όψη του νομίσματος» του σαπισμένου πολιτικού συστήματος.
Αυτούς που πλέον έχουν εγκαταλείψει εδώ και καιρό τις προσχηματικές επικοινωνιακές κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ και τάσσονται πλέον ανοικτά και απροκάλυπτα με τις επιταγές των ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, των εκμεταλλευτών της Πατρίδας και του Έθνους μας, τους στυγνούς και απάνθρωπους τοκογλύφους των τραπεζών.
Σύσσωμο το δυσώδες και διαπλεκόμενο σύστημα των πλουτοκρατών, των μεγαλοεργολάβων, των καναλαρχών και των ξένων ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ τους, εξαπέλυσε μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία τρομοκράτησης, παραπληροφόρησης και εκφοβισμού του ελληνικού Έθνους.
Επιστρατεύθηκαν διάφορα φαντάσματα του παρελθόντος: ο απέθαντος Μητσοτάκης, ο ταριχευμένος πασόκος ευρω-Σημίτης, ο «κουρασμένος» καλοφαγάς των Μεσογείων Καραμανλής, καθώς και διάφοροι σύγχρονοι λακέδες του συστήματος όπως οι… «παντελονάτοι» Καμίνης και Μπουτάρης.

Εκλιπαρώ τη συγνώμη σας για την καυστικότητά μου απέναντι σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ, τα οποία οι ιστορικοί του μέλλοντος θα καταγράψουν με τα μελανότερα χρώματα, γνωρίζω ότι είναι ΑΝΑΞΙΟΙ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, όμως η ανάσυρσή τους από τα ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, εκεί όπου αυτοκατετάγησαν με τις ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ και ΕΚΝΟΜΕΣ ενέργειές τους, αποτελεί ΙΤΑΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς το ελληνικό Έθνος.

Ίσως βέβαια η συνάθροιση και ο συνωστισμός όλων αυτών των ΣΚΥΒΑΛΩΝ του σάπιου πολιτικού κατεστημένου στα στασίδια των καναλιών των πλουτοκρατών, καθώς και η απροκάλυπτη προπαγάνδα υπέρ μίας ψήφου ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ υπέρ του «ΝΑΙ», αποτελεί και το ύστατο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ενός συστήματος διαπλοκής που ως γάγγραινα εδώ και δεκαετίες κατατρώει τις σάρκες του Έθνους κι έχει καταβαραθρώσει την Πατρίδα μας.

Δεν είναι τόσο η ψήφος στο «ΝΑΙ» που επιδιώκουν αυτοί οι ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ του πολιτικού συστήματος με τις «παρεμβάσεις» τους, ούτε η συνέχιση της υποδούλωσης της Πατρίδας μας στους ξένους τοκογλύφους (τα αφεντικά τους), αυτό τους το διασφάλισε ο Mr. Alexis με την έως τώρα στάση του… υπογραφή νέου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ με μετακύλιση της ευθύνης (μέσω δημοψηφίσματος) στον ελληνικό Λαό και η παραγωγή πολιτικής υπεραξίας με τις άκρως όψιμες «πατριωτικές κορώνες» από τους ανθέλληνες διεθνιστές.

Αυτό που ενοχλεί και πραγματικά «καίει» το σάπιο πολιτικό σύστημα, όπως φάνηκε και στο σημερινό παραλήρημα των Νενέκων του «ΝΑΙ» στο Σύνταγμα, είναι ότι το πραγματικό ΟΧΙ στα σχέδια υποδούλωσης του Έθνους μας, το λέει (εδώ και χρόνια) το αδούλωτο Κίνημα των ελλήνων Εθνικιστών, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Το ξεβράκωμα του συστήματος των (νέας κοπής) δοσίλογων και προδοτών είναι πασιφανές, μία νέα γενιά κοτσαμπάσηδων, προεστών και προυχόντων μόλις πέταξε τις μάσκες του ενώπιον του ελληνικού Λαού και του ζητά να γίνει εθελοδούλως ΡΑΓΙΑΣ.

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο πολιτικό Κίνημα που έχει διαχωριστεί από το σάπιο πολιτικό τους σύστημα και εκπροσωπεί νομοτελειακά τους πόθους του Έθνους για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, τους πονά ιδιαίτερα και γκρεμίζει άπαξ τα φληναφήματα και τις ρητορείες τους περί «ναζιστών», «γερμανοτσολιάδων» που εμέζουν καθημερινώς από τα ΜΜΕ του ξενόδουλου συστήματος εξουσίας.

Συναγωνιστές, το δικό μας ΟΧΙ είναι δεδηλωμένο και επιβαλλόμενο από την ηθική της ιδεολογίας μας, δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση ούτε υπό διαπραγμάτευση!

Πάρτε από το χέρι τους φοβισμένους και ποδηγετημένους συνέλληνές σας και δείξτε τους το δρόμο, όχι την ψήφο σε ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα ενός παραπαίοντος και σάπιου πολιτικού συστήματος, αλλά το δρόμο της ΠΙΣΤΗΣ και της ΤΙΜΗΣ για το Έθνος και την Πατρίδα!

Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...