Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πιο γελοίοι δεν γίνεται.... Η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε τη στήριξή της στο μνημονιακό καθεστώς και στο "ΝΑΙ"!

Γράφει ο Αινείας

Οι χειρότεροι κομπάρσοι του συστήματος. Οι εργατοπατέρες, μέσω του φορέα τους, που μέχρι σήμερα δεν έχουν διαδηλώσει ούτε μια φορά κατά του μνημονιακού καθεστώτος που έχει καταβαραθρώσει τις εργασιακές σχέσεις, οδηγώντας στον πλήρη εξευτελισμό τα εργατικά δικαιώματα, έκαναν ακόμη μια... παρέμβαση για το πολιτικό γίγνεσθαι και όπως αναμενόταν ήταν...θετική υπέρ του "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα και κατά της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Μέσα από την καθεστωτική ρητορεία και επιχειρηματολογώντας με τα λεκτικά "όπλα" των συστημικών ΜΜΕ και των ευρωλιγούρηδων μιλά για "ασφυξία" και "τεχνητά διλήμματα" που αντί να ενώνουν χωρίζουν το λαό, η ΓΣΕΕ επιχειρεί να πείσει το λαό να "καταργήσει το δημοψήφισμα" μέσω της αποχής.

Ενώ με την κατακλείδα ότι η "πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη είναι αδιαπραγμάτευτη" επιχειρεί αν δεν....
καταφέρει να πείσει για αποχή, να ψηφιστεί το "ΝΑΙ" και η συνέχιση της υποδούλωσης.

Η ΓΣΕΕ λειτουργεί ακόμη μια φορά σαν μαντρόσκυλο του συστήματος, που αντί να επιχαίρει για την απόφαση να "μιλήσει ο λαός", ζητά και τα.... ρέστα και προσπαθεί να επιβάλλει "σιωπή" ή πλήρη υποστήριξη του μνημονιακού καθεστώτος, αρκούμενη να εκτονώνει τη μαχητικόητά της σε "αντιφασιστικές" συγκεντρώσεις με.... πακιστανούς εργάτες γιατί οι Έλληνες τους έχουν φτύσει κατάμουτρα.

Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν για τις έταιρες λέρες.... του ΚΚΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...