Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Η μέγκενη της «σκλαβιάς» έχει ανοίξει τις δαγκάνες της και σφίγγει κάθε μέρα και πιο πολύ την πατρίδα μας.

Θέλουν με τα ψέματα να μας αποκοιμίσουν και με τα μαρτύρια που μας βάζουν, να μας απελπίσουν! Εικόνες θλίψης, ειδήσεις που προκαλούν οργή και πόνο.

Το σταύρωμα των Ελλήνων συνεχίζεται και λιώνει από πίκρα η ψυχή μας για την υπερήφανη πατρίδα μας που βρίσκεται σε αυτή την ηθική, πολιτισμική και οικονομική πτώση.

 Δυστυχώς όμως όσοι μας «κυβερνούν» δεν νοιάζονται για την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ παρά μόνο για το χρήμα, την βολή των δικών τους ανθρώπων και την παράδοση άνευ όρων της Ελλάδας μας.

 Θέλουν να αφανίσουν έναν λαό που η λάμψη του τους ενοχλεί και αναρωτιέμαι εκτός από το χρηματικό κέρδος τι άλλο κέρδος έχουν και που αποσκοπούν; Αυτό το «πάθος» τους να μας «σώσουν», αυτή η συμφωνία όλων των πολιτικών δυνάμεων του «αντισυνταγματικού τόξου» για το νόμισμα, όποιο και αν κρατηθεί τελικά, τι τίμημα θα έχει;

 Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΌ ΑΙΜΑ ΑΓΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

Πολλές φορές θέλησαν να μας αφανίσουν αλλά όπως έγραψε και ο Στρατηγός Μακρυγιάννης πάντα μένει μαγιά από εμάς και δεν χανόμαστε.

 ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ.

 Νηστικοί πολεμούσαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ οι πρόγονοί μας.  Αντί για νερό μασούσαν αγγουρίδες για να ξεδιψάσουν ή χιόνι, αλλά δεν προσκύνησαν.

Φυσικά υπάρχει σχέδιο εξόντωσης και αν μπορούσαν όλοι οι ανθέλληνες να έσβηναν το φως που σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ θα το είχαν κάνει. Θα είχαν αφανίσει ακόμη και τα πετούμενα του ουρανού, αν μπορούσαν. Αλλά…

Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.

Η χαρά της εφήμερης νίκης τους θα κρατήσει πολύ λίγο.

Όσοι δεν δειλιάσουν ή δεν προσκυνήσουν, σύντομα θα δουν την ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΤ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...