Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Γιατί η μνημονιακή ΝΔ δεν λέει λέξη για το «αντιμνημονιακό» ΚΚΕ;

Γιατί η μνημονιακή ΝΔ δεν λέει λέξη για το «αντιμνημονιακό» ΚΚΕ;


Παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες την μεθοδευμένη και συστηματική προπαγάνδα συγκεκριμένων πολιτικών και δημοσιογραφικών κύκλων, προκειμένου να καλλιεργηθεί στην ελληνική κοινή γνώμη η πεποίθηση ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί «ουρά» του Σύριζα ή καλύτερα, «βαστάζο» της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Επειδή η Χρυσή Αυγή δεν διαθέτει -και δεν επιθυμεί να διαθέτει- το προνόμιο των συμμοριών του «δημοκρατικού» τόξου να χρησιμοποιούν τηλεοπτικούς σταθμούς, φυλλάδες, ραδιόφωνα και χρυσοπληρωμένους, στρατευμένους κονδυλοφόρους ως γραφεία Τύπου, θεωρούμε καθήκον να καταδείξουμε στον Ελληνικό Λαό από πού προέρχεται η προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής και που αποβλέπει.

Η απόπειρα να ταυτιστεί η Χρυσή Αυγή με τον μαρξιστοδεξιό θίασο Σύριζα-ΑΝΕΛ, αποτελεί μύχιο πόθο της ΝΔ και προσωπικά του Αντώνη Σαμαρά από το 2012 ακόμη, όταν δια της ψήφου μισού περίπου εκατομμυρίου Ελλήνων, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα εισήλθε στη Βουλή των Ελλήνων. Από εκείνη τη στιγμή και προκειμένου να αποτραπεί η μαζική διαρροή ψηφοφόρων από τη ΝΔ προς τη Χρυσή Αυγή, η μασονοδεξιά της Συγγρού έβαζε λυτούς και δεμένους να προπαγανδίζουν τη θεωρία των δύο άκρων (Σύριζα-Χρυσή Αυγή), σύμφωνα με την οποία τα άκρα θα οδηγούσαν την χώρα στην καταστροφή. Η προπαγάνδα της ΝΔ κρίνεται εκ του αποτελέσματος ανεπιτυχής, μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013 οπότε και η Χούντα Σαμαρά έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο «αντισυνταγματική δίωξη της Χρυσής Αυγής».

Η προπαγάνδα περί ταύτισης Σύριζα-Χρυσής Αυγής εντάθηκε στα τέλη του 2014 και στις αρχές του 2015, όταν η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, υπό το βάρος της αδυναμίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η συντριβή της ψοφοδεξιάς στις εκλογές, υποχρέωσε τον Σαμαρά και την κλίκα του να κουρνιάσουν στην τρύπα της Συγγρού. Το μίσος όμως κατά της Χρυσής Αυγής επειδή δεν ψήφισε τον υποψήφιο ΠτΔ της ΝΔ και οδήγησε στην διεξαγωγή εκλογών, έκαιγε άσβεστο. Η προπαγανδιστική γραμμή μετεκλογικά κινήθηκε στα τετριμμένα, με τους λακέδες του δημοσιογραφικού υποκόσμου να αναπαράγουν τις αθλιότητες της Συγγρού περί ταύτισης της Προέδρου της Βουλής με τη Χρυσή Αυγή. Μόνο που την Πρόεδρο της Βουλής την ψήφισε η εγκληματική συμμορία της ΝΔ αλλά όχι η Χρυσή Αυγή!

Η προπαγάνδα η οποία εκπορεύτηκε από τα χαλκεία της Συγγρού και υιοθετήθηκε από όλο το «δημοκρατικό» τόξο πλην των κομμάτων της κυβέρνησης, έλαβε την πιο χυδαία της μορφή με την απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την αποδοχή ή όχι της πρότασης των δανειστών. Πάλι πρώτος ο Σαμαράς έσπευσε να τοποθετήσει στο ίδιο κάδρο Σύριζα-ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή, ισχυριζόμενος μάλιστα μετά μανιώδους αλαζονείας και ανεξάντλητου θράσους πως κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή οδηγούν την Ελλάδα στην καταστροφή!

Εδώ ακριβώς όμως, ξετυλίγεται και το κουβάρι της αθλιότητας μιας συμμορίας που εξυπηρετεί εργολαβικά τα συμφέροντα των διεθνών και εγχώριων τοκογλύφων: η ΝΔ και οι θλιβεροί συνοδοιπόροι της (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι κ.λπ.) επιχειρούν να παρουσιάσουν το δίπολο μνημονιακοί-αντιμνημονιακοί ως αντίστοιχο του διπόλου σωτήρες-καταστροφείς. Σύμφωνα λοιπόν με τη ΝΔ, όποιος τάσσεται κατά των Μνημονίων επιθυμεί την καταστροφή της χώρας και μπαίνει στο κάδρο Σύριζα-ΑΝΕΛ.

Γιατί όμως, ούτε μια φορά η ΝΔ δεν ενέταξε στο κάδρο της «αντιμνημονιακής καταστροφής» το ΚΚΕ;

Αντιθέτως μάλιστα, βουλευτές της ΝΔ έφτασαν μέχρι του σημείου να χειροκροτήσουν τον γενικό γραμματέα της συμμορίας του Περισσού, Κουτσούμπα, σε ομιλία του στη Βουλή, κατά την οποία απάντησε στον Τσίπρα να μην υπολογίζει την ψήφο του ΚΚΕ στο ΟΧΙ στην πρόταση των δανειστών!

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ανάγκη ούτε προστάτες, ούτε συμμάχους. Μοναδικός σύμμαχος και προστάτης της είναι ο Ελληνικός Λαός, του οποίου τα συμφέροντα υπερασπίζεται έναντι οιουδήποτε τιμήματος, «και με φυλακές και με εξορίες ακόμα», όπως δήλωσε ξεκάθαρα ο Αρχηγός της!

Στο κάδρο της υποταγής και κατά συνέπεια της καταστροφής, βρίσκονται ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Τζέφρυ και οι συνοδοιπόροι και συνέταιροί τους. Εκεί όπου σύντομα θα καταλήξουν και οι Τσίπρας-Καμμένος, με το Νέο Μνημόνιο που πυρετωδώς απεργάζονται ώστε να φορτώσουν στις πλάτες των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή ήταν, είναι και θα είναι ΜΟΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, διότι στο δικό της κάδρο δεν χωρούν ούτε κλέφτες, ούτε ανδρείκελα των ξένων.

ΟΧΙ στα Μνημόνια του Γιούνκερ και του Τσίπρα, ΟΧΙ στην υποταγή, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ευάγγελος Καρακώστας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...