Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ: Η Ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα…

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, φώναζαν γεμάτοι πάθος κρατώντας την μπλε σημαία με τ’ αστέρια οι διαδηλωτές. Στην πραγματικότητα δεν είναι και δεν υπήρξε ποτέ η Ελλάδα ευρωπαϊκή, αλλά η Ευρώπη Ελληνική! Επιπλέον, από πλευράς γεωγραφικής, δεν μετακινούνται οι χώρες, θα έπρεπε να γνωρίζουν. 
Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα, οι οποίες συγκεντρώσεις βεβαίως από πλευράς μαζικότητας δεν είχαν την οποιαδήποτε σχέση με τις παλαιές συγκεντρώσεις οι οποίες είχαν γίνει κατά του μνημονίου. Αυτό για πολλούς λόγους, τους οποίους θα παραθέσουμε στην συνέχεια. 
Η πρώτη συγκέντρωση ήταν κατά της λιτότητας και είχε στην πραγματικότητα σαν διοργανωτές τον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ και υπήρχαν μάλιστα και πανό στην συγκέντρωση των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν μία συγκέντρωση πραγματικά θλιβερή. Η πλατεία ήταν άδεια κυριολεκτικά, ενώ κόσμος υπήρχε αραιός μόνο μπροστά στο δρόμο προς την πλευρά του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη. Αποτυχία σε όλες τις περιπτώσεις.
Η δεύτερη συγκέντρωση έγινε την ακριβώς επομένη ημέρα και ήταν μία συγκέντρωση υπέρ του ευρώ και υπέρ μίας συμφωνίας πάση θυσία όπως λένε οι δημοσκόποι στο σχετικό ερώτημα. Το πλήθος ήταν σχεδόν διπλάσιο απ’ τη συγκέντρωση της προηγούμενης ημέρας, αλλά και πάλι δεν ξεπερνούσε τα πέντε χιλιάδες άτομα και αυτό σε μία πόλη σχεδόν πέντε εκατομμυρίων. Οι διαδηλωτές κρατούσαν σημαίες της ευρωπαϊκής ενώσεως, την μπλε σημαία  με τ’ αστέρια, τις οποίες που βρήκαν ουδείς γνωρίζει… Αυθόρμητο σίγουρα δεν ήταν γιατί σε οποιοδήποτε ελληνικό σπίτι και να πάτε δεν θα βρείτε σημαία της ευρωπαϊκής ενώσεως. Παρόντες στην συγκέντρωση, βουλευτές της Ν.Δ. και των άλλων κομμάτων του μνημονίου. 
Σχετικά με την δεύτερη συγκέντρωση, πρέπει να αναφέρουμε ότι μία ώρα πριν αυτή πραγματοποιηθεί, είχε οργανωθεί από “αντιεξουσιαστές” συγκέντρωση στα Προπύλαια με σκοπό να πορευθεί και αυτή προς το Σύνταγμα! Το παρακράτος σε πλήρη δράση. Φαίνεται όμως πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα, αλλά πολλά μαγαζιά και έτσι οι αστυνομικές αρχές δεν επέτρεψαν στους “αντιεξουσιαστές” να πάνε στο Σύνταγμα, αλλά τους οδήγησαν μέσω της οδού Ακαδημίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως! 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ολόκληρη την εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Δευτέρα, είχαν αρχίσει τα τηλέφωνα προς πάσαν κατεύθυνση από ανθρώπους που “γνώριζαν” ότι θα κλείσουν οι τράπεζες την Παρασκευή. Τηλεφωνήματα με τα οποία τους καλούσαν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την τράπεζα, πράγμα το οποίο και συνέβη σε μεγάλο βαθμό. Όταν σε μια χώρα υπάρχουν και διαδίδονται ψίθυροι αυτού του τύπου κάτι υπόγεια συμβαίνει… 
Η θέση της Χρυσής Αυγής και αυτό το άρθρο γράφεται Κυριακή πριν την συνάντηση της Δευτέρας, είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να καταγγελθούν τα μνημόνια και ότι μία κακή συμφωνία δεν είναι λύση, αλλά παράδοση άνευ όρων σε μία αδιέξοδη πολιτική.
Ένα άλλο συμπέρασμα εξαιρετικά σημαντικό είναι η αποτυχία και των δύο συγκεντρώσεων, η οποία αποδεικνύει την κατάσταση αδιαφορίας, παθητικότητος και αβουλίας στην οποία έχει περιέλθει ένας ολόκληρος λαός σκληρά δοκιμαζόμενος. Τόσο η μία πλευρά, όσο και η άλλη αποδεικνύονται ανίκανες να εμπνεύσουν τον Λαό προς μία κατεύθυνση. Ο Λαός απλώς παθητικά αναμένει τις εξελίξεις.

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/menoume-ellada-h-istoria-epanalambanetai-san-farsa-arthro-tou-n.g.-michalol#ixzz3e4VAuzim

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...