Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ -ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

euroforce
Η «EuroGendFor» -αυτό είναι το όνομα του ιδιωτικού στρατού της Ευρωπαϊκής Ενώσεως- είναι το ευρωπαϊκό αντίστοιχο της Blackwater. Η ευρωπακή χωροφυλακή ιδρύθηκε πριν από 7 χρόνια, με αφορμή την εξέγερση των νεαρών μουσουλμάνων στα περίχωρα του Παρισιού. Έχει ήδη λάβει μέρος σε ενέργειες στην Ισπανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Πορτογαλία. Σήμερα, θεωρεί κυριότερες εστίες αναταραχής την Ισπανία, την Ελλάδα αλλά και την Γαλλία.
Η κεντρική διοίκηση της ειδικής δύναμης 3000 ανδρών βρίσκεται στην πόλη Βιτσέντσα, στα βορειοανατολικά της Ιταλίας.
Σύμφωνα με την Συνθήκη του Velsen (Ολλανδία) με την οποία θεσμοθετήθηκε η ίδρυσή της, η EuroGendFor είναι ταυτόχρονα αστυνομία, δικαστική αστυνομία, στρατός και μυστικές υπηρεσίες, σε μία οργάνωση. Στην πράξη, δηλαδή, οι δικαιοδοσίες της είναι απεριόριστες. Έχει ως μότο την φράση «Lex paciferat», δηλαδή, η επιβολή του νόμου θα φέρει την ειρήνη. (Ποιοι θα είναι αυτοί οι νόμοι αλλοίωσης του πληθυσμού, και καταστολής της ελευθερίας του λόγου και της σκέψεως, ήδη το βλέπουμε στην χώρα μας).
Σε άμεση συνεργασία με τις ευρωπαϊκές στρατιωτικές δυνάμεις έχει ως σκοπό «την ασφάλεια των χωρών που βρίσκονται
σε κρίση» και την καταστολή των επαναστάσεων. Οι ευρωπακές κυβερνήσεις ξέρουν ακριβώς τι τις περιμένει, εφόσον
συνεχίσουν να εφαρμόζουν τις πολιτικές που επιβάλλουν οι Βρυξέλλες και οι υποβολείς τους. Και για να κρατήσουν τα προσχήματα και να μην αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους δυνάμεις καταστολής, από ομοεθνείς εναντίον
ομοεθνών, διατρέχοντας τον κίνδυνο να έχουν απώλειες και λιποταξίες, η Ε.Ε. δημιούργησε και επιβάλλει την δική της, ιδιωτική πολυεθνική αστυνομία.
Η EuroGendFor έχει ως φυσική ηγεσία ένα «πολεμικό συμβούλιο» το οποίο αποτελείται από τους υπουργούς Άμυνας και
Ασφαλείας των χωρών μελών της Ε.Ε. και το οποίο αποφασίζει για τις στρατηγικές επεμβάσεως. Η επέμβαση μπορεί να αποφασιστεί είτε κατόπιν αιτήματος της χώρας που θεωρεί ότι κινδυνεύει, αλλά, και αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον, κατόπιν
αποφάσεως της Ε.Ε.
Στο άρθρο 4 της Συνθήκης, διαβάζουμε ότι όλα τα κτίρια και όλα τα εδάφη τα οποία καταλαμβάνονται από την μονάδα, παύουν να ανήκουν στην χώρα και δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά ούτε οι Αρχές του κράτους στο οποίο επεμβαίνει η EuroGendFor. Έτσι, το τέρας της Ε.Ε. καταπατά και το έδαφος των χωρών και το εθνικό δίκαιο και την εθνική κυριαρχία. Πρόκειται δηλαδή για τις ένοπλες δυνάμεις κατοχής της Ευρωπακής Ένωσης.
Μπορεί η EuroGendFor να βρίσκεται ακόμη στην σκιά, αλλά όσο οι πολιτικές των Βρυξελλών σπρώχνουν τους ανθρώπους στην φτώχεια και την απελπισία, και τους στερούν το όραμα και την ελπίδα, τόσο τα μεγάλα αφεντικά θα επιχαίρονται γιατί η κοινωνική εξέγερση θα τους δώσει το δικαίωμα να υποτάξουν και στρατιωτικά, αφού εξοντώσουν οικονομικά τα εθνικά κράτη, και με τον Νόμο που αυτοί έχουν εγκαταστήσει («Lex paciferat») με την συνεργασία των πρόθυμων πολιτικών συνεργατών τους. Κι αυτοί, θα έχουν ήσυχη την συνείδησή τους, γιατί την κρίσιμη ώρα δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν Έλληνες εναντίον Ελλήνων.
Η υπογραφή από την κυβέρνηση Τσίπρα νέων επαχθών και επώδυνων μέτρων εναντίον των Ελλήνων, είναι
βέβαιον ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις. Πριν λοιπόν ενορχηστρωθούν οι αντιδράσεις αυτές από τα ξένα κέντρα και τους πράκτορες όχι μόνο των γνωστών ξένων υπηρεσιών αλλά και πλούσιων πετρελαιοπαραγωγών χωρών, που έχουν τους τελευταίους μήνες εγκατασταθεί στην Ελλάδα, η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να μην συμβιβαστεί με τις απαιτήσεις των εκβιαστών που παριστάνουν τους εταίρους μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να προσκαλέσει τον ελληνικό λαό σε συσπείρωση γύρω της, και να οργανώσει την άμυνά της απέναντι σε πιθανές προβοκάτσιες.
Στην Ελλάδα λαμβάνει χώρα το μεγάλο ευρωπαϊκό πείραμα. Οι «δανειστές» είναι πλέον προφανές ότι δεν ενδιαφέρονται «για τα λεφτά τους», ούτε καν για τους τόκους και τα πανωτόκια τους. Σκοπός τους δεν είναι ούτε τα χρήματα, ούτε οι επιχειρήσεις, ούτε τα «φιλέτα» της παραλιακής. Σκοπός τους είναι η κατοχή, η απόκτηση της γης μας όπου θα στέλνονται μαζικά οι φτωχοί συνταξιούχοι της Γερμανίας, οι τοξικομανείς, οι απόβλητοι, όσοι χαλούν την καλβινική βορειοευρωπακή «καθαρότητα». Κι ένας ακόμη: η συμβολική υποδούλωση των ανυπότακτων Ελλήνων.
Εμείς οι Έλληνες, πρόμαχοι της Ελευθερίας ανά τους αιώνες, έχουμε ένα ακόμη ηράκλειο έργο. Να κρατήσουμε τον
κόσμο μας, τον κόσμο του Ομήρου, του Λεωνίδα, του Παλαιολόγου, του Κολοκοτρώνη, ελεύθερο. Δεν φθάσαμε ως εδώ,
πολεμώντας τυράννους, σουλτάνους και αυτοκρατορίες, για να γίνουμε σκλάβοι με την σφραγίδα του νόμου. Το χρήμα,
όπως το λέει το όνομά του, είναι ένα εργαλείο, ένα μέσον. Δεν πολεμήσαμε Πέρσες και Ούννους, Τούρκους και
Μπολσεβίκους, για να αφεθούμε στις διαθέσεις των απρόσωπων εξουσιών.
Δεν φτιάξαμε το κράτος μας για να παραδώσουμε το Έθνος μας.
Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να βρει τις ψυχικές και νοητικές δυνάμεις και να προσπαθήσει. Και αν δεν μπορούμε να το επιτύχουμε μέσα στο ευρώ, και αν δεν μπορούμε να το επιτύχουμε μέσα στην Ευρωπακή Ένωση με την σημερινή της
μορφή, τόσο το καλύτερο. Θα μάθουμε και πάλι να ζούμε ως Έλληνες. Κι αυτή ας είναι η μεγαλύτερή μας ελπίδα.

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...