Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Χρήστος Παππάς: H Χρυσή Αυγή είναι πιο δυνατή από ποτέ - Eίμαστε έτοιμοι να δώσουμε νέους νικηφόρους αγώνες ΒΙΝΤΕΟ



Σείστηκαν τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών  το απόγευμα του Σαββάτου από την προσέλευση φίλων και μελών του Κινήματος.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια εξαιρετική ομιλία του συναγωνιστή και βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά. Την πρώτη του ομιλία μετά την αποφυλάκισή  του από τα κελιά της Τιμής.



Ο συναγωνιστής Παππάς τόνισε ότι ήταν υπόσχεσή του, από την περίοδο ακόμα που ήταν παράνομα προφυλακισμένος, ότι η πρώτη του ομιλία όταν θα αποφυλακιστεί θα είναι στα ιστορικά γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Ο συναγωνιστής Παππάς επισήμανε, ότι η πολιτική σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013, αλλά είχε προετοιμαστεί από τον Απρίλιο του 2012 πριν από τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου του2012 που το Κίνημα μας εισήλθε για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο. 



Τρόμαξε, είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Παππάς, το ένοχο πολιτικό κατεστημένο, όταν οι σφυγμομετρήσεις έδειχναν την Χρυσή Αυγή να εισέρχεται στο κοινοβούλιο και αποφάσισε να μας πολεμήσει με αθέμιτα και βρώμικα μέσα.

Μας συκοφάντησαν, μας λασπολόγησαν και προφυλάκισαν παράνομα τον Αρχηγό, τους βουλευτές, και μέλη της Χρυσής Αυγής ανέφερε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής Παππάς. Δεν κατάφεραν όμως τίποτα η Χρυσή Αυγή είναι πιο δυνατή από ποτέ και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε νέους νικηφόρους αγώνες.


Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Παππάς ευχαρίστησε όλους τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες που κράτησαν ψηλά την σημαία της Χρυσής Αυγής, παρά την τρομοκρατία και τις διώξεις, που είχε και έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...