Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Χρήστος Παππάς: Η Ελλάς συνεχίζει να είναι μια κατεχόμενη Χώρα - ΒΙΝΤΕΟ

Τοποθέτηση του Βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.



Ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ.
Ο Συναγωνιστής, αρχικά αναφέρθηκε στην μνήμη του στρατηγού Μακρυγιάννη που σαν σήμερα πέρασε στην αιωνιότητα. Θύμισε, επίσης, την ρήση του «Όταν μου πειράζουν την Πατρίδα μου, την Θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ‘νεργήσω και ότι θέλουν ας μου κάνουν», ρήση με την οποία ταυτίζεται απολύτως ο δίκαιος πολιτικός αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο επισήμανε ότι η μνημονιακή πολιτική της κοροϊδίας συνεχίζεται όπου τα mail απλώς αλλάζουν τα πρόσωπα και οι διαχειριστές. Από το mail Χαρδούβελη, στο mail Βαρουφάκη. Η Ελλάς δυστυχώς συνεχίζει να είναι μια κατεχόμενη χώρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να επουλώσει τις πληγές του μνημονίου, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στην ανασύσταση της ΕΡΤ, συνεχίζοντας την ίδια πολιτική της υποταγής. Η Ελλάδα έχει πληγεί βάναυσα από τις χιλιάδες αυτοκτονίες, τον αφανισμό της ελληνικότητας, τις πολιτικές διώξεις εναντίον της τρίτης πολιτικής δύναμης της Χώρας.
Τέλος, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ο ελληνικός λαός έδωσε σαφή εντολή κατά του μνημονίου στις 25 Ιανουαρίου. Η Χρυσή Αυγή είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή, με όσα μέσα διαθέτει, ακόμα και χωρίς κρατική επιχορήγηση να συμπαρασταθεί στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ch.-pappas-h-ellas-sunechizei-na-einai-mia-katechomenh-chwra-binteo#ixzz3YX24Ij6C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...